reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MILENKA kochana dacie sobie napewno rade, lec do sadu po alimenty. Napewno znajdziesz lepszego tate dla Natalki a ona biologicznego nawet pamietac nie bedzie ;-)

My z niki poszlysmy na mecz i jak zwykle jak wychodzimy do wiekszej grupy ludzi to musi padac. Ale to moze lepiej ze wkoncu lunelo ;-)

reklama
Paulina, 23may ja mam jeszcze 250 + 240 i od przyszłego miesiąca idzie na chorobowe, to będzie + około 2 tyś..

ojciec K. jutro jedzie na tydzień gdzieś :-D miałam jutro wrócić do domu, ale jak go nie będzie to tu będę miała większy spokój.
Wicia dzisiaj cały dzień nie spała, dopiero teraz padła i pewnie już będzie na noc spać.. wszystko mnie boli po rowerze :-(

DOMINISIA a no chyba ze tak ;-) ja jak bylam w Sztokholmie to A. wziol mnie na rowery to potem zdychalam. A. sie smial ze jaka ze mnie siedemnastka jak kondycja mam minimum czterdziestki hahaha

no i po pogodzie.. dzis deszcz:wściekła/y::wściekła/y: słonce wracaj!

Dzis mam upiec mamie torta niespodzianke na urodziny ;D nie kupiłam nic, wiec chociaz torta upieke.
Julka kładzie się spac własnie, chciałam jej zabrac wczoraj smoczka, mówie jej ze smoczki doją dzidziusie a ona jest duża już, a ta do mnie 'JA DZIDZI' i sie kładzie i udaje dziecko małe, i byc tu mądrym..;-);-)

Paulina, ja co do mojej kondycji to sie nie wypowiadam lepiej, nie pamietam kiedy na rowerze jezdzilam ostatnio haha

Hej;))
My jestesmy tu ciagle, czytam was ciagle.. ostatnio napisalam posta.. juz mialam takiego dlugiego iiii go zeżarło..;/ I sie wkurzylam I nie napisalam nowego:p

Asik- fajny torcik, zjadlabym takii:D a maly jaki zadowolony, w sumie z takich zabawek to kazdy by sie ucieszyl:D A Ty pracujesz jeszcze?
Milena- wydarzenie z zycia na fejsie to powod dla ktorego zostalas w PL? ;)
23may- ale masz mała cwaniarke w domku:p Moj brat tez dydola nie chcial oddac az w koncu ktoregos razu mama schowala I powiedziala ze pies zjadl bo mielismy psa a on kazal wyciagac mu z brzucha hehe a mama powiedziala ze jak on cos je to nikt mu nie wyciaga, bylo troche placzu ale zapomnial:D
Liza-tam w tym Lubiniu jest mega wielka giełda przy stadionie, bylam tam wiele razy I mój tato jest tam co sobote;)
Dominisia- gratuluje egzaminów ;)
Paulina- a czemu na to weselicho nie idziecie??;)

U nas wszystko po staremu. Mleko powróciło tam gdzie jego miejsce:p Probowalam dac jej butle, ale miala odruch wymiotny, hehe zabawnie to wygladalo. Na poczatku tez bylo tak z moniem, ale jak zalapala to juz ok. Z butla byloby pewnie tak samo ale stwierdzilam ze zobacze I jesli dalej bedzie tak cienko z mlekiem to bede dawac butle. No ale nie ma takiej potrzeby jak narazie;)
Maja to taka cycocha mamuni ze ojoj. Tu bawi sie z tatuniem I niby ok, gada do niej itp ale jak ona sie rozpalcze to on robi wszystko a na nia nic nie dziala:p ani wozek, ani lezak, nawet rece nie odpowiadaja.. ja wezme ją I spokoj jest;)
Juz ona jest taka fajniutka, smieje sie do nas, gaworzy ;) Slodka;)

Ja juz oczywiscie zyje wyjazdem do PL;) Za 3 tygodnie jedziemy.. tak sie ciesze ze ojoj;) ja myslalam wczesniej ze jak passport uda sie szybciej zalatwic to polece z mała wczesniej no ale niestety tutaj sie tyle czeka, ze szybciej mozna dostac sie na audiencje u papieza.. I dopiero 8lipca do odbioru jest. No ale nic trudno..
We wrzesniu lub pazdzierniku moi rodzice sie wybieraja do nas.. wreszcie! na swieta niestety tutaj bo tatusko wolnego nie ma;/ I ja po Nowym Roku bede chciala poleciec z mała do Polski a pozniej pojedziemy razem w kwietniu I w Pl jej roczek zrobimy.. no chyba ze szybciej zjedziemy stad.. bo jest taka opcja I mamy taka mozliwosc I propozycje ktora rozwazamy mocno. Ale to sie zobaczy, ja narazie sie nawet na to nie napalam I nie mysle o tym..

No to tak po krotce;)
A gdzie jest Renata?? Juz wakacjami zyje, czy ją tak prace ogrodowe pochłoneły? Jak tyle hektarów tam ma;P

MADZIA nie idziemy bo zdecydowalismy ze A. przyjezdza 20 lipca na 3 tygodnie a jesli bysmy szli to przyjechalby tylko na tydzien a potem 16 sierpnia na 4 dni. Wiec wole dluzszy urlop ;-) zwlaszcza ze teraz bedziemy zalatwiac z ojcostwem i paszportem i moze we wrzesniu/pazdzierniku polece tam z Niki.
MILENA gratulacje ;-)
23MAY pomyslec ze jestesmy wsumie nie tak daleko od siebie a u mnie od rana nie spadla kropelka deszczu ;-)

W nocy pozarly mnie komary mutanty. Zakupilam juz specyfik do kontaktu na nie. Mam robotnikow na budowie, tynki klada i obzarli mi wszystkie czeresnie ale wisni juz nie tkneli:mad:

hej. mógę nie odpisywać? Nie chce mi sie będę szczera.
komar mnie wczoraj nad uchem udziabał i całe mi napuchło i do okoła i strasznie boli.
Ma któraś z was namiary jakieś do alergologa do warszawy? bo kubulka znowu coś pobiera i dostaliśmy skierowanie bo on ciągle chory jest i trzeba zbadać. Nabiał kazała mi ograniczyć kubulkowi a on i tak po 150 wypija dwa razy dziennie nie wiem co mam mu jeszcze ograniczyc;/.

Wracając wczoraj od cioci zajechaliśmy nad jeziorko:tak: oczywiście nie byliśmy przygotowani na kąpanie ale trochę się pomoczyliśmy. Damiana nie mogłam utrzymać tak się wyrywał do wody hehe
A dziś już chłodno i pochmurno...

Paulina
z chęcią bym ci podesłała torcika ale już wczoraj nie było ani kawałeczka:szok:
MMilena szkoda, że nie udało wam się dojść do porozumienia... jego strata
Dominisia uuuwielbiam jeździć rowerem i często to robię;-)
Magda super, że u was wsio ok
Papitka ja ostatnio kupiłam żel na komary i szczerze g*wno pomaga mały jest tak pogryziony, że aż mu bąble wychodzą:no:
23may 100 lat dla mamy

Jadę jutro porobić Oliwii badania które są nam potrzebne do przyjęcia w szpitalu...

edit
Magda niestety nie pracuję już bo 'dziadki' sobie nie radzili z Damianem i po tygodniu zrezygnowałam

Ostatnia edycja:
Hejka

magda tak, ja stadion mam z okna wlasnie, i musimy sie wybrac kiedy bo slyszalam ze wiele mozna kupic okazyjnie ;)
milena a no widzisz są tacy ludzie... u dzieci moich ex nie byl juz 9mies....:sorry2: ale co poradzisz? pracuje ponoc duzo i nie ma czasu.... :sorry:
asik szkoda ze z praca nie wypaliło.... :(

U nas dzis juz 15-17 stopni i teraz co chwile deszcz pada... :szok: ale chlodno, choc z drugiej strony super taki oddech od tych upalów :-)
Dzieciaki zadowolone, na placu siedza duzo z innymi dziecmi.
A Miki dzis znow wstal o 16 z goraczka -38,8 mial... i nic wiecej sie nie dzieje wiec niewiem, przeciwgoraczkowe mu daje i na noc tez dam ... oby nic sie nie rozwinelo.... :confused2:
no a tak to wszystko oki, leci czas do przodu :-)

reklama
Przejrzałam suwaczki , i te nasze dzieci już nie takie malusie;-);-)....
Mój status na face to jedna wielka ściema :-D:-D:-D:-D Ale nie ukrywam jest KTOŚ :confused::happy2::sorry2: A czy będzie z tego coś więcej ?? , nie wiem - może tak , a może nie :shocked2:

23may no pogoda okropna , niech wraca słonko a na Ciebie to ja czeeeeeeeeeeeeeeeeeeekam w Olk... ; ) A jak nie to zapraszaj na ten Grill - bo się wproszę sama. S już wypytuję , bo Kasia zaproponowała i cisza ...hahaha :cool2::cool2:
Paulina Komarów to cała maaaasa :shocked2: :dry: u nas taki staw jest niedaleko , ile żab fuuuuj takich malutkich dziś je siostry dzieci łapały i zgniatały hahahaha

ogólnie u nas wszystko ok ... :happy2: Natalia mi śpi od 19;10 :shocked2: , ale spała raz w dzień tylko bo byłam u znajomej i się bawiła bo jak by ona mogła spać u kogoś ...wyszalała się to padła po kąpaniu ;-)
P dalej olewka na dziecko . wczoraj napisałam do jego siostry żeby przekazała mu '' wszystkiego najlepszego dla 'kochającego' tatusia '' to mi kazał sobie darować bo żadnym ojcem już nie jest .. :confused: i PROSZE bardzo - na życzenie .. Żeby być ojcem trzeba dziecko kochać .. Ahhh :confused2: Z kim ja byłam ? :shocked2: Ale lżej mi bez niego , czuję się taka woooolna , nikt mi nic nie zabrania , nie rozkazuję nie wydziera za uchem....Ruszyłam się trochę do znajomych , nie będę siedzieć i rozmyślać nad kretynem .... Teraz dopiero zaczynam żyć ;-):tak: Teraz się śmieje jak ja mogłam go znosić , ile razy tu pisałam że już z nim nie wytrzymuję a się bałam go zostawić ... a teraz ?? - najlepsza decyzja w życiu , trzeba było tak od razu .. A dziewczyny pisały zostaw idiotę hahhaah ...

SIę rozpisałam ... Chyba teraz jestem dopiero spełnioną , szczęśliwą mamą ... :tak:

BURZA idzieeee :cool:

Do góry