reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

No i du*pa, gardło mnie boli, ledwo gadam, głowa nadal pęka:no: Mam nadzieję, że wyleczę się sama i nie będę musiała po lekarzach chodzić. I oby dzieciaki nie załapały..

Dominisia 10 zł za dzień?????? A ile godz tam jesteś? Ja jak chodzę dorobić to mam 5zł na godz. I to jest zdzierstwo ale to co ta babka Ci płaci to śmieszne po prostu.. już wolałabym z dzieckiem w domu siedzieć
Fajnie, że niedługo mała będzie miała swój pokoik
Moncia gratuluję córci;-) co do imienia to każdemu co innego się podoba ale Zuzia ok.
Niestety pod względem samopoczucia jeszcze gorzej dzisiaj ale dzieciaki grzeczniejsze
Wampi niby odpocznę jak pójdzie do szkoły ale przez wakacje przyzwyczaiłam się do tego, że wszędzie jej pełno
Paulina udanego odpoczynku;-)

reklama
Moncia Gratuluje córeczki . Zuzia ładnie imię , do porodu masz tyle czasu że pewnie wyskrobiesz mnóstwo innych imion i na sam koniec będziesz się zastanawiać .
Dominisia no 10zł za cały dzień to az smieszne .

A u nas po staremu .. w sumie nie wiem czy pisałam wam , złożyłam pozew , pieprze już jego obiecywanie , niby się dogadaliśmy że do ostatniego da , ale ja wole mieć to na papierze:tak: No i Natalia dziś łobuz taki , to chce tamto chce - no ale dziś może :-D:-D

Hej.

moncia jestem w Stokholmie u narzeczonego. Gratuluje corci!!!|
milena i bardzo dobrze ze pozew zlozylas. kurde, ale ten czas leci. niedlugo moja bedzie rok tez miala. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NATALINKI KOCHANEJ
, BUZIAKI OD CIOCI FORUMOWEJ :***:*****

lot w porzadku tylko pod koniec to juz wysiedziec nie moglam. Teraz siedze sobie i pije kawusie, potem pojde do parku. Slonko powoli wychodzi, wiec jest ok, poranki w SE to zawsze takie zimne.

Hej. u nas wszystko dobrze mała chyba zaczyna ząbkować bo od paru dni jest taka marudna, główke ma cieplutką, byłam u gin badania mi wyszły dobre przepsiał mi tabsy jakieś monogrycenon czy jakoś tak.... mam do niego przyjsć jak mi sie skonczy opakowanie i powiedzieć jak sie czuje....
Paulina z ojcem Klaudii taka sama sytuacja jak u Mileny... i robie to samo co ona też składam papiery do sadu.... i trudno 2 tyg temu z nim pisałam to powiedział ze bedzie płacił ze pod koniec miesiaca dostaje wypłąte zobaczymy czy bedzie kasa dzisiaj a jak nie to papiery już mam prawie skończone i ide do sadu.... trudno....
Milena:
W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy… lisy… niedźwiedzie…
Na samym końcu pyszny tort jedzie…
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
„Dziś jest Twoje święto…”
Jadą do Ciebie życzenia… jadą…
kartka-4.jpg
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO OD CIOTECZKI PRZYSZYWANEJ;):******
Moncia: gratulacje córci:) Zuzia ładne imie :).... ale napewno ci jeszcze ktoś podopowie jakieś imiona....

Milena wszystkiego najlepszego dla Natalci. Buziole;)

Milena
dobrze zrobiłaś składając papiery do sądu
Paulina super, że lot ok. Teraz odpoczywaj ile się da;-)
Nisiula bierz przykład z Milenki i do sądu gnaj

Muszę pochwalić mojego małego szkraba- poszedł ze mną do łazienki, ja wkładam ciuchy do pralki a ten złapał nocnik i siisii siisii. Szybko ściągam mu pampka, sadzam i pięknie zrobił siku do nocniczka:happy::happy::happy:

Ja nadal kiepsko się czuję:-(

Hej

Milena wszytskiego najlepszego dla Natalki :-)
asik ja dzis tez hukowo sie czuje, glowa mi peka, @ dzis badz jutro bedzie.... :/ normalnie wrrrrrrrrrr....

Spadam sie polozyc.
milego dnia :)

Moncia Zuzie to psoty :-) Ja nie miałam pomysłu na imię dla dziewczynki. Nie chciałam Julki, Maja jest już u nas w rodzinie. Zastanawiałam się nad Antoniną i Wiktorią. Zostało Ania. A w pierwszej ciąży by była Aleksandra, ale wyszedł Kuba:-) Teraz podoba mi się: Laura, Marcelina, Kornelia.

Asik24 zdrowka!

Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i prezentów dla Natalki.

Ostatnia edycja:
Nisiula nie ma sensu im wierzyć !!! Idz do sądu , bo na sprawę też się trochę czeka . Skoro ''BĘDZIE DAWAŁ NA DZIECKO'' to niech daję , ale niech sąd zasądzi , żebyś miała ten papierek że MUSI dawać ;-) Ja P. poszłam na ręke i co ???? teraz się niby ugadaliśmy że ma dawać do ostatniego , powiedziałam ze jak nie da do 31.08 to składam do sądu , ale stwierdziłam ze i tak by sie odezwał '' a bo wyplate mam za kilka dni'' a potem by ucichło i kolejny miesiac nie dał by na dziecko i poszłam .... Nię będzie płacił , to kiedyś za to zapłaci , a ja dostane z funduszu .
Nie odwiedza Natalii to nich płaci i włóczy się po sądach sam sobie na to zapracował . :-):-)

dziewczyny własnie , wiecie coś na temat ugody alimentacyjnej ???

reklama
Milena: tak zrobie:) musze mamy jutro sie zapytąc czy ta babka juz to napisała czy jeszcze....

Moja Myśka : pierwszy miesiąc IMG_3819.jpg
a tu pół róczku: IMG_4073.jpg

Załączniki

• IMG_3819.jpg
    IMG_3819.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_4073.jpg
    IMG_4073.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Do góry