reklama
Hej
Kasie boziu jaka ty powazna jestes. To ze napisalam ze slub wzielam z Ł bo zadnych korzysci materialnych z mopsu nie mialam jak bylam panną to nie znaczy ze ja nic do niego nie czulam. To ze nie pisze non stop o milosci do meza, jego wspanialosci nie wychwalam pod niebiosa i o wszystkim co nas lączy, nie zachwycam sie tym ze on jest moim mezem tez nie znaczy ze zimna s.ka ze mnie.
A tu odrazu naskok bo jakie ja mam wartosci. Zresztą skąd wiesz jakie??? Gdzie napisalam ze dla mnie liczą sie tylko pieniądze?
dziś dzien Babci i dziadka chlopaki mają w szkole i przedszkolu.
Sandra glukoza to najgorsze co w ciązy mi moglo sie trafić. z F to zwrocilam zanim do zolądka doszlo ;/
Kasie boziu jaka ty powazna jestes. To ze napisalam ze slub wzielam z Ł bo zadnych korzysci materialnych z mopsu nie mialam jak bylam panną to nie znaczy ze ja nic do niego nie czulam. To ze nie pisze non stop o milosci do meza, jego wspanialosci nie wychwalam pod niebiosa i o wszystkim co nas lączy, nie zachwycam sie tym ze on jest moim mezem tez nie znaczy ze zimna s.ka ze mnie.
A tu odrazu naskok bo jakie ja mam wartosci. Zresztą skąd wiesz jakie??? Gdzie napisalam ze dla mnie liczą sie tylko pieniądze?
dziś dzien Babci i dziadka chlopaki mają w szkole i przedszkolu.
Sandra glukoza to najgorsze co w ciązy mi moglo sie trafić. z F to zwrocilam zanim do zolądka doszlo ;/
mamusia Nikosia
Zaciekawiona BB
dobry, widzę że dyskusja na temat mężów i tego gdzie pracują, mój J pracuje w Norwegii przy statkach sejsmicznych, od zeszłego roku w sumie zaliczył cztery kontrakty, przedtem mieliśmy własną knajpę w Gdyni ale niestety nie da się z tego żyć godnie ....
teraz już możemy starać sie o rodzinne w Norwegii na mnie i na Nikosia
w Norwegii jest tak samo musi być ślub i wspólny adres zameldowania żeby się ubiegać o rodzinne
teraz już możemy starać sie o rodzinne w Norwegii na mnie i na Nikosia
Renata ja zrozumiałam dowcip Twojego postuKasie boziu jaka ty powazna jestes. To ze napisalam ze slub wzielam z Ł bo zadnych korzysci materialnych z mopsu nie mialam jak bylam panną to nie znaczy ze ja nic do niego nie czulam. To ze nie pisze non stop o milosci do meza, jego wspanialosci nie wychwalam pod niebiosa i o wszystkim co nas lączy, nie zachwycam sie tym ze on jest moim mezem tez nie znaczy ze zimna s.ka ze mnie.
w Norwegii jest tak samo musi być ślub i wspólny adres zameldowania żeby się ubiegać o rodzinne
Ostatnia edycja:
Witamy się z rana ;D
Na dzień dobry takiego po sama szyje kasztaniaka dostałam że hoho mała kąpiel zaliczyła ;D
No tak sorka ją ma rodzinne bo mam alimenty ;p
A co do glukozy mniam wysyłam za jednym razem i poszłam spać do domy i po 2 godz wróciłam xd
Na dzień dobry takiego po sama szyje kasztaniaka dostałam że hoho mała kąpiel zaliczyła ;D
No tak sorka ją ma rodzinne bo mam alimenty ;p
A co do glukozy mniam wysyłam za jednym razem i poszłam spać do domy i po 2 godz wróciłam xd
rodzinne i ja mam. kwalifikujemy sie jeszcze. Ale czy od pazdziernika bede miec?? niewiem.
znowu zolądek o sobie przypomina. zeby to mnie przegonilo.. a to tylko bol. A przede mną wizyta u psychiatry z Filipem.Przekladac nie chcem bo na kolejną ok 6-8 tygodni bede czekac.
znowu zolądek o sobie przypomina. zeby to mnie przegonilo.. a to tylko bol. A przede mną wizyta u psychiatry z Filipem.Przekladac nie chcem bo na kolejną ok 6-8 tygodni bede czekac.
Anula1989
Fanka BB :)
Witajcie, podczytuje was w miare regularnie. U nas w sumie bez zmian nadal siedzie z Bartkiem w domu, Ł ciagle w pracy, teraz ma wolne bo jest po wycieciu wyrostka.
23may, u nas pileucha zostala na spacery i noce a z mowieniem kiepsko nawet bardzo. Cierpliwie czekam az w koncu ruszy, sasiadki corka zaczela majac rowne 3 lata. Mam nadzieje ze niedlugo i Bartek zacznie.
Sandra, jako dasz rade z glukoza, mi sie udalo za 2 razem bo za pierwszym ledwo dobieglam i zwymiotowalam ale ja w ciazy nie moglam slodkiego bo mnie odrzucalo.
Ja nie wiem jak to jest z tymi zasiklami dla samotnych matek wiem ze moja ciotka kiedys brala i sie polapali ze wyludzala,
My na rodzinne sie nie lapiemy
23may, u nas pileucha zostala na spacery i noce a z mowieniem kiepsko nawet bardzo. Cierpliwie czekam az w koncu ruszy, sasiadki corka zaczela majac rowne 3 lata. Mam nadzieje ze niedlugo i Bartek zacznie.
Sandra, jako dasz rade z glukoza, mi sie udalo za 2 razem bo za pierwszym ledwo dobieglam i zwymiotowalam ale ja w ciazy nie moglam slodkiego bo mnie odrzucalo.
Ja nie wiem jak to jest z tymi zasiklami dla samotnych matek wiem ze moja ciotka kiedys brala i sie polapali ze wyludzala,
My na rodzinne sie nie lapiemy
pinky sky
Renata kto cie wie z Twoich postów to czasami płynie tyle nienawiści do całego świata wszyscy żli niedobrzy psychiczni a Ty jesteś ok... Też nie wychwalam pod niebiosa ale dla mnie to po prostu niedorzeczne nawet takie "żarty"
Anula hej gdzie Ty sie podziewasz?? Jak Bartek grzeczniejszy się zrobił??
Ja glukozy nie piłam więc nie wiem
co i jak
Anula hej gdzie Ty sie podziewasz?? Jak Bartek grzeczniejszy się zrobił??
Ja glukozy nie piłam więc nie wiem
co i jak
My tam z moim Z. tez sobie dogryzamy na temat slubu chociaz go nie mamy wiec to co Renata napisala w ogole mnie nie dziwi
Mlody juz po sniadaniu a ja jakos nie mam na nic ochoty wiec pewnie skonczy sie tylko na wypitej herbacie I w koncu u nas troche sniegu wiec moze pozniej wypelzniemy z domu na sanki
Mlody juz po sniadaniu a ja jakos nie mam na nic ochoty wiec pewnie skonczy sie tylko na wypitej herbacie I w koncu u nas troche sniegu wiec moze pozniej wypelzniemy z domu na sanki
Anula1989
Kasiek, podczytuje ale wbic sie nie moglama Bartek coraz grzeczniejszy nie ma porownania do tego co bylo pol roku temu;-)w koncu nie ucieka, slucha sie tylko mowic nie chceteraz mylimy nad przedszkolem mamy 3 obok i bedziemy probowac moze akurat sie uda wtedy poszlabym do pracy ale po uwage moge brac tylko do 15-16 wiec pewnie ciezko bedzie, zobaczymy jak bedzie
reklama