reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej;)

Alice-
ja w podobnym terminie jak Ty bylam w szpitalu bo u mnie "sie zaczelo"..;/ ale dostalam sterydy na plucka dla malej, tabsy na skurcze I mialam urodzic do 2 tygodni.. a tu prosze wszyscy w szoku, bo Maja urodzila sie 2 dni po terminie, zdrowiutka, duza. Ja mialam skurcze ale takie delikatne jak przy okresie, ale stwierdzilam ze sie wykapie I zobacze, po kapieli dalej byly co 4min wiec do szpitala a tam szok bo na KTG to takie skurcze byly ktorych ja nie czulam nawet.. Naszykowali wszystko w razie gdyby tabsy nie pomogly, mnie do cesarki uszykowali a tu Maja stwierdzila ze zostaje.. a to bylo 14 lutego- fajne walentynki nam zrobila;P Aaa I ja nie mialam okazjii karetka sie przejechac;p Jechalismy autem, ale akurat byl wypadek panowie policjanci sie rozbili, droga zamknieta, kazali objazdem, my mowimy ze ja rodze, gosc tam gdzies to powiedzial I nas puscili:p
Paulina- trzymam kciukasy zeby już jej się przebil ząbek;))
Wampi- duza dziewczyna to po co jej mamunia;D A w ogole w Łodzi mam ciotke;) Tzn teraz mieszka w Danii;)
Renata- jedziesz sie wakacjowac z chlopakami, suuuper;) Aa I swietne fotki na FEJSIE;) Przystojniaki;)
Asik- lepiej nie przekladac a miec szybciej za soba mimo ze jest to stresujace.. bedziemy tu wszystkie kciuki trzymac, bedzie dobrze;))
Własnie Papitka daj znac jak tam wynik matury;)

U nas dzis tez pada;/ od wczoraj od 16 w sumie nadaje deszcz;/ masakra jakas...;/ ehhh
Mała zjadla I spiocha, ja mam chwilke.
Dziś moi bracia tez stwierdzili po co mama ma isc na ich zakonczenie hehe, ale mama specjalnie wolne w pracy wziela bo jeden konczy 6klase a drugi 3gimn no I poloneza tancowali;) Ten z gimn to wrocil do domu zrzucil z siebie ładne ubrania I pognal na wieś;p w koncu wakacje ma chlopak:p Pytam go jak tam to mówi normalnie jak na zakonczeniu:D zawiozł swiadectwo od razu do lyceum.. ahh jak czas leci.. a jeszcze niedawno do przedszkola chodzil..;)
Mlodszy to sie stresowal tym polonezem ze hoho, ale tez wystrojony ze ahh, zaraz wroca to tez pewnie swiadectwo w biurko, ubrania na krzeslo I rura na dwór;)
Siostra znowu stwierdzila ze jakby nie poszla to nic by sie nie stalo.. Luzara:cool2:

Za 2 tyg wyjezdzamy.. ahhh:D o tej porze bedziemy auto pewnie pakowac;):-)
A w ogole wczoraj siedzialam w parku I sie tak zastanawialam.. Kiedy wy swoje dzieciaki do spacerówek wlozyliscie? Kurde bo ta gondola zaraz bedzie mala na Maje..;/ ma tyle miejsca co moja niecała dlon.. takze niezbyt wiele.. A spacerówke chce przytargac z PL co tato kupil bo jest fajna I na plasko sie rozklada.. wiec pewnie po powrocie z Pl ja przeloze juz, no bo nie bedzie przeciez sie cisnela w gondoli.
Aa no I sukienka juz przyszla I krzyżmo I swieca.. Mowią ze bardzo ladne, wiec wierze im na slowo, bo na Skype slabo widac.

Ale sie rozpisalam hoho.. Uciekam. Milego dzionka;):-D:-p

P.s.
Jagoda- zazdroszcze wyjazdu;) Mężulek ma szczescie;)

reklama
MAGDA moja Niki miala nie cale 4 miesiace ;-) autem jedziecie do PL? A ja sie dygam jechac 100km z mloda do zakopanego zeby czasem sie nie darla haha
JAGODA zazdroszcze wyjazdu
WAMPI cora juz duza kobitka ;-)

Moja 13 letnia kuzynka pali pety. No masakra normalnie zawsze taka grzeczna to teraz zaczyna pokazywac rogi

Hejka

Dzieki dziewczyny z Danielem po lekach lepiej ;)

JAgoda a skad dokladniej jestes, z której strony Warszawy ;-) ja pochodze z tez mazowieckiego i mialam 60km do wawy :-)

My dzis juz spacer zaliczony, dzieciaki sie wybawily, mlody spi :-)
a ja zaraz pranie rozwiesze, pogoda sie poproawila i jest goraco :-)

Paulina to Twoja kuzynka zaczyna jak moja siostra.
Renata my z K. też mieliśmy ostanio rewolucje brzuchowe.

dziewczyny, głupio mi pisać, bo w sumie to przez moją głupotę. nie biorę tabletem, używam prezerwatyw. ostatnio poszłam z K. do łóżka i pękła. :szok: obliczyłam sobie i to było 2-3 dni przed płodnymi. jak do poniedziałku nie dostanę okresu to będę musiała zrobić test. pytam K. co zrobimy jak coś będzie, bo on będzie musiał rzucić szkołę, ja też i ogólnie mała szansa, że sobie damy radę z rozpuszczoną Wicią i małym Dzidziem, a on nie wie mówi, że będziemy rozmawiać jak będzie na 100% pewne.. pomijam, że gdybym była w ciąży to mama przestanie mi pomagać. jak zrezygnuje ze szkoły to nie będę miała alimentów. no durna jestem jak cholera. zrobiłabym już ten test, ale boję się zobaczyć co tam będzie. mam nadzieję, że nic. :-(

Liza jestem z powiatu Otwockiego. Mieszkam za Otwockiem.

Paulina12 w tym wieku co twoja kuzynka to zaczyna się od próbowania różnych rzeczy. Poczekaj jeszcze rok, dwa…

Dominisia123 będzie dobrze! Ja ostatnio też miałam pietra, bo mi się spóźniał.
Ja tez powinnam dostać w poniedziałek :-)

Magda0109 ja swoją córkę przesadziłam do spacerówki jak miała prawie nie całe 7 miesięcy. Ja mam spacerówkę taką landare bo kupiłam wózek 3w1 Jedo. Ale przymierzam się do zakupu lżejszej i zgrabniejszej spacerówki. Przy synku miałam Peg Perego Pliko P3, ale aż tak z niej nie bylam zadowolona… dlatego teraz czegoś innego szukam, czegoś zgrabniejszego od Peg Perego.

A może możecie polecić jakąs fajną spacerówkę?

Dominisia a kiedy powinnas dostac okres? Ja bym zrobila test, nie wytrzymalabym niepewnosci. Trzymam kciuki zeby to był fałszywy alaram ;)

Magda ja Julke do spacerówki przelozyłam kolo 7 msc, ale wczesniej wozilam ja na pollezaco ;)

Wampi Gabi szczesliwa ze wakacje?

Asik, daj znac co sie dowiedzialas;)

jagoda, ja mam smarti i koochi, Ta druga jest lekka i poreczna bardzo, ale Julka jezdzic tylko chce w tym smarti ..

U Nas po staremu , jestesmy u A. ale jutro juz wracamy, zaraz na spacer mamy isc, ale pogoda cos nam nie sprzyja :-D Tak sobie mysle teraz jak bym zaszła w 2 ciaze to bym chyba...

Magda dzieki :)

Jagoda no szał.. Turcja.. mmmmmm... zazdroszcze.a co do spacerowek. Ja swoich panów ok 1 urodzin do nich wsadzalam. bo obaj kwietniowi, i zanim sniegi sie roztopiły, zanim zrobilo sie na tyle cieplo ze mozna bylo bez okrycia migac to i kwiecien byl. Rydwany dla nich mialam z serii 2w1. no i na nasze wyboje to tylko rydwany, lub spacerowki na duzych kolach.

Dominisia yyyyy... do poniedzialku cale 2 dni. ja bym osiwiala z tej niepewnosci.

Dominisia a co Ci da czekanie?i tak trzeba zrobic ja wolalabym wiedziec.Chyba ze liczysz na to, ze dostaniesz ale i tak bym test zrobila.
Magda, Bartek przeszedl do spacerowki majac 7 mies akurat na wiosne.
23may ja bym sobie w leb strzelila jesli zaszlabym w 2 ciaze:sorry:
Jagoda my mamy taka Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://img.ec24h.pl/mulan/tmp/c/c/0/4/lili-quatro-wozek-spacerowy-8.800x600-s.jpg nie narzekam, te male parasolki nie podobaja mi sie.
Zbieram sie na zakupy zaraz Ł wroci to zostanie z malym bo pada a ja pojde do tesco bo sa pmapersy po 70 zl akurat nam sie koncza

powinnam dostać między dzisiaj a niedzielą.
zwariuję. i to taka akcja jak jest raz na kilka miesięcy, bo czas, miejsce, chęci..
mam szczęście nie ma co.

tylko jest jeszcze jeden problem. lekarz mi powiedział, że nawet jak mi się uda zajść, to mała szansa, że dotrzymam i średnia szansa, że ja sama się nie wykopytne. więc super.

reklama
Dominisia, lec do apteki po test, a nie zamartwiaj sie. Po co masz czekac, skoro dzis juz powinnas miec okres. A czemu masz nie donosic jakbys zaszla?

Anula ja tak samo bym sobie strzelila chyba , a wózek ładny ;)

Do góry