reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam nowe Mamy:)

Kaśka lat 26:) 4,5 letnia panna Dominika;) moderator na tym wątku:)

Paulina ja też nie szczepiłam jedyne co zaszczepie dziecko drugie to pneumokoki przed samym przedszkolem. Moja przeszła rok temu lajtowo

reklama
Czuję że tu jest fajnie Dziewczyny, no i pomożecie laikowi, uprzedzam czasem zadaję bzdurne pytania dotyczące ciąży i dzieci :-p

Skodzia ja tez jestem jeszcze nieobeznana w tym wszystkim chociaz teraz juz jest duzo latwiej niz zaraz po porodzie :) My dzisiaj po szczepieniu (nienawidze tego) a to dopiero drugie :/

skodzia z miła checia sie spotkam ;)
na kiedy masz termin ?
generalnie równe 40 tyg wychodzi 2 czerwca, ale doktor zapisał mi w karcie ciąży 3 czerwca, a teraz praktycznie 3/4 czasu leżę w domku bo mnie postraszył że mocno mi się szyjka skróciła, ale dowiem się dokładniej na kolejnym USG za tydzień w piątek co dalej ;-)

a tak to co tam jeszcze porod okrutny kleszczowy nie zycze nikomu a ciąza ok mala przyszla na swiat 5 minut po terminie:laugh2:.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
my bylismy we wtorem na 3 trzecim szczepieniu. gosia a szczepisz tymi podstawowymi czy tez dodatkowymi ,;]
mi tez po porodzie bylo ciezko tym ardzoiej ze mialam cesarke i miesiac po porodzie operacje ale teraz to juz jest lajciek ;)

skodzia tez tak mialam ale nie siedzialam w domu raczej lazilam ;]

Podstawowymi ale moze dlatego ze u mnie nikt nic nie wspominal ze "moge" zaszczepic na jakies dodatkowe choroby typu ospa pneumokoki. I to moze dlatego ze pozniej sie szczepi nawet nie wiem. Ale na ospe raczej nie bede szczepic.

reklama
lekarz mi dzisiaj powiedzial ze zaczeło sie u nas ząbkowanie i tak w sumie myslalam bo Jula slini sie po kolana marudzi juz 2 noce mi spi po godzinie góra dwie :/ nie chce jesc za wiele wczesniej zjadala cala butelke teraz dochodzi do polowy i zaczyna marudzic. Musze to jakos przetrwac :no:

happymum20 a musialas jezdzic tez do poradni ryzyka okołoporodowego?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry