reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja leze. Nikola poszla do sklepu z mama moja.

REPETKA niech sie ten dzien juz konczy. Czuje sie jakby mnie ktos rzul i wyplul... masakra.

reklama
witajcie.
u nas jest nawet dobrze maly zdrowy w srode jedziemy do lodzi na kontrole co CZMP mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i Maniusiowi nie beda robic zadnego zabiegu ... tak bardzo bym chciala zeby wszytsko bylo dobrze juz tak sie martwie im blizej wyjazdu tym bardziej sie stresuje . Jutro moja babcia przyjdzie pomoc nam sie spakowac do wyjazdu i bedzie siedziala z urwisem jak bede w szkole bo moj facet pracuje na 6. Ja nie moge sie wyleczyc kaszel niesamowity i maly przez to ciagle sie budzi ;[

a wam jak mija dzien ?

Ale nadrukowalyscie:) my sobie leżymy:) dzisiaj miałam spori załatwiania na mieście:/ teraz czekam za polskim kebabem bo niedaleko otwartli i musze sprawdzić czy dobry;)

Renata-dibrze ze wszystko jest juz okey:)

Maleństwo-na co chorujesz? Oczywiscie jak mozna wiedzieć?

Nooo diabel siadla na chwile :p szaleje po lozku a ja leze kolo niej.

MALENSTWO ojjj ciezko. Ja wyspalam sie trzy razy na cale 16 miesiecy. I to nie przez to ze N. pieknie spala tylko wyjechalam do narzeczonego bez niej, pierwszy raz 4 dni, drugi raz tydzien a za trzecim razem pojechalam na 10 dni. Stesknilam sie ale za to ja baterie naladowalam. Ale i tak juz sa na skraju wyczerpania hehe :p

Paulina-ciesze się ze moje dziecko to śpioch:) trtaz lezy ze mba i słucha piosenek:) a w sumie to podziwiam cię, ja wysłałam malego raz do dziadków na jedna noc (wieczorem pojechał a rano wrócił) i już myślałam że zwariuje:) ale ja taka jestem:p

Zjadłam polskiego kebaba;) i był pycha:)

reklama
happy tylko narobiłas ochoty na kebaba ;)
ja tez nie lubie oddawac malego gdzies ale na jedna noc to jeszcze daje rade .
Ja mam tez takiego spiocha ze wysypiam sie super malo co jestem zmeczona ,

Do góry