reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MAGDA a ja dwa lata temu o ciazy sie dowiedzialam. Ale to leci...
MLODAMAMA dziekuje bardzo ;) ale nie jestem piekna :p zdjec Nikoli na fb nie ma, jedynie na grupie zamknietej z pazdziernikowkami sa. Tutaj na specjalnym watku ze zdjeciami chyba jest pare :)
SKODZIA ty tak sama z siebie wstajesz? Ja w ciazy to 24/24h bym spala :p

My juz nie spimy bo elektryk z ociepleniami przyjechali i rajban :banghead: a mi sie taaak spac chce..

Edit
SKODZIA jakis kontakt na fb?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Rodzice roznie reaguja.
Moi jak sie dowiedzieli to tak hmm bez szalu bylo... Pozniej pytali jak sie czuje itp a jak bylam po pierwszym Usg to uhuh juz radosc ogromna. Oszaleli na punkcie malej calkowicie;) takze rozbie bywa.
Paulina- serio nie masz fotek malej na Fb? Bylam pewna ze sa:p musze az pozniej sprawdzic :p

Witam ;]
Ja po swoim sie przeliczylam usnal tak pozno a wstal juz o 7 ;/ jestem taka nie wyspana ze masakra no ale co zrobic ..
troche sprzatania mam moj Ł jeszcze spi ae zaraz musze go obudzic zeby sie ogarnal bo na 14 znow do roboty ;[

Hej porannie:)
Neko-mam nadzieje że twoja mama zmieni postępowanie ale jeśli nie będziesz musiała sobie radzić bez jej wsparcia i wierze ze dasz rade:)
Skidzia-ranny ptaszek z ciebie:) miłego dnia:)
Milena-wpadaj czesciej!
Liza-u nas też dziś sprzątanie:)
Magda-współczuję ci tych wczesnych pobudek:/ Dennis wstal dziś 7:40 i to jest dla mnie wczesna pobudka.
Mi też brakuje małego Denniska, on już jest taki samodzielny...mam wrażenie ze zachwile nie będzie mnie potrzebował...no i dlatego czas na drugie maleństwo

Hejka:-) Wszystkiego Najlepszego Kobitki z okazji naszego Święta:-):-)
neko Twoja mamie na pewno zmięknie serduszko jak zobaczy Twoje maleństwo:) Skoro do tej pory miałyście dobry kontakt to może Twoja mama jest po prostu w szoku i potrzebuje trochę czasu:)
liza u nas też większe sprzątanie w sobote i sloneczko zaczyna wychodzić także może będzie ładna pogoda:)
eve Twój maluszek rzeczywiście duzo ważył, mój synek ma skończone 3 lata i na chwilę obecną waży 15,5kg:)

Mój synek też jest już coraz bardziej samodzielny, wszystko chce robic sam:) Już nie jest w sumie taki malutki i nawet już nie chce jezdzić w wózku a ja lubię spacerowac z wózeczkiem:p Dobrze że chociaż straszny pieszczoch z niego i często w ciągu dnia przychodzi przytulic się do mnie:)

Miłego dnia kobitki:)

Witam nowe mamy bo od wczoraj sporo przybyło:)

Neko nie ma złotego środka po prostu żyj własnym życiem może się ułoży...

Milena zaraz kopa dostaniesz gdzie Ty się podziewasz!!!

Eve ja Cię pamiętam:) Ale masz urwisa dobrze że nic poważnego sobie nie zrobił...

My z rodzicami wczoraj posiedzieliśmy a dzisiaj mój wujek przyjeżdża:) A teraz lecę pod prysznic i do koleżanki:)

reklama
Do góry