reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam dziewczyny!

U nas pochmurno, bez atrakcji. Ja nie mam weny. Zrobiłam sobie kawkę cappuccino z bitą śmietąną :-) puchota! :-)

z9454985X.jpg

Magda0109
Jeżeli Twojej niuni nie szkodzi to bardzo dobrze :-)

Ja też słyszłam o podobnej sytuacji u koleżanki, dziecko dostało alergii i dlatego zaczęło się dusić. Tamto dziecko jest uczulone na jakieś składniki, ale to chyba nie znaczy, że każde dziecko będzie tak miało, bo nie każde jest uczulone.

Kasiek88kasiek
życzę dobrych wyników malucha! Trzymam kciuki!

Paulina12 mamy w tym samym wieku córeczki! a nawet z tego samego miesiąca :-)

A dziewczyny mogę wiedzieć, ile udziela się tutaj tak w miarę często młodych mam?

Załączniki

• z9454985X.jpg
    z9454985X.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 19
Ostatnia edycja:
reklama
Witam nowa mame ;-)

Wczoraj wyladowalam na patologii ciazy, ale jeszcze tego samego dnia wyszlam. Zbadali szyjke, wszystko pozamykane, ktg w normie, a cala ta afera o to, ze mi sie w jelitach zastalo jedno wielkie zaparcie :-D z bolami nasilajacymi sie co 5 minut zabrala mnie karetka, ruszyc sie nie moglam. No coz, chociaz pierwszy raz w zyciu sie przejechalam karetka :-D Poszlam dzisiaj na kontrolne usg do tego samego lekarza i wszystko w porzadku, w przyszlym tygodniu usg 4d mnie czeka. Porodu sie dalej nie boje, chociaz coraz bardziej sie niecierpliwie.

Hej i jednak chyba zasyfili próbkę w szpitalnym laboratorium z Luxmedu wyszła normalna flora bakteryjna od razu pogrzałam do naszej lekarki ona w szoku powiedziała że narazie odczekamy i za 2 tygodnie jeszcze raz zrobimy.

Alice o kurcze dobrze że wszystko ok:)

Jagoda moja to już nie taki maluch 4 lata ma;) A ile się udziela nie wiem chyba z 10 się uzbiera kiedyś tu tłumy były niektóre pamietają;)

JAGODA a z ktorego kranca PL jestes?;-)
ALICE jak bylam mala to zawsze marzylam o przejazdzce karetka..
KASIEK to super!

Moja Niki dzis nie dobra.. Masakra. Dziasla napuchniete a zeba brak..

Nie moge sie doczekac przyjazdu A.
DOMINISIU niestety nie jedziemy ani na Mazury ani nad morze. Chcemy auto kupic, ale dopiero kolo sierpnia. Moze do Zakopanego na 2-3 dni sie wybierzemy.

Alic­­­e00 no to ładnie. Narobiłaś strachu bliskim

Kasiek88kasiek cieszę się, że wyniki wyszły prawidłowe. Za dwa tygodnie też wyjdą takie jak powinny :tak:

Paulina12
ja mieszkam prawie z centrum. Mam 40 km do Warszawy. Paula jak Niki w ciągu dnia była marudna to chociaż w nocy będzie ładnie Ci spała :-):tak: no zęby niestety. Moja ma dwa na dole, ale jakoś specjalnie nie zauważyłam, że jej wychodzą. Za to jak synowi wychodziły to chodziłam z zapałkami w oczach :-(w nocy zrywał się na 2-3 godziny i bujane było :szok:

Teraz z Anulką mam o wiele wygodniej :-)

A ja zrobiłam ciasto. Takie zwykłe. Biszkopt, budyń i galaretka. A tak naprawdę to zaczynam naukę z ciastami. Dopiero zaczynam uczyć się piec :tak:

Dobranoc, wypoczętej nocki :tak:

Hej.

Jagoda witaj :)

Asik trzymam kciuki za operacje Oliwki. nie dziwie cie sie ze sie boisz.. ja bym z nerwow pelne gacie miala.

Kasiek dobrze ze u Dominiki wyszlo ze jednak brak tego gronkowca. ale latwo sie nim zarazic. ja swego ( w nosie mam ) przywloklam ze szpitala.

u nas wczoraj ( u Oskara ) byl koniec roku. od dziś juz ma wakacje. F dzis idzie na rozdanie swiadectw. w niedziele wyjezdzamy do Torunia. chlopcy podekscytowani jakbysmy co najmniej na Majorke wybywali :D
z zolądkiem dodatkowo problemy mamy. ja i Oskar. on od soboty narzeka ze go pobolewa, czasami biegunke ma, a mnie od srody. Wiedzialam ze jakas atrakcja bedzie przed tym wyjazdem. no ale biegunka??? moglo by odpuscić.. autobusem jedziemy.

pochmurno znowu u nas.. ale cieplo.

Zaraz będę dzwoniła do kliniki... z jednej strony chciałabym aby termin został bez zmian i mieć to już za sobą a z drugiej się boję i mogliby przełożyć...

Liza
zdrówka dla Daniela
Kasiek super, że wyniki ok i Dominika nie ma tego paskudztwa
Paulina oby ząbek szybko się przebił
Alice całe szczęście, że dobrze się zakończyło.. masz jeszcze czas
Renata oby Wam przeszło przed wyjazdem

edit
Bożeee, oszaleje zaraz, mam zadzwonić po 9 bo planu jeszcze niema...

Ostatnia edycja:
Witajcie, u nas od rana pada, Bartek bawi sie resorakami wiec wpadam do Was.
Paulina oby zabek szybko sie przebil, ja nie mialam problemu z zabkujacym Bartkiem pierwszy zabek wyszedl mu gdy mial 4 mies ale obylo sie bez marudzenia, nawet zelu nie mialam bo nie bylo potrzeby jedynie bardziej sie slinil.
Renata, dokladnie chyba cos jest w powietrzu moja siostra tez sie meczy i ciagle slysze ze ktos ma jelitowke i podobne dziadostwa:sorry:
Milena, szczescie zycze, teraz moze byc juz tylko lepiej;-)
Ewi, fajnie ze zagladasz, jak ten czas leci dopiero Bartka rodzilas a juz kawal chlopa z niego:-D
Asik, wiadomo cos?
Daga, jaka masz dorosla corke, sama po swiadectwo to juz cos:-D
Papitka jak matura?czytalam ze w tym roku ogolnie dobrze poszla;-)

reklama
Witajcie

Byłam dzisiaj u lekarza z moimi wynikami i mam nadczynność tarczycy. Dostałam skierowanie do endykronologa. Pytałam lekarza, czy to coś groźnego. Odparł leczona tarczyca nie, ale nie leczona tak.

Wapmi o dobrze wiedzieć, to fajnie :-)

RenataT super dla chłopców to radocha, udanego wypoczynku :tak::-)

My 3 lipca lecimy do Turcji :-) ale to tylko zasługa mojego męża, bo wygrał wycieczkę w RMF FM :happy::laugh2::-):-D
Zdolnego mam męża :tak::-D

No, ja też słyszałam, że dużo osób ma problemy żołądkowe. Dużo dzieci teraz nawet choruje i to nie tylko na jelitkowe, ale i stany zapalne.

Do góry