Hej
)
My jestesmy tu ciagle, czytam was ciagle.. ostatnio napisalam posta.. juz mialam takiego dlugiego iiii go zeżarło..;/ I sie wkurzylam I nie napisalam nowego
Asik- fajny torcik, zjadlabym takii
a maly jaki zadowolony, w sumie z takich zabawek to kazdy by sie ucieszyl
A Ty pracujesz jeszcze?
Milena- wydarzenie z zycia na fejsie to powod dla ktorego zostalas w PL?
23may- ale masz mała cwaniarke w domku
Moj brat tez dydola nie chcial oddac az w koncu ktoregos razu mama schowala I powiedziala ze pies zjadl bo mielismy psa a on kazal wyciagac mu z brzucha hehe a mama powiedziala ze jak on cos je to nikt mu nie wyciaga, bylo troche placzu ale zapomnial
Liza-tam w tym Lubiniu jest mega wielka giełda przy stadionie, bylam tam wiele razy I mój tato jest tam co sobote
Dominisia- gratuluje egzaminów
Paulina- a czemu na to weselicho nie idziecie??
U nas wszystko po staremu. Mleko powróciło tam gdzie jego miejsce
Probowalam dac jej butle, ale miala odruch wymiotny, hehe zabawnie to wygladalo. Na poczatku tez bylo tak z moniem, ale jak zalapala to juz ok. Z butla byloby pewnie tak samo ale stwierdzilam ze zobacze I jesli dalej bedzie tak cienko z mlekiem to bede dawac butle. No ale nie ma takiej potrzeby jak narazie
Maja to taka cycocha mamuni ze ojoj. Tu bawi sie z tatuniem I niby ok, gada do niej itp ale jak ona sie rozpalcze to on robi wszystko a na nia nic nie dziala
ani wozek, ani lezak, nawet rece nie odpowiadaja.. ja wezme ją I spokoj jest
Juz ona jest taka fajniutka, smieje sie do nas, gaworzy
Slodka
Ja juz oczywiscie zyje wyjazdem do PL
Za 3 tygodnie jedziemy.. tak sie ciesze ze ojoj
ja myslalam wczesniej ze jak passport uda sie szybciej zalatwic to polece z mała wczesniej no ale niestety tutaj sie tyle czeka, ze szybciej mozna dostac sie na audiencje u papieza.. I dopiero 8lipca do odbioru jest. No ale nic trudno..
We wrzesniu lub pazdzierniku moi rodzice sie wybieraja do nas.. wreszcie! na swieta niestety tutaj bo tatusko wolnego nie ma;/ I ja po Nowym Roku bede chciala poleciec z mała do Polski a pozniej pojedziemy razem w kwietniu I w Pl jej roczek zrobimy.. no chyba ze szybciej zjedziemy stad.. bo jest taka opcja I mamy taka mozliwosc I propozycje ktora rozwazamy mocno. Ale to sie zobaczy, ja narazie sie nawet na to nie napalam I nie mysle o tym..
No to tak po krotce
A gdzie jest Renata?? Juz wakacjami zyje, czy ją tak prace ogrodowe pochłoneły? Jak tyle hektarów tam ma;P