reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.

HAPPY sory ale zgodze sie z tym ze matka prezesa jest "lepsza" w blogowaniu, po pierwszym i ostatnim przeczytanym przezemnie poscie jej bloga odrazu widac ze ma o tym pojecie. I tu ona ma racje ze jest mnostwo blogow na ten sam temat.
Jak Dennis po lekarzu?

U nas piekna pogoda. Opalac sie mozna. Wczoraj zawiozlam zakupy ktore pojechaly dzis do Szwecji. 800zl...masakrione. a jeszcze musze mlodej kupic ubrania i do apteki zajrzec.

reklama
Witajcie,
Jakos ostatnio nie po drodze mi na bb, cieplo i sporo siedzimy na dworze do tego robilam porzadki przed swietami.
Zdrowka dla chorowitkow:tak:
Happy wg mnie nie ma powodu pisac ze ktos sciaga tematy bo jednak w macierzynstwie wiele tematow sie powiela i zaloze sie na ze wielu blogach takie sie znajda i przede wszytskim kazdy ma inne spojrzenie na dany temat ;-) i tak jak Paulina uwazam ze Mama Prezesa w blogowaniu jest lepsza, moze chodzi o to ze juz jakis czas prowadzi bloga. Nie bierz tego do siebie bo dopiero zaczynasz swoja droge z blogowaniem;-)

Parenting moje drogie Panie jest ograniczony.
Choć nie lubię tej nazwy, wolę nazwę ,,blog rodzicielski".
Tematy na każdym blogu będą się powtarzać.

Happy Mum powinna wiedzieć, że mój post o stereotypach powstał pod wpływem jednego zdjęcia, które wywołało burzę na fanpage i do niego było nawiązanie. De facto dwie inne blogerki również o tym napisały. ;)
Nie jest to tekst o stereotypach, a o matkach cierpiętnicach.

Mój post o zabawkach był postem do wyboru czytelników. Pytałam czy chcą post o zabawkach, czy o nauce czytania.
Post powstał, bo wygrałam lalkę anatomiczną.

Nie wiem czy mam przesłać listę kolejnych tematów, które będe poruszać, a które mam już rozpoczęte?
Siedzę w blogowaniu ponad rok.
Na to co mam teraz zasłużyłam sobie naprawdę ciężką pracą.
To nie jest tak, że spędzam przy blogu godzinę dziennie i teksty same się piszą.

Proszę o odrobinę szacunku, a nie oczernianie mnie, że bawię się w plagiat, bo zbiegiem okoliczności jest, że powstało kilka podobnych tematów. Wcale nie podobnych, bo moje teksty nie mają nic wspólnego z tamtymi tekstami. Przejrzałam.

Blogowanie nie jest trudne, ale trzeba się wykazać oryginalnością, a nie zawiścią.
Prawdopodobnie w tym samym czasie powstało kilka innych tematów o stereotypach, o jedynakach i zabawkach.
(widziałam ;) ).
W blogosferze się szanujemy.
Podobnie jak pisałam (ja) o złym parkowaniu na chodnikach, dzień później o tym samym napisała inna blogerka.
I nie było żadnego oczerniania się.
Bo każda z nas i tak pisze ze swojego punktu widzenia.
A mój punkt widzenia znacznie się różni od punktu widzenia Happy Mum i każda która porówna nasze blogi będzie o tym wiedzieć.

Pozdrawiam i nie zaśmiecam.

Dziewczyny Dennis dostał syrop u lekarza i jak przez 3 dnu poprawy nie będzie to mamy wrócić po antybiotyk a bloga kasuje i wracam d pisania dla samej siebie:) blogowanie to jednak nie moja bajka:)

23may tak to u mnie bunt sie zaczal. Tylko powiem slowo nie i jest histeria. Oszalec mozna...ale pocieszam sie troche tym ze wszystkie przez to przechodzimy.

happy a daj spokoj, u mnie albo zajete albo jest sygnal ale nikt nie odbiera a 20 sekund pozniej jak probuje jeszcze raz to znow zajete.

Na m nie wiecznie Nie tez by dzialalo jak plachta na byka. Z doswiadczenia podpowiem ze lepiej czasami powiedziec "dobrze, ale najpierw...". U nas to sie sprawdzilo.

Rekolekcje dziś u nas. Z F rano w kosciele bylam. A O z Ł u derntysty bo mu bolal ząb.

Jesli chodzi o dodzwonienie sie do lekarza to u nas graniczy z cude.Jak sie pojdzie i czeka w poczekalni to sie mozna tez nie dostac bo albo rubryczek w komputerze zabraklo albo system sie schrzanił. Kiedyś palnelam ze calkiem niedawno to wpisywalo sie pacjentów w zeszyt dlugopisem, dlugopis obslugiwala reka i nie bylo mowy zeby kogoś lekarz nie przyjął.

pogoda jakas niemrawa u nas. niby cieplo, ale jakos tak przygnebiająco.

Mały śpi:) wzięłam tabletki i czuje się w miarę ok;) biorę się za sprzątanie i obiad bo S. Niedługo z pracy wróci i ma 2 dni wolnego:)

Ostatnia edycja:
My juz po krótkim spacerku, pogoda fajna ale wole stopniowo wydłużać synkowi spacery po chorobie:)
paulina troszke kaski poszło Ci na te zakupy;/ ale na pewno wyszło taniej niz miałabyś kupować tam:)
happymum oby Denniskowi przeszło po syropie:)

WAMPI, MADZIALENA poszlo duzo bo dwa pudla pampersow i piec bebilonow 1200g najwiecej kosztowalo. Generalnie kupywalam kaszki, kosmetyki i takie duperele.
WAMPI obkupie ja na lato ;) typu body na krotki, bluzeczki. Tam jedno body w granicach 50zl wiec duza roznica jest. W PL za tyle to ze 4 kupie

reklama
Witam:):)

Ale tutaj cichutko... :)

My pospalismy do 9.30, obiadek juz sie robi, pozniej siorka ma przyjść na kawkę i przy okazji odbierze córę bo nocowała u nas:) Zabieram się za sprzątanie
Miłego dnia:)

Do góry