reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

U nas gorąco wiec siedzimy na dworku, jeździmy rowerami. Wczoraj byliśmy nad jeziorkiem ale woda jeszcze zimna.

Sorry bo nawet nie mam zbytnio czasu by porządnie was poczytać:zawstydzona/y:

Liza spóźnione życzonka dla synka
5735.jpg

Happy o proszę, Dennis chodzi do przedszkola? Początki bywają trudne ale się przyzwyczai i nie będzie chciał z niego wychodzić

Załączniki

• 5735.jpg
    5735.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Heja.

Ja zdycham.te upaly mnie wykanczają. ale wole je niz zimno, deszcz..;/

Happy ja swoim obu tlumaczylam ze zostają w p-lu do ktoegoś tam momentu ( np. do obiadu ) i po nich przyjde. i wychodzilam. tzn.. na początku z F wylam z nim, ale moja mama subtelnie kazala mi sie wynosić bo swoim szlochem nie pomagam,. F mial 2,5 roku wiec niewiele starszy byl od Dennisa. Przy O bylam juz po pierwszym chrzcie i bylo latwiej.

ja jutro do okulisty jade, w czwartek do gina a w piątek na SI z Filutem. mam dosc. codziennie do Bialegostoku.

No tylko ja mialam jedno szczepienie idealnie z terminem reszte co 10-12tyg

Magda a jak sie wywroci to coz ja poradze ;D bynajmniej nie placze przy tych mocniejszych upadkach taki chlopczor z niej zabawki dla dziewczynem be ale kola w aucie wiartarki mlotki samochody motory to jest to co ona kocha ;D

Happy musisz byc twarda wiem ze trudne do zrobienia ale jak ty placzesz to i on sie nie uspokoi przyzwyczaicie sie obydwoje i juz bedzie tylko dobrze ;)

ja jutro egzamin jeszcze mam uczulenia dostalam od truskawrk cale dlonie wysypane ;/

Edit
Wlasnie przeczytalam ze facet mial zawizc 3letnia corke do przedszkola i nie zawiozl jej poszedl do pracy i zapomnial o niej i byla zamknieta w samochodzie i umarla ;/ nie rozumiem jak mozna zapomniec ze ma sie dziecko w samochodzie

Ostatnia edycja:
Witajcie,
u nas oczywiscie mega goraco, w sobote idziemy na wesele i ma byc juz chlodniej jak na zlosc. Jakos nie mam weny do pisania, glowa mnie boli bo wczoraj udalo sie spotkac z 2 kolezankami ze studiow akurat mialy wolne, posiedzialysmy w barze, przydal mi sie taki wypad bo juz swirowalam ciagle siedzac z malym.
Olcia, czytama dzis o tym, nie wiem jak mozna zapomniec ze zostawilo sie dziecko w aucie na tyle godzin, poza tym dziwne ze nikt nie zauwazyl, w sumie pewnie ludzie widzieli a nie reagowali:-(
Happy, bedzie dobrze z czasem Denisek przestanie plakac, wiekszosc dzieci tak reaguje, mnie to czeka od wrzesnia.
Renata faktycznie zabiegana jestes, obys trafila na normalnego lekarza:tak:

Wczoraj dzieciaki miały frajdę bo pluskały się u sąsiadki w basenie:-) Damian nawet zaliczył nurka pod wodę. I tak się zastanawiam czy nalewać wody do naszego basenu bo Oliwka dziś już kaszle? Ale znów ponad 30stwięc trochę ochłody by się przydało

Happy tak jak Renata pisze mów mu, że przyjdziesz do któregoś momętu, w końcu się przyzwyczai

Renata nazbierało Ci się tych wyjazdów, ja tak miałam w zeszłym tygodniu, prawie codziennie w mieście

Olciaa powodzenia na egzaminie. Nie wyobrażam sobie jak można zapomnieć o dziecku :/

Anula udanego weselicha w sobotę

Hej.

Olcia- czy Ty piszesz o mojej córce? Buhahahha, moja Maja jest identyczna :p A jak się kłóci pierdek mały. :-D

Anula- oo fajnie Wam ;) Bartka bierzecie ze sobą?

Asik- podobno w Pl zaraz ma się pogoda popsuc..

Ja pije kawe i zaraz obiad musze skonczyc, dziś krokiety z kapusta i pieczarkami.

Tak mi się pakowac nie chce, a teraz musze podac wszystko, bo do samolotu biore tylko jej cos na przebranie, pampersy, jedzenie i wsio.. Nie będę się sama z tym targac, bo do tego wozek... Najgosze ze tam trzeba zejść po schodach do samolotu, a ludzie to ci nie pomoga a jakby mogli to przez łeb by ci przeskoczyli żeby wejść szybciej a nie wiem co im się tak spieszy, skoro każdy ma miejsce ponumerowane! Noo ale jako ze Maja nie ma 2 lat to stoimy w kolejce z pierwszeństwem. Na sama myśl się już stresuje :D

hej.

bylam dziś u okulisty. No i okulary mam zalecone. Astygmatyzm ;/ spodziewalam sie bo oboje rodzice, bracia tez astygmatyzm mają, to czemu ja mialabym nie miec. teraz musze optyka jakiegoś poszukac niedrogiego.

jutro do gina. na sama mysl juz mi nogi bola. dobrze ze daleko nie trzeba isc, ale sam fakt.. ponad 30 st. dziś mialam ochote w fontanne jakąś wskoczyc zeby zadek ochlodzić.

ide sok z truskawek robić. mam ich juz dosc. tego zbierania, mycia, obierania. codziennie trzebaa tego sporo. No jesienią, zimą bedzie do picia.

Asik u nas basen rozstawiony juz dawno i codziennie chlopcy w nim sie moczą. Codziennie wtedy jak jest slonecznie.

Ostatnia edycja:
Hej z ranca ;)

Jej moja Zu na wiosce za koguta robi bo wstaje przed 6 lub o 6 wczoraj az 3drzemki zaliczyla. Bylysmy wczoraj na rowerach Zu przez cala droge sie smiala i gadala ;D a tak nas komary pociely ze szok macie cos poleconego bardzo dobrego? A te kremy z filtrem ch... daja bo mimo ze daje ja w cien dalej lapie ja slonce. A z kazdym centrymetrem coraz bardziej kreca sie jej wlosy takie sprezynki ma chcialam zdjecie wam wstawic ale to graniczy z cudem bo 2s nie usiedzi w miejscu ;/

Magda nie dosc ze tylko dzien je rozni to takie same charakterki ja juz sie przestalam zastanawiac jak to bedzie jak ppjdzie do zlobka/przedszkola terrorystka ;D

Renata na codzien okulary czy tylko do czytania? Daj znac jak po wizycie u gin

Happy nie moge sie napatrzec na twojego synka taki przystojniacha ;) dziewuchy beda walic drzwiami i oknami

Magda czy twoja cora ma apetyt co dajesz na sniadanie kolacje? Bo moja to moze zyc bez jedzenia taki chuderlak z niej

reklama
Kurczę, muszę jechać z młodym do lekarza. Wczoraj wieczorem miał lekko czerwone oczko, w nocy płacz co chwilę, że go boli a dziś oko spuchnięte, czerwone i zaropiałe. Bidulek drzemie jeszcze ale co chwile zaczyna płakać

Do góry