reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej dziewczyny :-):-)
Olcia : Trzymaj się i wszystko się jakoś ułoży trzymam kciuki za Ciebie :tak:
Aga : Głowa do góry kuruj się i nie zamartwiaj na za pas ;-)
Ja teraz biorę Luteine do pochwowo i żelazo no i odpoczynek ale u mnie to przez szyjkę .
Pogoda rewelacja u nas poszłam na chwilę do Lidla i kupiłam parę rzeczy dla małej :-) a teraz odpoczywam . A wy jak tam dziewczyny ?

Agunia a na usg co wyszło ile już ma kropeczka?? Ty w szpitalu co rusz możesz podgladac:p A właśnie pytałam kiedyś ale chyba ci umknęło Ty jesteś za większą
czy mniejsza liczbą usg w ciąży

Agunia no to super a wage płodu ci określali?? Pokaż zdjęcie uwielbiam ogladac Usg i kropeczki:) swoje czasami z sentymentu ogladam:)

Ostatnia edycja:
AGUNIA aż się wzruszyłam jak zobaczyłam zdjęcie usg, fasolka mała. Ja byłam w 8tc na usg to powiem Wam, że było już widać takiego gumisia :D

SANDRA ja właśnie wróciłam z lidla. Wszysyko już poprzebierane,ale wybrałam co nieco dla mojej kruszyny :) Bardzo lubię w lidlu kupować, bo rzeczy są dobre jakościowo. Kolory się nie spierają, nie rozciąga się ani nic jeśli chodzi o ciuchy i tanio :) Co kupilaś dla maleństwa?

Ja jem żeberka na obiad, a J jeszcze śpi. . U nas wiosna pełną parą! :D

Ostatnia edycja:
a ja u rodziców. do logopedy nie pojechalismy przez pogode. Nie ryzykowalam bo mogą byc autobusy odwolane przez tą slizgawice.

pisalam ze u nas deszcz. popadalo do ok 11 i zaczłą sypac snieg. tylko lbem o mur walić. teraz bloto wszedzie ;/ nielubie takiej pogody.

Ł coś dziś o walentynkach wspominał. w piątek doopa bo on w pracy bedzie, ale w sobote chce chlopaków zabrac na kulki. i jakies ogolnbe szlajanie sie po sklepach. wie ze my to lubimy :)

Witajcie kochane

Nie zaglądam bo czasu mi brakuje. K jest na przymusowym urlopie i nadrabiamy wizyty u znajomych:biggrin2: poza tym jakaś mało ogarnięta jestem jak on w domu.
W piątek pojechaliśmy na zakupy, zamknęliśmy auto a później nie mogliśmy otworzyć ani od strony kierowcy ani od pasażera a nawet bagażnika. Zamek się przekręcał. Najgorsze było to, że staliśmy na parkingu obładowani zakupami z dzieciakami i wszyscy się gapili jak K. próbuje otworzyć drzwi drucikiem. Po 1,5h mu się udało.

Dziewczynki dużo zdrówka dla Was i dzieciaczków

reklama
Asik Kiedyś mialam podobną akcje z bratem. Tylko ze nam zamarzł zamek w aucie. grudzien byl, zimno jak cholera. na szczescie byalm wtedy bez małego F. po 2 godzinach kuzyn nam wode przywiozł cieplą zeby zamek odmrozić :)

Do góry