reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dominisia i jak poszlo? ;p

Edit:
Dziewczyny macie pozdrowienia od naszej HAPPYMUM ;) gadałam dzis z nią, u niej wszystko ok, Dennisek ma zapalenie ucha i uczy sie chodzic, narazie za rączke ;) Mówi ze jak znajdzie czas to zajrzy tu ;]

Ostatnia edycja:
reklama
Liza Coś ty ... nie ma go z nami 3 tygodnie już jakoś ... i był raz jak się naprosiłam bo zapomniałam kupić mleko a młoda spała o 19 już więc szkoda było ją budzić .. i widział ja max 15-20min śpiącą :baffled:

No kochane nie poleciałam ... jednak coś mnie w Polsce trzyma ;-)
Ogólnie z Pawłem zaczynają się przeboje ... Rodzice już mu nagadali , nigdy nie ma go w domu. Naglę nie pracuję , wyjeżdża i inne historyjki . W sumie to dał mi na cały miesiąc 100zł ... no będę pisać o ustalenie ojcostwa i alimenty , muszę się tylko za to zabrać , a przy Natalii ciężko . Wszędzie już się dostaje , wstaje o meble itd :baffled: Dziś poszłam zrobić jej mleko patrze a ta w łazience stoi oparta o wannę i patrzy jak kuzyn się myję :-D:-D

Ogólnie u nas ok , radzimy sobie , Pawła wcale mi nie brakuję . Nie mam z nim kontaktu , jego tatuś chce ze mna rozmawiać jutro ( jak sobie przyjdzie to prosze bardzo ;D ) Natalia też jakoś za nim nie tęskniła ...jak się wyprowadził to Natalia od tego czasu do każdego faceta mówi TATA ..

Uciekam , popadało dziś i niby chłodniej ....ale i tak gorąco ... Siostry dzieci w kałuży dziś się chlapały :happy2::happy2::happy2:

u Nas tez ;/ Julka pływała dzis w basenie ;) PŁYWAK MAŁY ;D goracoo! ;/ dziewczyny sie chyba ugotowaly ze nie pisza
Ja sie nie ugotowałam ;D

Milena współczuje brzebojów. Składaj papiery i daj dobie z nim spokój bo to nie ma sensu żebyście się obie męczyły dacie sobie rade same jesteś młoda jeszcze życie ci się ułoży.

Burza wczoraj nieźle dała tak padało że bloku na przeciwko nie widziałam i grad mi do domu wpadł hihi i to niezłe kuleczki leciały ;D Kubulek zjadł wczoraj 4 kartofle bo upiekłam w masełku i koperku zajadał sie łapkami sam hihi. A nawet nadziewał na widelca i sam jadł nie zawsze udało się nadziać ale dawał rade a potem obskoczył na kolacje butle mleka z kaszą aż sie zdziwiłam bo wcześniej nic jeść nie chciał.

Ostatnia edycja:
Hej Laseczki czytam czytam ale nie mam czasu się odezwać;/

Liza fajnie że sie zaaklimatyzowaliście:) Szczęścia na nowej drodze:)|

Milena a cóż to za niespodzianka i co Cie tak trzyma:p

Dominisia dobrze że po egzaminach

Mariolcia musicie na spokojnie pogadać w każdym związku jest czasem gorzej.

Egzaminy mi się skończyła ale i tak pewnie mam poprawkę we wrześniu bo wyników nie mam. Praca się pisze i napisze przez wakacje bo i tak blokuje mnie z obroną ten egzamin;/ Teraz tylko badania zrobię i będzie git. Z małą wczoraj byłam u laryngologa i wszystko ok wzięła jeszcze wymaz i w podziedziałek zobaczymy czy coś zostało

asik, Damiana urodzinki dzisiaj robicie ?
jak tak to STO LAT !!!
Zobacz załącznik 567570
Liza, kasiek właśnie z nim trudno jest rozmawiać o takich rzeczach...
bo albo się zatnie i nic nie powie, albo od razu foch bo już się czepiam...
Milena, prawo jest po Twojej stronie :)
Papitkaa, gorąco jest więc mój też nie za bardzo chce jeść, ale super że mu ziemniaczki posmakowały :)
Kasiek, trzymam kciuki za obronę :)

witam, mieliśmy dzisiaj małą awarię wodną, uszczelka pękła i łazienkę nam zalewało. Przez kilka godzin musiałam żyć bez wody, ale już mój dziadek "złota rączka" naprawił to :)
oj gorąco to i u nas jest, Oliwier tak wodę pochłania, na spacerze dwie butelki po 250ml wypił... dzisiaj taki dzień bez obiadu, niestety.. pewnie jajeczniczkę zrobię na szybko.

23may ogólnie dobrze, tylko ta matma :/
Milena masakrę tam masz.. ale on będzie żałować.. oni zawsze później żałują.

K. się czymś struł. ja dzisiaj byłam na truskawkach, ale były mniejsze niż poziomki u mnie w domu, więc po pięciu kobiałkach sobie odpuściłam. :baffled: Wicia dopiero teraz zasnęła, czyli pewnie będę z Nią walczyć do 12. znowu. :dry: K. ma jeszcze tydzień szkoły. mam nadzieję, że jak skończy to zabierze się za robotę, bo coraz ciężęj.. mama ostatnio liczyła i na 7 osób ma 1700 zł. :dry:

U nas po burzy, ale nadal goraco ;/
Julka mało co je, siedzi zapatrzona własnie w bajke, zaraz jej makaron spróboje wcisnac . Byłysmy w sklepie.. zobaczyła malutka laleczke za 15 zł i placz i LALA LALA CHCE..no masakra od rana chodzi z nią i nie da dotknac ;]

Dominisia to nie za duzo, i za to miala ci mieszkanie opłacic?
Asik udanej imprezy ;)
Kasiek dobrze ze z Dominika juz ok ;)

witam z rana:biggrin2:
Imprezka super, Damian na początku trochę był zawstydzony liczbą osób zwłaszcza, że dopiero co wstał ale później jak się rozkręcił... z zabawek jest zadowolony ( Oliwia z resztą też bo mu podbiera i się bawi;-)), teraz też siedzi w łóżeczku już od ponad pół godz zajęty prezentami.
Wolałam zrobić mu imprezę wczoraj mimo, że urodziny ma 25 bo w tą sobotę co będzie nie możemy a później jadę z Oliwią i w ogóle by nie miał

Papitka super, że Kubunio coś wszamał
Mariolcia wkurza mnie takie podejście facetów, zostaw mu małego na cały dzień i zobaczymy czy sobie odpocznie. Mój jak musi to zostaje z dzieciakami ale jak to powiedział jest bardziej zmęczony niż po 12h w pracy
Milena i co dogadaliście się z P.?
Kasieksuper, że Domi już zdrowa
23may też to przerabiałam z Oliśką tylko ona wolała samochody albo zwierzątka od lalek;-)
A i super, że u Happy wszystko ok i dużo zdrówka dla Denniska

u nas też ostatnio była burza w nocy i to jaka podobno ( podobno bo całą przespałam;-))

edit
później wrzucę fotki z urodzinek

Ostatnia edycja:
ASIK wlasnie sie skaplam ze twoj Damian i moja Nikola to ten sam rocznik i mnie nie dlugo tez czeka impreza urodzinowa:eek:
DOMINISIA w takim razie z czego mama miala ci mieszkanie oplacac tak jak pyta 23MAY?

EDIT
ASIK TORT CUDO! WYSLIJ KAWALECZEK ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kasiek Nie będę zapeszać ... :-D:-D

Z P się nie da dogadać , odbiło mu całkowicie ..:confused: Mówię mu że jestem cały miesiąc bez pieniędzy a on mi że sam nie ma na swoje wydatki :szok::szok::szok: - Tyle że dziecko bez mleka być nie może a on bez papierosów TAK ! ale to tylko facet nic nie pojmuję. Wiecie , nigdy nie sądziłam że aż tak można olać dziecko . Rozumiem że pary czy nawet małżeństwa się rozstają , ale żeby nie chcieć zobaczyć dziecka :shocked2: Szkoda normalnie słów ...

Ogólnie dziś dzień straszny na nic nie mam sił :baffled: Dzień ojca ;-) - wszystkim prawdziwym tatą NAJLEPSZEGO :blink:

Do góry