reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MAGDA a ja dwa lata temu o ciazy sie dowiedzialam. Ale to leci...
MLODAMAMA dziekuje bardzo ;) ale nie jestem piekna :p zdjec Nikoli na fb nie ma, jedynie na grupie zamknietej z pazdziernikowkami sa. Tutaj na specjalnym watku ze zdjeciami chyba jest pare :)
SKODZIA ty tak sama z siebie wstajesz? Ja w ciazy to 24/24h bym spala :p

My juz nie spimy bo elektryk z ociepleniami przyjechali i rajban :banghead: a mi sie taaak spac chce..

Edit
SKODZIA jakis kontakt na fb?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Rodzice roznie reaguja.
Moi jak sie dowiedzieli to tak hmm bez szalu bylo... Pozniej pytali jak sie czuje itp a jak bylam po pierwszym Usg to uhuh juz radosc ogromna. Oszaleli na punkcie malej calkowicie;) takze rozbie bywa.
Paulina- serio nie masz fotek malej na Fb? Bylam pewna ze sa:p musze az pozniej sprawdzic :p

Witam ;]
Ja po swoim sie przeliczylam usnal tak pozno a wstal juz o 7 ;/ jestem taka nie wyspana ze masakra no ale co zrobic ..
troche sprzatania mam moj Ł jeszcze spi ae zaraz musze go obudzic zeby sie ogarnal bo na 14 znow do roboty ;[

Hej porannie:)
Neko-mam nadzieje że twoja mama zmieni postępowanie ale jeśli nie będziesz musiała sobie radzić bez jej wsparcia i wierze ze dasz rade:)
Skidzia-ranny ptaszek z ciebie:) miłego dnia:)
Milena-wpadaj czesciej!
Liza-u nas też dziś sprzątanie:)
Magda-współczuję ci tych wczesnych pobudek:/ Dennis wstal dziś 7:40 i to jest dla mnie wczesna pobudka.
Mi też brakuje małego Denniska, on już jest taki samodzielny...mam wrażenie ze zachwile nie będzie mnie potrzebował...no i dlatego czas na drugie maleństwo

Hejka:-) Wszystkiego Najlepszego Kobitki z okazji naszego Święta:-):-)
neko Twoja mamie na pewno zmięknie serduszko jak zobaczy Twoje maleństwo:) Skoro do tej pory miałyście dobry kontakt to może Twoja mama jest po prostu w szoku i potrzebuje trochę czasu:)
liza u nas też większe sprzątanie w sobote i sloneczko zaczyna wychodzić także może będzie ładna pogoda:)
eve Twój maluszek rzeczywiście duzo ważył, mój synek ma skończone 3 lata i na chwilę obecną waży 15,5kg:)

Mój synek też jest już coraz bardziej samodzielny, wszystko chce robic sam:) Już nie jest w sumie taki malutki i nawet już nie chce jezdzić w wózku a ja lubię spacerowac z wózeczkiem:p Dobrze że chociaż straszny pieszczoch z niego i często w ciągu dnia przychodzi przytulic się do mnie:)

Miłego dnia kobitki:)

Witam nowe mamy bo od wczoraj sporo przybyło:)

Neko nie ma złotego środka po prostu żyj własnym życiem może się ułoży...

Milena zaraz kopa dostaniesz gdzie Ty się podziewasz!!!

Eve ja Cię pamiętam:) Ale masz urwisa dobrze że nic poważnego sobie nie zrobił...

My z rodzicami wczoraj posiedzieliśmy a dzisiaj mój wujek przyjeżdża:) A teraz lecę pod prysznic i do koleżanki:)

reklama
Do góry