reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happy fajny wozek.

Przyjaciolka dla coreczki teraz kupila coneco toledo. tez mieszka na wsi, tez czesto autem sie wozą. opinie bede miala czy warto.Dla mnei musi być lekki. bo czekają mnie wyprawy autobusem do B-stoku. wiec noworodek + jeden z chlopaków lub dwojka, wozek pod pachą.. albo kupie nosidelko na szelkach. przy F sie super sprawdzilo. Ale wtedy byl tylko F.

A pomysly chlopaków to mnie rozwalają. Oskar caly dzien dziś z "siostrą" rozmawia. Juz jej zyrafke pozytywke oddal :D hahahahahaha

Filip nadal mi przypomina ze musi byc parzysta liczba. no mam dosc. Jak ona ma mi tak gadac cala ciąze to ja zejde na zawal.

ide zupe jakąś ugotowac. wypadaloby coś zjesc dziś.

reklama
Hejka:)
renata to dzieciaczki chyba się cieszą :p Uśmialam się :)
happymum drugi wózeczek tez fajny:)
papitka współczuję tych nieudanych kontaktów z siostrą;/ żeby jedzenie Wam wyliczała? Wielka cwaniara;/
ewi to super ze z synkiem juz lepiej:)

Co do mieszkania z rodzicami to my sie dogadujemy:) Moja mama jeszcze nigdy nie kazała dokladac sie nam do rachunków i za każdym razem mówi że ona nam pomoże jak tylko się da:) Jak jedziemy gdzieś na zakupy to zawsze kupujemy coś do domu a nie tylko dla siebie, w tamtym roku D. kupił mojej mamie nową pralke, jakos sobie radzimy do póki sami czegoś nie znajdziemy a wydaje mi sie że nie za szybko to nastąpi;/ ale wiadomo chcialabym zebyśmy zamieszkali juz sami.

Mój synek cos dzisiaj podejrzany, nie wiem czy czasem jakies choróbsko go nie bierze;/ obym sie myliła.
u nas -4, pozniej pójdziemy na spacerek
Miłego dnia:)

Ja osbiście gdyby to była moja siostra to bym jej oczy wydrapała albo zabiła :-D:-D
Wiem coś o tym mojej mamie wiecznie też jest mało a ja na kasie nie śpię dostaje ode mnie 400 i od P tak samo a wiecznie jej się nie podoba .
Dlatego wyprawkę kupuję z P sama żeby nie było że to oni mi kupili . Jest ciężko czasami i też mam dość mam 23 lata a ona by chciała wszystko wiedzieć , czasami muszę żyć problemami rodziców bo od 10 lat nie umieją się dogadać więc łatwo nie jest .
Renata ja zakupiłam taki wózek
Archiwalne: Fantastyczny wózek Sportive X5+ fotelik+ tacka, stan BDB+ Poznań Grunwald • Tablica.pl
Udało mi się bo mam prawię 2 letnią gwarancje na niego
A łóżeczko ma dzisiaj przyjść
12el. Łóżeczko materac + pościel baldachim +GRATIS (3865092243) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Msdzialena mam manie zmieniania wózków ten jest 7 w pewnym momencie miałam 3 na raz:) wczoraj dostałam zakaz zmianu wózków od S. Więc teraz będę kupować dopiero przu drugim:)

Dobra koniec tematu nie będę was zanudzała moimi problemami. właśnie z dworku wróciliśmy niunio zjadł zupke i chyba pójdzie spać. Pierwszy raz dzisiaj założył rekawiczki :-D tak to mozemy spacerować.
Zapomniałam portfela wziać bo wyszliśmy tylko na chwile a doszlismy do sklepu gdzie sa automaty z kulkami i kobitka dała mi 1zł zebym mu wyjęła bo nie chciał odejść a ja ani grosza przy sobie nie miałam :-)

ANULA wlasnie taki wozek pragne! Kolezanka w SE miala podobny i zakochalam sie od pierwszego wejrzenia normalnie. Chyba wystawie na allegro moja parasolke coneco bo to porazka.
SANDRA moja mama ma nerwice. Pierwszy atak miala w 2006 roku, od tej pory spokoj bo leki ma. Tyle ze ona z domu bala sie wyjsc i wogole wlasnego cienia sie bala. Ale teraz jest ok i nie zaluje ze mieszkany razem. Wiadomo ze rozpieszcza Nikole za bardzo ale to lepiej niz by miala ja gdzies wsumie.
RENATA twoi mezczyznu to prze agenci haha :)

Mloda spi wiec chwila ciszy. Ja pije kawusie i ogladam powtorke pierwszej milosci.

Wracam do domu, buty odebrane i zasłonki też

S. Chyba nie wstał Jeszcze do pracy a o 14 musi wychodzić. Telefon wyłączny i nic. Jak dziecka trzeba go czasem pilnować

Anula swietny wozek.

Sandra podobnego typu mialam dla F potem dla O.

jeju jaki wiatr. tak dudni w oknie ze glowa mi zaczela bolec.

sandra prześliczne łóżeczko:) Aż mi sie przypomina jak niedawno sama takie zamawiałam:) Niedługo czeka mnie szukanie łóżka dla małego tyle tego jest trzeba mu w końcu kupic bo śpi w łózeczku jeszcze:)
papitka wcale nas nie zamęczasz swoimi problemami:) Od tego jesteśmy żeby wysłuchać:) Mój synek tez ma manie na punkcie tych kuleczek z automatu, nawet zauważył że te za 1zł sie odbijaja a te za 2 nie chcą:p
happymum no to uzbierałaś ładną sporą kolekcje wózków:-D można powiedziec że na każda pogodę:) Ale lepiej miec niż nie mieć:)
renata​ u nas też wiatrzysko że głowę prawie urywa;/

Synek zasnął, mam chwile dla siebie:) Dokończyłam farsz na pierożki dla niego i pózniej będziemy z mamcia lepić, na spacerku też byliśmy, zimno jak nie wiem :)

reklama
Dziewczyny, piekne wozki i lozeczka :) Dziecku na poczatku to obojetne na pewno jak i w czym spi, czy jezdzi, ale jakze to cieszy oko mamy jesli jest to cos slicznego :D

Cholera pogoda u nas jak zwykle pod psem, ani to na spacer isc, czlowiek nawet nie ma sily przy takiej :D Siedze w domu z Janolem, robilismy troche zdjec, teraz zasnal zmeczony. Ogladam Jeremy Kyle Show i smieje sie z glupoty ludzkiej ;) Strasznie mi sie dluzy wszystko, obiad mam zrobiony. Posprzatane. Paznokci nie maluje. Jak zyc? :D
Janek przezywa fascynacje tetrowa pieluszka, dac mu taka to pol godziny z glowy- szarpie raczkami, bierze do buzi, nakrywa i odkrywa glowe, szalowo po prostu :D
ImageUploadedByForum BabyBoom1391011161.014268.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1391011177.135467.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1391011188.625388.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1391011161.014268.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1391011161.014268.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 23
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1391011177.135467.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1391011177.135467.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 21
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1391011188.625388.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1391011188.625388.jpg