reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam nowe Mamy:)

Kaśka lat 26:) 4,5 letnia panna Dominika;) moderator na tym wątku:)

Paulina ja też nie szczepiłam jedyne co zaszczepie dziecko drugie to pneumokoki przed samym przedszkolem. Moja przeszła rok temu lajtowo

reklama
Czuję że tu jest fajnie Dziewczyny, no i pomożecie laikowi, uprzedzam czasem zadaję bzdurne pytania dotyczące ciąży i dzieci :-p

Skodzia ja tez jestem jeszcze nieobeznana w tym wszystkim chociaz teraz juz jest duzo latwiej niz zaraz po porodzie :) My dzisiaj po szczepieniu (nienawidze tego) a to dopiero drugie :/

skodzia z miła checia sie spotkam ;)
na kiedy masz termin ?
generalnie równe 40 tyg wychodzi 2 czerwca, ale doktor zapisał mi w karcie ciąży 3 czerwca, a teraz praktycznie 3/4 czasu leżę w domku bo mnie postraszył że mocno mi się szyjka skróciła, ale dowiem się dokładniej na kolejnym USG za tydzień w piątek co dalej ;-)

a tak to co tam jeszcze porod okrutny kleszczowy nie zycze nikomu a ciąza ok mala przyszla na swiat 5 minut po terminie:laugh2:.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
my bylismy we wtorem na 3 trzecim szczepieniu. gosia a szczepisz tymi podstawowymi czy tez dodatkowymi ,;]
mi tez po porodzie bylo ciezko tym ardzoiej ze mialam cesarke i miesiac po porodzie operacje ale teraz to juz jest lajciek ;)

skodzia tez tak mialam ale nie siedzialam w domu raczej lazilam ;]

Podstawowymi ale moze dlatego ze u mnie nikt nic nie wspominal ze "moge" zaszczepic na jakies dodatkowe choroby typu ospa pneumokoki. I to moze dlatego ze pozniej sie szczepi nawet nie wiem. Ale na ospe raczej nie bede szczepic.

reklama
lekarz mi dzisiaj powiedzial ze zaczeło sie u nas ząbkowanie i tak w sumie myslalam bo Jula slini sie po kolana marudzi juz 2 noce mi spi po godzinie góra dwie :/ nie chce jesc za wiele wczesniej zjadala cala butelke teraz dochodzi do polowy i zaczyna marudzic. Musze to jakos przetrwac :no:

happymum20 a musialas jezdzic tez do poradni ryzyka okołoporodowego?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry