reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Papitka super, że jednak Kubuś zdrowy:-) Damian też je sam to co można wziąć do rączki ale zaczęliśmy naukę jedzenia sztućcami i nic z tego;-) przyjdzie czas to się nauczy
Mariolcia co do guarany nie pomogę, bo nie wiem
Liza i to jeszcze jakie, roztopić się można;-)

Damian marudny bo mu ząbek (dolna 2) wychodzi, poza tym chciałby na dwór ale na razie za gorąco

reklama
LIZA jak tam w nowym miejscu?u nas tez smarzy
23MAY rosnie pannica ;-)
MILENKA powodzenia jutro!
PAPITKA zapomnialam ci napisac ze dziewczyna z pazdziernikowek tez juz w ciazy, ma termin na styczen. Ja sobie nie wyobrazam teraz ciazy.. Depresje jakas napewno bym miala.
ASIK ja pozwalam mu brac ze soba Niki bo wtedy po jakiejs godzince wraca i naprawde po jednym piwku ;-)
MARIOLCIA nie pomoge bo piersia nie karmilam. chyba najlepiej to skonsultowac z lekarzem albo farmaceta.

Gdzie DOMINISIA?

Liza i to jakie o godzinie 18 było 33 stopnie:szok:
Paulina ja też bym chyba padła tym bardziej że w 6 gnieździmy się w trzy pokojowym mieszkanku a te pokoje to klitki. A jakbym miała mieć następne to nie wiem co bym zrobiła nie dalibyśmy rady z pensją A. Ja tłumaczę sobie tak. Teraz na drugie zawcześnie i nie ma kasy potem jak kuba pójdzie do przedszkola to ja do pracy a nie wypada zaciążyć w nowej pracy a potem to juz za duża róznica wieku ja z pieluch wyrosne no i pakować od nowa sie w nie nie będę. :-D

Kubulkowi z małego katarku zrobił się taki że oddychać nie moze i co 5 min płacz był. Zrobiłam mu inhalacje jest tak padnięty że się przy niej nie obudziła inhalatory mają to do tego że są głośne. i na razie spokój zobaczymy co dalej.:-(

i'm back.!
siedzę u K., jest gorąco. uczę się cały czas, więc nie piszę. jutro mam geografię, informatykę i pp, w piątek angielski i wakacje. :-D w piątek do południa i w sobotę idę na truskawki z koleżanką :-) kłócę się z K., bo Wicia wylała mu olejek z e-papierosa jak ja szukałam na allegro jakiegoś fajnego i nie drogiego fotelika do samochodu i stwierdził, że na jutro widzi 9 zł. bo myśli, że jak mi dał 80 zł w tym miesiącu na Małą to jest fajny. :crazy: powiedziałam mu, że w takim razie widzę po 400 zł za każdy miesiąc życia Wici i może od tego co mu wyjdzie odjąć 500 zł, bo gdzieś tyle mi faktycznie na Nią dał. na to on się obraził i poszedł spać :baffled:

23may
nie mogłam odpisać na sms'a, bo mi się na koncie skończyło :-( nie wyprowadziłam się..

odpoczywam u K., jego ojciec jest milutki, bo wie, że jak coś, to mogę zawinąć tyłek i zabrać Wicię. więc siedzę, uczę się, sprzątam tylko po sobie i odpoczywam.

u Was też taki upał.?

Kubuś wymordowany śpi zasnął normalnie dopiero o 3:30 i pospał do 6 ;/ Dwa razy mu przez sen inhalacje robiłam w nocy. Nawet inhalator mu nie przeszkadzał w spaniu taki wymeczony był. U nas od rana upał jak 150 ;p

Hej. Ja gonie w bikini. Taaaaki upal. Mam ochote rozlozyc basen ale cos czuje ze moj durny pies pierwsza by sie wladowala. Niki spi juz poltorej godzinki.

DOMINISIA no przeciez skopalabym mu tylek :-D
PAPITKA zdrowka!!!! Taka pogoda a Kubus chory :(

MILENA juz w Irlandi pewnie. Ciekawe jak tam....

17.08 mamy wesele ale nie idziemy, ja jestem zadowolona.

Paulina Milenka nadal w Polsce, z czego sie baaardzo ciesze! ;)

U Nas upał! Julka spac nie chce... usneła na 10 min w wózku i koniec. Basenik mamy rozłozony ;D
zaraz sie ugotuje..

Papitka zdrówka dla Kubusia ;*

reklama
hej...
No u nas o 10 w cieniu juz 29 bylo :/ masakra...

EWI a wszystko oki, Dzieciaki juz do szkoly zapisani, tz Hania do podstawówki, a Daniel do przedszkola. jak narazie zadowoleni, nie tesknia za kolezankami bo tutaj Hania w bloku obok ma kolezanke tez 7 latke a
Daniel kolege ze swojego wieku ;)

Nom ide dalej obiad robic, choc juz mi sie nie chce... :/
Pralk ejuz mam, takze jeszcze orzewód trzeba przedluzyc i od jutra :sorry2: wielkie pranie...............

Do góry