reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

COMFORT FOTELIK SAMOCHODOWY 9-36 SUMMER BABY (4476946946) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ja mam taki. ale jak ja kupowałam kosztował ponad 400 zł :confused:

maciejka obrazek idealnie do mnie pasuje na co dzień w sumie. Ja nie wiem jak A ze mna wytrzymuje jak raz czy dwa w miesiącu to jest góra.
A mi się chce drugiego dzidziusia ciekawe jak hahahaha.

młody mi zasnąl:wściekła/y: usypiałam go o 13 to nie a teraz padł w pozycji prawie do góry nogami ;D

Co do starzu to u nas 5b lat w czerwcu minęło

Liza to tak jak u nas oboje jedno nad drugim chcemy panować i czesto jest burza z piorunami ale jednak cos do siebie ciagnie. Jak to mówia przeciwieństwa sie przyciągają.

reklama
Madzialena Ł tez mnie wtedy probuje przekonac, ale jak mi sie niechce to sie nie chce. I nie ma bata, zmuszac sie nie bede, tylko po to aby jemu przyjemnosc sprawić a sama mam lezec jak worek jakis? a w zyciu.

Maciejka moi chlopcy mają 5 i 9 lat. Oskar mimo tych 5 lat jest dosyc wysoki, ubrania nosi na 122, niektore juz nawet na 128 cm.

O fotelikach i braku mozliwosci oszczedzania ja nie mowilam o sobie. Chodzi mi bardziej o takie podejscie ze "niema co na bezpieczenstwie oszczedzac". wiadomo, ze nie powinno sie, ale są rodziny ze nie mają wyboru.

U nas staz 2 lata minelo w lipcu. I też obydwoje zacięte charaktery. Kłótnie prawie codziennie. Trochę mnie to meczy, ale jednak miłość.:)
Ja już napisałam wczesniej że na foteliku oszczędzać nie będę. Ale kupię dobry i bezpieczny za rozsądna cene:)

renata i masz rację nie ma co sie zmuszać żeby tylko sprawic drugiej osobie przyjemność, to musi być przede wszystkim przyjemnośc dla obojga:)
paulina mam jeszcze jedno zdj P. w tym foteliku w którym w miare równo siedzi, na tamtym zdjęciu wychylił się do aparatu:-)
Zdjęcie0860.jpg jak wygodnie sie ułoży to głowa mało co mu wystaje:) Ale masz rację co do bezpieczeństwa wiadomo:)
papitka​ fajny ten fotelik i niedrogi:)

Załączniki

• Zdjęcie0860.jpg
    Zdjęcie0860.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Papitka-gwarantuje ci ze jak będziesz sie starać o drugiego dzidziusia to chęci sie szybko znajdą:)
Renata-ja ciebie rozumiem z podstawka, z tego co wiem wystarczy ze dziecko ma powyżej 120cm i w foteliku juz nie musi jeździć bo Podstawka wystarczy.
Właśnie wróciliśmy ze spaceru :) Mały opanował rower juz w 100% i jak jedzie to już prawie sie nie odpycha i biegać za nim musze:)

Wlasnie tez myslalam o zakupie ferrari ale chyba ten co patrzyłam byl od 9 do chyba 18kg :-)

Jejuuu! Nie moge doczekać sie tego ząbka jak wyjdzie.

Kornelia spi, K w pracy :-(
Bylam dzis z rodzicami u taty ciotki i wybierałam ciuszki dla malej z mojej dalszej 4 i pol letniej kuzynki :-) duzo dużych sukieneczek i jestem happy.
Potem do biedronki i spotkaliśmy mamy siostrę z córkami i ciocia do mnie ze ma ciuszki dla Kornelii. Masakra ... Zaczelam to wszystko segregowac bo mam juz 4pudła na przyszłość tych ciuchow a dwa pudła juz na strychu tych za małych...

happymum to super że Dennis robi takie postępy:)
lucyp fajnie że dostałaś tyle ciuszków dla córy, na pewno się przydadzą:)

Ja w końcu zrobiłam dżemy i jeszcze sałatki z cukinii na zimę:)

Lucyp fajnie, że tyle ciuszkow:) ja mam duzo swoich ale co kuzynka przyjedzie do mnie to przywozi po swojej corce cos: ubranka, buty, zabawki:D muszę właśnie odświeżyć szafe Małej i pochowac za male ubranka do kartonów.:)
Gratuluje zabka! Jaki idzie? U mnie Natalka ma lewa dolna jedynkę juz, niedawno wyszla:)

reklama
Idzie jej wlasnie chyba tez lewa jedynka na dole :-D
Ja mam wlasnie problem bo ciuszkow duzo ale malo zabawek :-D
Planujemy z K jechac do Rzeszowa do pepco pokupowac cos , moze sie uda :-D

Do góry