reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

CAYOKA MACIEJKA LUCYPP moze podacie fb? Praktycznie wszystkie mamy tam siebie w znajomych.
HAPPY nie oddaje nikomu, zreszta nie mam komu :p

reklama
Powinnam byc dzis na laptopie to wrzuce link bo ja caly czas na tel urzęduje :-D
Kornelia śpi a ja robię sobie kawę rozpuszczalna z mlekiem i czekolada. W sumie trzeba w koncu tez z pizam sie przebrać :-D

Po mojej cale szczęście zostaje tylko do sprzątania zabawki, gazeta i pampersy :-D czasem tez ciuszki
Jeju ja dzis musze zrobic przegląd w szafie Kornelii i w pudłach. Wczoraj przeglądałam body i kurcze... Jest ich teraz w sumie sporo ale z krótkim rękawem. Tu jesień/zima coraz bliżej a body z długim rękawem brak. Tez mam problem taki że Kornelia jest długa i szczuplutka i ciuszki juz na 74cm niektore z długości są dobre ale są za szerokie i ... Lipka :-D

reklama
Lucypp-ja tak mam z Dennisem od zawsze bo on tez szczupły a wysoki jest.
Ps. Możesz założyć body z krótkim rękawem i na to swaterek czy bluzę

Do góry