reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

HEJO LASKI. Ostatnie 4 dni w PL. Dzis moze przejdziemy sie z Nikola na zakupy bo musze kupic A. pare bokserek. Sobie puder i podklad. Mamuska wraca od taty jutro wieczorem, w srode pojedziemy na wieksze zakupy bo musze zrobic Nikoli zapas na dwa tygodnie, no i torbe sobie kupic bo A. mi zgarnol a w go sporcie sa na promocji..

Asik ja za to zawsze robie duzo zdjec. I potem sie zastanawiam po co?? Ogladniemy pare razzy a potem leza gdzies w kacie :) w Chorwacji jak bylam za pierwszym razem to mialam grubo ponad 2 tys zdjec a teraz to nawet nie wiem gdzie sa.
Patrycja przepraszam ze pytam, ile juz starasz sie o dzieciaczka?? Amelia slodziak, wypasiona zaawka bedzie odpowiednia, chociaz moja Nikola za zabawkami nie przepada. Zdecywanie bbardziej woli butelki, buteleczka, lyzeczki, garnki :) w PL mieszkasz?? My z nad morza jechalismy 13h, a nad morze 11h.
Jagoda Mariolcia ja wszystkie ciuchy skladuja w pudlach po pampersach i narazie wywoze do tesciow, pozniej przetransportuje do nas na strych. Tylko wozek chce sprzedac ale A. sie nie zgadza :wściekła/y:

reklama
Hej laski

Jadę dziś odebrać dowód - w końcu. I od razu na zakupy szkolne, aż się boję ile kasy pójdzie:no:

PATRYCJA Amelka prześliczna;-)`jakaś fajna zabaweczka na pewno będzie ok. I powodzenia na wizycie &&&&
PAULINA ja uwielbiam robić zdjęcia:tak: Oliwia i Damian mają ich mnóstwo ale teraz jakoś tak wyszło, że nie porobiłam fotek z imprezy.

Hejka

Oj Dawno mnie nie bylo, sorrka: P

Paulina widze z ewyjerzdzasz, przyda ci se taki odpoczynek, a na ile wyjezdzasz wogle? nie doczytalam sorrka
Asik ja juz dla mojej Hani mam wsio (ex ma przeslac plecak i kapcie i jakies duperele) a tak to juz zeszyty, ksiazki wszystko czeka, a dzis juzciuchy popralam i schna:-) juz tylko tydzien zostal... :szok: i pierwsza klasa:tak: :-)
My mamy wesele tez ale 14 ale niewiem wciaz czy jedziemy, za duzo km, sie okaze jak finansowo wyjdziemy po 10. -_-
A tak to u nas po staremu, wiczory juz chlodne, normalnie ogrzewc sie trzeba :-D hehe
Ide zaraz mlodego spac poloze, o poludniu jak wstanie i zje na plac jakis pojdziemy by sie wyszaleli a co tam ;) dzien szybciej zleci.... choc i tak pedza kolejno ze juz nie nadazam.... :dry:

Wstaje, szykuje sie.. I. stwierdzil ze bledszej na swiecie osoby nie widzial, wychodze, jade do ginekologa i co sie okazuje??? Nie moga mnie juz dzisiaj przyjac bo lekarz musial pilnie wyjsc. Pytam o innego - urlop, nie ma, wyjechal. Tak sie zdenerwowalam, ze zadzwonilam az do Poznania. I co? Mozna.. 7:30 wizyta.

Paulina12 staralismy sie o dzidziusia jakos w tamtym roku.. Dosc dlugo. Pozniej stwierdzilam, ze co bedzie to bedzie. ;) Zajelam sie szkola, praca, rodzina :) Chcialam, zamowic malusie sztucce z jej imieniem, ale to chyba zadanie dla chrzestnej.. Ktorej jeszcze nie ma bo nie zostala wybrana ;) Tak w Polsce, i oczywiscie pociagami.. Bo I. stwierdzil ze bedzie taniej.. Oczywiscie nie bylo :)

asik24 ​ehh.. szkoda gadac z ta wizyta ;/

LIZA wylatuje w ten czwartek wieczorem a wracam prawdopodobnie 8 wrzesnia. Czyli 10dni ale moze sie przedluzyc do dwoch tygodni. A jak dostaniemy paszport to chyba na duzo dluzej wyjedziemy.
PATRYCJA w takim razie wielkie kciukasy za wizyte! I spokojnych 40 tygodni. No teraz to juz pewnie gdzies 36 :-D

Hej

Oliwia obkupiona, wszystko do szkoły już ma:tak: Jeszcze tylko jakieś ciuchy pokupuje bo jak zwykle po wakacjach większość za mała:baffled: ale to już nie tak wszystko na raz

Liza a bo Twoja Hania też do 1 kl.? Jest stresik? bo u mnie ogromny
Patrycja &&&&&&&&& za wizytę, daj znać co i jak
Paulina spakowana ?
Wampi też tak mam, że co usiądę do kompa to dzieciaki ciągle coś chcą

Boziu jakie moje dziecie nie dobre. Wczoraj i dzis to szatan. Gorne jedynki.

ASIK znajac mnie to pewnie w czwartek popoludniu bede sie pakowac;-)
PATRYCJA jak tam?

Hej

Wampi- noo ona nie umie pic ze smoka TT a wczorsj dalam jej z Aventu to wypila troche. A tamte z miekkimi smokami to najtansze co moze byc ze nawet jak zakrecisz to wylatuje. No ale jej odpowiada:p :-D
Asik- takk szkola to mega wydatki.. U mnie juz tylko 3 szkolniakow zostala ale mimo to potrzeba kasy. Jak brat tu byl to go obkupilam od stop do glow zeby mamie troche lzej.
Paulina- moze i moja dlatego jest taka zlosliwa i krzyczaca. Czasem mam juz dosc i to tak tdzies od ok tygodnia sie tak zachowuje noo i polyka swoje palce ;//

Mam czas na sniadanie bo dalam zajecie memu dziecku. Koce na podlodze i wiszace zabawki nad nia i chwile lezy chociaz juz raz jeczala bo mnie nie bylo widac;//
T niedlugo juz z pracy bedzie to skoczymy na wazenie az mnie ciekawosc zzera ile wazy moj klocuch;)

Ale sie denerwuje na zabawki:p noga je traktuje hehe

A mi sie tak kawy codziennie chce ze masakraaaa i pije raz dziennie ta 3w1;)
Ostatni raz kawe pilam w grudniu i to w Pl z mama a tak to nawet przed ciaza swieto lasu musialo byc na kawe;)
Mialam robic pranie a tu dupa znowu z pogoda...
Milego dnia;)

reklama
asik tak Hania do 1 klaasy idzie :-) yyy stres mam, bo tez zmiana szkoly byla, ale.... mysle ze da sobie rade, dwa lata w zerowce byla najlepszą uczennicą, juz plynnie czyta i wszystko latwo ogarnia takze bedzie dobrze - musi byc :tak: :-)
Paulina tez lubie sie pakowac na styk przed czasem :-D hehe apotem polowy zapominam :p

coraz chlodniejsze dni... :p jesien przyszla czy co.... :sorry2: no ale wole to niz upaly...

Do góry