reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
O :-) do Jasła całkiem niedaleko
Moja mama jezdzi tam na szkolenia z pracy :-) pracuje w ZUSie a Jasło taki " kierownik" Brzozowskiego ZUSu :-D
Cale szczecie pracuje w archiwum wiec unika niemilych komentarzy jakich doświadczają panie z informacji :-D
Jeju położyć by sie spac ale mi sie nie chce jakos... Poczeszę wlosy, nałoże olejek arganowy i spróbuje zasnac. Jutro od rana praktycznie sama bo K bedzie spal po nocy, brat albo u dziewczyny albo przed komputerem a tato znajdzie pewnie jakas robotę :p

CAYOKA co do klotni. Ja jak przyjechalam do Szwecji to dzien w dzien kosa. Ale powoli sie przyzwyczailismy i teraz jest ok.
LUCYPP przydadza ci sie ;) ja po mlodej to mam chyba z 10 kartonow za malych

My juz przed 8 wstalysmy. Nloda pol nocy jeczala kweczala poplakiwala i sie krecila. Masakra. Kolo 10 pojdziemy na spacer to moze o 13 mi usnie to sie poucze wkoncu na prawko bo nie dlugo jazdy zaczynam...

Edit
Przelew przyszedl!!! Ufff ;) nastepna tura 3dni przed slubem ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paulina ja kłótni nie lubię. Choc zazwyczaj są wtedy kiedy piszemy na gg a jak się widzimy to jest całkiem inaczej, lepiej. I wiem, że jak zamieszkamy w koncu razem to będzie dobrze.
Lucyp a może się znaja:D ale by bylo:p napisz na PW nazwisko bo może kojarzy moja mama coś mowila:p

Ostatnia edycja:
reklama
Paulina póki co nie mamy takiej mozliwosci, Ł. mieszka w bloku z mama i babcia a wiadomo jak małe są mieszkania.. ja mieszkam że swoimi rodzicami, siostra i babcia w domu, mamy wiecej miejsca ale też za bardzo nie ma jak. My wolimy nasze plany wyjazdu niedługo ziscic i wtedy razem zamieszkamy. Póki co radzimy:)

Do góry