reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happy u nas na 92 wszytsko male a na 98 w sam raz, ze 3 sztuki ma na 104 ale dziwna rozmiarowka. Fakktycznie Denisek duzy jak na swoj wiek i kg wiecej od Bartka wazy ale on slabo je, czesto bywa tak ze tylko sniadanie i kolacje:sorry2:
Renata, zdrowka. U mnie Ł pewnie by wylaczyl gaz ale na 100 % nie dokonczylby:-p

my tez nie swietujemy walentynek bo ja 1 mialam urodziny Ł 7 wiec dalismy sobie spokoj z prezentami, najwyzej posiedzimy razem obejrzymy film bo jutro ma wolne.

reklama
Happy wysokiego syna masz.

U nas ostatnio Oskara troche wyciągnelo.teraz ma ok 112-115 cm. ubrania na 116 niektore juz za male są.
Filip tez sie wyciągnął. nadal na tle klasy kurdupel, ale rozm 134 juz nosi i nawet nogawek nie trzeba zachylac :)

boooze.. niech ja sie lepiej poczuje bo juz mam dosc.Szczescie ze dzieci dosyc samodzielne, bo gdybym w takim stanie ja musiala zając sie niemowlakiem to bym chyba zwariowala.

do tego na podworku caly dzien mgla. Nawet jesienią takiej zgnilizny za oknem nie bylo jak teraz. Okropnie jest.

i net mi sie zacina.

to sobie ponarzekalam.

Nadia ma 2 latka i 5 miesiecy, ubranka jej kupuje na 3/4 lat czyli w standardzie. Wazy ok 15 kilo. Każdy mówi, ze jest duża jak na swój wiek, a mi sie wydaje, ze normalna:) od niemowlaka ma pulachy i to jej zostało:)

Ja wlasnie jestem na etapie nauki samodzielnego zazypiania. Tak to byl cyc i juz Bartek spi. A teraz nawet godzine potrafi lezec i nie zasypia.

Mnie brzuch napierdziela, ale to chyba na owulke, a boli jakby @ miala przyjsc.

Tak w ogole to witam. Staram sie czytac co tam piszecie ale nihdy nie mam glowy zeby cos napisac.

RENATA Oj ja tez nienawidze takiej pogody jak obecnie.

Hej..
ze mną jakby ciut lepiej. wstalam bez zadnego bolu,ale za to o 5. F mnie zbudził. Co za czlowiek.. czy on snu nie potrzebuje.

od ł dostalam pączki w ksztalcie serca. Dba zebym za bardzo nie schudla ;/
F przechwycił jednego dla kolezanki :) I Oskar zapakowal cukierki. dla kazdej niewiasty. Ale ostrzegl ze nie da sie pocalowac.

ja jade dziś na SI. dwie godziny bedzie Filip mial zajec. Tablet wezme ze sobą chyba i bede w mahjonga grac :)

Hej :) no to Wesołych Walentynek:) My swoje mieliście wczoraj i było świetnie, odpoczelam jak bym conajmniej do spa poszła:) jednak wyjscia bez dziecka czasem sie przydają:)
Kropka-duża jest twoja corka:)
Renata-bo jak 2 godzinki czekania to jakiś sprzęt sie przyda

Hej ale u nas pochmurno ;( czekam na tel z praca moze cos w koncu ruszy ;) moj brat ma jutro walke a ja nie dam rady isc tez taka godzine wybrali ehh

Jak rodzice wysocy to dziecko niskie nie bedzie chyba ze pojdzie po dziadkach albo po kims z innym z rodzinny ;p zreszta ta rozmiarowka tez dziwna bo jak np roz 74 to jest anapisane na roczek ja zakladam Zu 74 czasami 80 chociaz sa jeszcze ciut za duze te 80 a zdaza sie tak ze zaloze jej ciuszek na 68 wiec roznie to jest z tymi rozmiarowkami ;D

Renata trzeba czyms czas zorganizowac ;D

Happy to dobrze ze randeczka walentynkowa sie udala i troszke odpoczeliscie ;p ja bylam bez Zu 2razy na imprezie ala firmowej i na urodzinach swoich ;)

Czekamy na ciocie Kasie bo ma przyjsc pi szkole i moze pojedziemy do Raszowki ;p

Witam. Tym ktorzy obchodza udanych Walentynek zycze. Nam nie potrzeba tego swieta, mamy siebie kjuz tyle lat i z kazdym rokiem jest coraz lepiej.

Marek wypriwadzil mnie rano z rownowagi i do tej pory nie moge pozbierac sie. Probowalam odreagowac w cwiczeniach ale to za malo. Cos czuje ze kartke zmaltretuje dzisiaj olówkiem. :-/
Jeszcze na kuriera czekam ale nie dostalm nawet potwierdzenia ze towar zostal wyslany.

RENATA No dwie godziny siedzenia to wynudzic sie idzie. Dobrze ze juz lepiej sie czujesz.

reklama
Do góry