reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie, Bartek wczoraj zasnal o 22 a wstal po 5 oszalec mozna, zwykle wstaje po 6 ale spac zawsze o tej chodzi.
Paulina to faktycznie bardziej oplaca sie tutaj kupowac. Moj tesc tez pracuje w Szwecji wyjezdza 2 razy do roku na kilka mies i zawsze przed wyjazdem idzie mu minimum tys a sam jezdzi:tak:

reklama
ANULA w swieta A. z tata robili zapasy bo wszystko wyjedli i wyszlo im 1700zl :eek: tyle ze oni wszystko mroza. Kielbasy, pierogi, szynki, krokiety itp itd.

Dzisiaj A. jedzie mi kupic pralke i suszarke do SE ;) bo tak to oni zawsze raz w tygodniu chodzili do pralni na parterze bloku, ale okazalo sie ze w cenie czynszu jest tylko 10 pralek miesiecznie, wiec kupujemy sobie, tata tez sie doklada.

U nas strasznie duszno. Mloda spi. Chyba bedziemy rezygnowac z popoludniowych drzemek bo wczoraj usypiala ponad pol godziny i pol godziny spala... dzis 23minuty usypiala. Zobaczymy ile pospi bo juz 15minut. Ok lece prostowac wlosy.

Paulina u nas tesc tez jedzenie kupuje i tam czesc zamraza ale mieszka zwykle z kilkoma facetami ktorzy do Polski w roznym czasie przyjezdzaja wiec szybko idzie jedzenie, teraz po swietach ma jechac.
u nas 24 stopnie lekki wiatr a dzieci na placu zabaw w kurtkach i grubych czapkach, jedna kobieta mnie zapytala czy nie za zimno dzis na kaszkiet hehe
IMG_20140408_122211.jpg

Załączniki

• IMG_20140408_122211.jpg
    IMG_20140408_122211.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 74
ANULA moja i wczoraj i dzis bez czapki goni i w bluzce na dlugi rekaw. Wiec twoj Bartek i tak grubiej ubrany :p mnie najbardziej rozsmieszylo ostatnuo sasiadka mieszkajaca pare domow dalej z wozkiem idzie, ona krotki rekaw a bobas 8msc body dlugi bluza czapka na to kaptur i kocem przykryte, a do mnie z tekstem gdzie Nikola ma czapke :banghead:

u nas teraz 24 stopnie troche jest wiatr i bylismy po 10 wiec zalozylam koszulke bluze i kaszkietowke a dzieci w kurtkach, sama tez mialam koszulke i bluze a przed chwila sasiadka z dzieckiem wychodzila co prawda male wiec nie wiem jak ubrane ale ona w bluzie i kurtce:-p

My już po spacerku, położyłam synka spać bo chciał, zobaczymy czy zaśnie:p

U nas dzisiaj 22 stopnie i również duszno, przed chwila padał deszcze a teraz z powrotem świeci słońce, mały też był dzisiaj na dworze bez czapki, miał cienka bluzeczkę i cienką kurteczkę bo po chorobie wole nie ryzykować, i tak miałam wrażenie że jest cienko ubrany bo inne dzieci w kurtkach na polarze masakra;/

paulina może problem z drzemkami jest tylko chwilowy:) dla dziecka jest dobrze żeby jak najdłużej spało w dzień, ale wiadomo ja synka nie zmuszam do spania jak nie chce a jak pozno wstanie rano to juz całkiem:)

Bartek nadal spi w dzien a mi to na reke mam czas dla siebie do tego we wrzesniu do przedszkola a tam 3 latki nie maja wyjscia wszytskie maja spac wiec niech spi bo on nie z tych co poleza grzecznie bez spania hehe:-D

Hej dziewczyny mały trochę lepiej choć katar go meczy bardzo:( ja mam coraz gorszy kaszel i boli mnie w klatce piersiowej:/ S. Pojechał na rower a my jeszcze dziś i jutro w domku.
Olalam dziś wszystko, nie sprzątam nie gotuje tylko odpoczywam!
Edit.
Mały ma znów wysoką gorączkę i znów nie mogę jej zbić... mam dosyć:(

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny :)

grr ale Z. mnie wkurzyl...no masakra. Czasami sie zastanawiam czemu nie zostalam lesbijka albo zakonica?? Nie musiala bym sie wtedy uzerac z tymi jamochlonami-facetami. Pff...mam go czasami po dziurki w nosie. :mad::mad:

A jak tam wam minal dzien dziewczeta?

reklama
brr zimno na dworze, tylko 8 st i do tego co chwilę pada deszcz:baffled:

Anula, Paulina wczoraj u nas było 22st, młody latał w cieniutkiej bluzeczce z długim rękawem ( ja też). Staram się młodego ubierać tak samo jak siebie. A znajoma na placu zabaw była z córką ( 4 dni młodszą od D.) ubraną w grubą kurtkę i czapkę:szok::baffled:

Happy jeszcze raz zdróweczka dla Was:tak:

a co tu tak cicho się zrobiło co??? gdzie się podziewacie???

Do góry