reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

asik ja też miałam luzik:-) teściu wyszalał sie z wnusiem, w środę jedzie no Niemiec na 3 miesiące więc długo się nie pobawią. A ja z teściowa piłyśmy sobie herbatkę:) Mały dostał słodycze i ciuchy:)

Dzisiaj zapowiada się nudny dzień;/ ale chociaż nie wieje, jak dalej będzie padac to chyba pójdziemy na spacer pod parasolkami:) Zawsze to frajda dla dziecka spacerować w deszczu :) Ja nie wysiedzę cały dzień w domu

reklama
EWI, asik - wrazenia z koncertu oki, ale ile ludzi bylo :szok: po 30min tak duszno ze nie bylo czym oddychac :sorry2:

Kurde u nas znow pada caaaaly czas, jak w piatek zaczelo sie burza tak pada, wczoraj caaaly dzien, i dzis.... :confused:
W tym tyg zmiana czasu na letni, mam nadzieje ze dzieciaki dobrze ja zniosa bo akurat wieczorem wczesnie padaja, a rano za wczesnie wstaja, wiec teraz powinni na spokojnie isc spac kolo 20 i wstawac o 7 :-)

wróciliśmy z zakupów a, że pada i młody miał kalosze i śmigał po wszystkich kałużach to teraz płacze pod drzwiami, że on chce jeszcze

Noo pomyslalam sobie kurde moja taka nie jest dziś.. i się przechwaliłam.. Od rana doprowadza mnie do szalu po prostu i nawet na spacerze jej się nie podobalo wiec wrocikysmy do domu...

Renata- hehehehe niech krazy może cos podrzuci :D Ja jak zaczelam być z T to bocian zalozyc soie gniazdo na naszym ogrodzie na którym stala jedna czesc slupa i tato jak to zobaczyl to mi powiedział ze tak za bardzo mam nie kukac na tego bociana hahaha :p

Moja siostra w piątek grala w pilke i później mowila ze sobie palucha wybila.. zaczal puchnac i siniec. Zalozyli jej dziś gips na dwa palce i to w prawej rece, zaraz dwa po kciuku.. A dziś musi sprawdzian z matmy poprawić:p hehe sierotka marysia..

Ide bo mala nagrzmocila w pampka.. chyba żeby ida bo często robi... i dlatego może tez nieznosna jest..

asik u nas tak samo pada, wzięłam synka na dwór ale zaczęło wiać i sam chciał iść do domu:) Ale po kałużach oczywiście zdążył się wyskakać:-)
anula zazdroszczę Wam takiej słonecznej pogody:-)
renata może bociek rzeczywiście coś podrzuci :p

Właśnie położyłam urwiska spać, dzisiaj już mniej marudny, farbami nawet troszkę pomalował, mam nadzieję że zaśnie

Hej widze ze prawir kazde dziecko marudne moja tez ale przez pogoda jakie my jestesmy wyplute jak pada deszcz czy cisnienie skacze wiec dziecko tez. Wrocilysmy wczoraj sasiadow ppustawialam bo gowianra latala nacpana a 2 sasiadow pijanych chyba nigdy tak na sasiadow nie darlam ryjka ale juz mbie wyprowadzili z rownowagi ciule zasrane

Ja juz zamowilam Zuzi prezent odebrac mam w kwetniu tylko zastanawiam sie nad grawerem no i jednak ur w maju zrobie ;p

Zuzi wyszedl 5 zabek dwijka na gorze ;) i dzisiaj pospalysmy do 10 cud nad wisla normalnie heh xd

reklama
Hej dziewczyny ja dziś mało sue udzielam bo cierpię na ból jajników....chyba owulacja wraca:/
Olcia-gratki nowego zabka.
Madzialena-u nas słonecznie ake zimno:/ wczoraj padało to Dennis po ogrodzie w deszczu biegał:)

Mały siedzi i bajkę ogląda to mam chwile spokoju

Do góry