reklama
Anula1989
Fanka BB :)
Paulina nawet pewnie o kilka wiecej jest bo 3 jest 132 a 4+ 120 wiec mysle ze 4 bedzie ze 126 cos kolo tego powinno byc ale mniejsza o to i tak sie oplaca, my takie pudlo mamy na miesiac. Niestety Bartek nie chce wolac a gdy go posadze na nocnik nie zrobi wstanie i naleje na podloge
Dominisia dokladnie Milena ma racje po tabletkach ma sie @, ja po porodzie mialam problem z @, nie mialam po kilka mies i lekarz dal mi tabletki po 1 mies brania przyszedl okreschyba tak do konca nie zdajesz sobie sprawy z tego co moze sie stac w takiej sytacji jak Twoja, piszesz ze nie masz kasy majac 1 dziecko a 2 to kosmos tym bardziej ze Wiktoria mala
23may, jak u Was z pieluchami?u nas kiepsko, chyba szybko sie nie pozbedziemy
Dominisia dokladnie Milena ma racje po tabletkach ma sie @, ja po porodzie mialam problem z @, nie mialam po kilka mies i lekarz dal mi tabletki po 1 mies brania przyszedl okreschyba tak do konca nie zdajesz sobie sprawy z tego co moze sie stac w takiej sytacji jak Twoja, piszesz ze nie masz kasy majac 1 dziecko a 2 to kosmos tym bardziej ze Wiktoria mala
23may, jak u Was z pieluchami?u nas kiepsko, chyba szybko sie nie pozbedziemy
Dominika, a jak mama zareaguje na 2 ciąże? Dacie rade z K, jak się okaże ze jednak jestes?
Ja z wypisywaniem tez nie mam problemu, dzwonie wypisują 3 op. na recepcie i biorą za to 15 zł. Nie spotkalam sie jeszcze zeby nie chcieli wypisac, lekarza bym zmienila
Ja z wypisywaniem tez nie mam problemu, dzwonie wypisują 3 op. na recepcie i biorą za to 15 zł. Nie spotkalam sie jeszcze zeby nie chcieli wypisac, lekarza bym zmienila
A ma do pracy na drugą zmiane.
PAPITKA jest dobrze, napewno. A. nie mogl z Kuba zostac?
Ja tabletek nie biore nic nie biore w ogóle rzadko coś robie żeby musieć brać.
pinky sky
Dominisia zgadzam się z dziewczynami jeżeli nie mogę sobie pozwolić na dziecko czy to z powodów zdrowotnych czy finansowych a tym bardziej w takiej sytuacji jak Ty masz to musisz się zabezpieczać a jak nie to szklanka zimnej wody. W ogóle co to znaczy ze lekarz nie chciał Ci wypisać?? jednego lekarza masz??
Jagoda czy Twój synek jest z 25 czerwca??
Jagoda czy Twój synek jest z 25 czerwca??
Ostatnia edycja:
Dominisia123
mama Wici <3
Cerazette chamują okres. Więc po ciąży nie miałam okresu dłuuuuugo. Lekarzy u nas jest dwóch. Jeden ten, do którego ja chodzę i drugi trochę zbok, który wszystkie cho przychodzą, nie ważne ile mają lat maca po udach a ten drugi i tak zanim coś wypisze musi się konsultować z tym pierwszym, bo ten pierwszy to ordynator i go sprawdza.
raz na kilka miesięcy wyszło, użyliśmy prezerwatywy, ale pękła - zdarza się. więc to nie do końca jest tak, że ja nie myślę itd.
raz na kilka miesięcy wyszło, użyliśmy prezerwatywy, ale pękła - zdarza się. więc to nie do końca jest tak, że ja nie myślę itd.
Dominisia123
mama Wici <3
bo wiem jak potraktowali u nas jedną dziewczynę w takiej sytuacji. najpierw ją nawyzywali, jak dostała się prywatnie i dostała w końcu receptę to się okazało, że w żadnej aptece tego nie ma i trzeba sprowadzić i miała czekać 2 tygodnie na tabletkę, która działa do 72 godzin po. pomijam cenę, bo to pewnie nawet babcia K. by pożyczyła to 80 zł. to jest wiocha, tutaj załatwienie takiego czegoś graniczy z cudem.
reklama
Liza
Hejka
Dominisia ja tez popieram dziewczyny...
Cerrazette nie hamuje okresu poprostu jesli karmi sie piersia to one sprawiaja ze okres moze zaniknąc ale nie wszystkie dziewczyny tak maja, to jest to samo co Azalia. ja ja bralam i przez 6 mies okresu nie mialam, ale! przestalam karmic i odrazu poszlam do gina po inne tabletki i bralam dalej i po opakowaniu okres sie pojawil... wiec lekarz zajefajny jednym slowem ten twoj...
I szczerze napisze, albo wciskasz nam kit zeby bylo "wieksze echo" z Tobą albo niewiem... wspolczuje Ci tych wzystkich rzeczy ktore przechodzisz, bo nie masz pomocy jako takiej a tez jestes mloda i troche nieuswiadomiona... sama zaszlam szybko w druga ciaze niespodziewanie przy antykoncepcji, ale jakos tak innaczej to wszystko odbieralam i itd. Sorrka za szczerosc
Jagoda aaaa to ja w kierunku Grójca ;-) ale teraz to sie przeprowadzilam hehe.
U nas dzis juz cieplo, wczoraj wieczorem, mama Ł. przyszla do dzieci a my poszlismy na koncert Jamala bo są Dni Lubina dzis i wczoraj :-) fajnie bylo i troszke sie odpoczelo ;-)
Zaraz obiad robie i odpoczywam, posprzatane mam, Miki poszedl spac :-)
Dominisia ja tez popieram dziewczyny...
Cerrazette nie hamuje okresu poprostu jesli karmi sie piersia to one sprawiaja ze okres moze zaniknąc ale nie wszystkie dziewczyny tak maja, to jest to samo co Azalia. ja ja bralam i przez 6 mies okresu nie mialam, ale! przestalam karmic i odrazu poszlam do gina po inne tabletki i bralam dalej i po opakowaniu okres sie pojawil... wiec lekarz zajefajny jednym slowem ten twoj...
I szczerze napisze, albo wciskasz nam kit zeby bylo "wieksze echo" z Tobą albo niewiem... wspolczuje Ci tych wzystkich rzeczy ktore przechodzisz, bo nie masz pomocy jako takiej a tez jestes mloda i troche nieuswiadomiona... sama zaszlam szybko w druga ciaze niespodziewanie przy antykoncepcji, ale jakos tak innaczej to wszystko odbieralam i itd. Sorrka za szczerosc
Jagoda aaaa to ja w kierunku Grójca ;-) ale teraz to sie przeprowadzilam hehe.
U nas dzis juz cieplo, wczoraj wieczorem, mama Ł. przyszla do dzieci a my poszlismy na koncert Jamala bo są Dni Lubina dzis i wczoraj :-) fajnie bylo i troszke sie odpoczelo ;-)
Zaraz obiad robie i odpoczywam, posprzatane mam, Miki poszedl spac :-)