reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej, ja tylko na chwilkę...
Lekarka stwierdziła, że te krostki na siusiaku to zapalenie od pieluch:-( kazała zmienić pampki i przepisała 'Clotrimazolum'

Oliwia kiedyś używała tych samych pampków i jak przyszły pierwsze upały to był to samo...

Dobra, uciekam obiad robić... zajrzę później

reklama
23MAY miala byc w Irlandi dzis o 9, dobrze pamietam? :-D
LIZA ale sie ciesze ze tak szybko wszystko sie wam ulozylo :-)
ASIK jakich pampkow uzywacie?

Witam wszystkich:) hehe zapominam na śmierć o tym forum ;d hehe ale bede sie starała zagladać... Co tam słychać u was...

EDIT:
No u nas też takie upały ze masakra z dzieckiem sie nie da nawet wyjść na dwor, wychodze z nią rano albo po poludniu jak sie chłoodno robi... moja wszystko juz zaczyna brać do buzi smoczka sobie nawet tak potrafi obrucić zeby miała tylko twarde ale jak jej sprawdzałąm czy ma twarde ostatnio to jeszcze nie miała... a jest taka silna ze juz by sama chciała siedzieć i chodzić... Ojciec klaudii tak móił ze ją bedzie odwiedzał jak bedzie tylko mógł a tylko żucił słowa na wiatr ;d i widział ja tylko raz... almenty też przyyła jak chce... czekam bo dczisiaj ma wysłać a jak nie bedzie to ide do sadu i bedzie płacił wiecej....

Ostatnia edycja:
u nas w cieniu 30 stopni o zgrozo. która narzekała na pogodę jak było 20 stopni?:cool:.

Asik Bartkowi też siusiaka wysypało i jajeczka, i to własnie jak te upały się pokazały, do lekarza mi nie po drodze dzisiaj było ale jutro będe musiała pójśc. tak myślę że to od tego że on cały dizeń na brzuchu i tym siusiakiem mocniej do pampka przyciska.
mam clotrimazolum w masci ale nie wiem czy na własną rękę dobrze tak smarować.

Liza A to fajnie że dzieciaki sie zaaklimatyzowały.

Liza super, że dzieciaki nie tęsknią za starym miejscem
Dominisia kurczę, czy ten twój K. całkiem oszalał, nie dość, że ci nie pomaga, na małą daje śmieszne grosze to masz mu jeszcze oddać za olejek??? zabiłabym normalnie...
Paulina do tej pory używaliśmy Dada a teraz kupiliśmy Pampers active baby, no zobaczymy czy pomogą..
Ewi posmarować nie zaszkodzi ale i tak lepiej do lekarza pójść

Damian nauczył się sam wstawać na nóżki, już nie musi się niczego podtrzymywać

edit
Oliwia z Damianem prowadzą wojnę o zabawki w piaskownicy hehe

Ostatnia edycja:
Czytam na biezaco ale pisac mi sie nie chce:zawstydzona/y:
Asik, Bartek tez po dadzie mial takie problemy, od prawie zawsze kupujemy pampers active baby na promocjach wychodza podobnie do dady.
Dominisia, sory ze to napisze ale nie wiem co Ty z nim robisz...

ASIK my uzywamy active baby i sa idealne, a tak jak mowi ANULA cenowo tak samo bo ja tylko na promocji kupuje.
NISIULA ja bym szla do sadu jak po zgodzie nie chce

Jestem wykończona tą pogodą ..
Kaśka po coś si wygadała ??? :-D

Zostaliśmy w POlsce;) Szkoda mi było zostawić tutaj to słoneczko ...
Nisiula No twoja lala to faktycznie silna baba;D;-)

reklama
Do góry