reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek do wrzesnia powinnismy byc calkowicie bez pieluchy bo teraz tak jak pisalam ma na spacery i noce, tylko czesto kupa jest w majtkach:wściekła/y:do dzieci bardzo chce dlatego mam nadzieje ze uda sie z przedszkolem. Wlasnie z mowieniem kiepsko, Bartek nawet nie chce probowac, gdy proszze zeby powtorzyl mowi nie ale mam nadzieje ze w koncu zacznie.

reklama
Anula pół roku to spokojnie:) Z kupą to i jak pół roku się męczyłam pampersa już nie nosiała na noc tylko na dwór bo to byłą zima i nie będę gołej dupinki wystawiała ale kupa notorycznie się chowała i na 2,5 roku sukces. A z mówieniem pamietasz jak u nas było ?? tygodnie w przedszkolu i jęzorek się rozwiązał fakt pani mówiła że trzymała se na uboczu bo jej dzieci nie rozumiały i musiałą sie przełamac:) Bartek też da radę;)

U nas z kupa to samo chowa sie, przychodzi i pokazuje ze zrobil:wściekła/y: a pampers na spacery zakladam bo jednak zimno a nie zawsze wstrzymuje.Pamietam jak bylo z Dominika, sasiadka ma corke z wieku Twojej i tak samo idac do przedszkola nie mowila, na uboczu siedziala bo dzieci jej nie rozumialy i po miesiacu sie rozgadala. Moze i u nas tak bedzie w sumie Bartek nie stara sie bo wie ze ja go rozumiem ale Ł juz nie do konca bo cale dnie go nie ma.

Kechu, ja probowalam przed 2 latkami ale Bartek bal sie nocnika, od razu piszczal wiec dopuscilam pozniej probowalam w wakacje po skonczeniu 2 i tez nie szlo, dopiero niedawno zalapal ale czasami gdy sie bawi zapomni sie i nie zawola

Mama Nikusia a kto tu się kłóci??:p:)

Ke
chu ja zaczęłam w listopadzie czyli miesiąc po 2 urodzinach i zeszło nam się z tą kupą do czysta 5 miesięcy do kwietnia na 2,5 roku

reklama
A to spokojnie mam czas. Probowalam mojego juz przyzwyczajac do nocnika i jak nie ma problemu zeby w ubraniu usiadl tak juz bez to sie drze jak by go kto ze skory obdzieral wiec narazie dalam sobie spokoj i poczekam az sie zrobi cieplej :)

Do góry