reklama
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
skodzia z miła checia sie spotkam
na kiedy masz termin ?
pytaj postaramy pomoc
na kiedy masz termin ?
pytaj postaramy pomoc
generalnie równe 40 tyg wychodzi 2 czerwca, ale doktor zapisał mi w karcie ciąży 3 czerwca, a teraz praktycznie 3/4 czasu leżę w domku bo mnie postraszył że mocno mi się szyjka skróciła, ale dowiem się dokładniej na kolejnym USG za tydzień w piątek co dalej ;-)skodzia z miła checia sie spotkam
na kiedy masz termin ?
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
my bylismy we wtorem na 3 trzecim szczepieniu. gosia a szczepisz tymi podstawowymi czy tez dodatkowymi ,;]
mi tez po porodzie bylo ciezko tym ardzoiej ze mialam cesarke i miesiac po porodzie operacje ale teraz to juz jest lajciek
skodzia tez tak mialam ale nie siedzialam w domu raczej lazilam ;]
mi tez po porodzie bylo ciezko tym ardzoiej ze mialam cesarke i miesiac po porodzie operacje ale teraz to juz jest lajciek
skodzia tez tak mialam ale nie siedzialam w domu raczej lazilam ;]
Podstawowymi ale moze dlatego ze u mnie nikt nic nie wspominal ze "moge" zaszczepic na jakies dodatkowe choroby typu ospa pneumokoki. I to moze dlatego ze pozniej sie szczepi nawet nie wiem. Ale na ospe raczej nie bede szczepic.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Gosia-ja też miałam długi i ciężki poród kleszczowy:/
reklama
lekarz mi dzisiaj powiedzial ze zaczeło sie u nas ząbkowanie i tak w sumie myslalam bo Jula slini sie po kolana marudzi juz 2 noce mi spi po godzinie góra dwie :/ nie chce jesc za wiele wczesniej zjadala cala butelke teraz dochodzi do polowy i zaczyna marudzic. Musze to jakos przetrwac
happymum20 a musialas jezdzic tez do poradni ryzyka okołoporodowego?
happymum20 a musialas jezdzic tez do poradni ryzyka okołoporodowego?
Ostatnio edytowane przez moderatora: