reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam z rana;-)
Stwierdziłam, że więcej nie pójdę do tej 'koleżanki' na żadną imprezę. Siedzę obok niej a ona do swojej znajomej mówi "mój K. woli bzykać Aśkę bo jest młodsza":wściekła/y: ( ona jest starsza od niego o 10 lat) a ja tylko raz z nim zatańczyłam. No myślałam, że po prostu jej walnę ale dałam sobie spokój z idiotką i bawiłam się dalej...

Dominisia to małżeństwo dało Ci jakąś odp. w sprawie mieszkania???
Milena boże jak ja nienawidzę jak facet rozstając się z dziewczyną zapomina o dziecku...
Papitka fajnie, że Kubunio przekonuje się do nowych rzeczy:-) ja na szczęście co dam małemu to wcina aż mu się uszy trzęsą
Paulina długo na działce będziesz?

U nas gorąco od samego rana. Mały tak się przyzwyczaił, że ciągle na dworze jest, że jak jest w domu to wali w drzwi i krzyczy 'dadu dadu' hehe. Zaraz powinien wstać to na zakupy pójdziemy

Miłego dnia

Hejo ;-)

DOMINISIA podziwiam cie.
ASIK jak narazie do niedzieli. Dobrze zrobilas ze ja olalas.
PAPITKA moj jak jest w PL i chce sie spotkac z kumplami na piwie to bierze mloda ze soba. Nabral takiej taktyki bo stwierdzil ze jak moge mu zabronic isc z dzieckiem na spacer :-D:-D

asik nie przejmój sie nie warto. Mój też jadł wszystko miesiac temu mu sie odmieniło i muszę kombinować już pomysłów nie mam już dawałam mu wszystko co my jemy zeby coś do brzuchala dotarło ale nic nie chce jeść rozumiem że gorąco ale na butli z piciem długo nie pociagnie.
U nas też od rana upał ze ho ho.

Paulina mój nigdy sam nie był z kubulkiem bo on ma kumpli przez neta bo ci normalni stwierdzili ze jak ma dziecko to nic nie moze juz robić. Wkurzają mnie tacy ludzie.

PAPITKA wiekszosc kolegow mojego A. tez nie maja dzieci, ale jakos bardzo go od siebie nie odrzucili. Jedynie na poczatku naszego spotykania sie mieli problem bo nagle olal imprezy i konkretne chlanie.
Moja Niki jak narazie tez je wszystko co jej dam ale zawsze obok siebie musi miec butle z piciem

Papitka mi też się jakiś czas udawało..
Asik od nich cisza, a jak ja dzwonię to nie odbierają..

pojechał złożyć wniosek o dowód i nie ma go godzinę.. :/ a ja dzisiaj na 15.30 mam egzamin z chemii. :nerd: ale to wchodzę i wychodzę, bo ona za bycie na lekcjach daje 3.

DOMINISIA wrocil

Boze jak goraco. Niki w samym pampku. Wlasnie sobie usypia. Ja chyba tez sie zdrzeme bo usypiam na siedzaco.

EDIT

Halo halo! Czy zawsze jak lape neta jo nikogo tu nie ma?

EDIT EDIT
Zyjecie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny roztopiłyście się na słońcu czy co???

Papitka chyba w złą godz. napisałam, że Damian ładnie je bo dziś rano pogardził mlekiem ale zjadł pół bułki
Paulina ja bym K. dziecka nie dała jak szedł by na piwo. Poza tym ja się nie czepiam jak chce wyskoczyć gdzieś z kumplami bo on bardzo rzadko wychodzi sam, przeważnie mnie ciągnie ze sobą
Dominisia szkoda, że tak wyszło z mieszkaniem

Milena, udanego wyjazdu życzę, oby się udało :)
a po co do niego dzwonisz ?? nie chce mieć kontaktu to nie... :)
Dominisia, super że masz pozaliczane, powodzenia w sprawie pracy :)
asik, już dobrze z noskiem ? ja tej lasce bym odpowiedziała..... ale nie napisze bo mnie moderacja wyrzuci :)
Papitkaa, super że Kubuś radzi sobie coraz lepiej z chodzeniem :)

dzień dobry, powróciłam do żywych :-D:tak:
ale pewnie przez najbliższe 2 tyg. nie będzie mnie na forum, może czasem zajrzę.
to mój grafik na najbliższy czas:
- egzaminy z BHP, ergonomii pracy, statystyki, parazytologii
- kolokwia z genetyki, fizjologii
- poprawka z pedagogiki :wściekła/y:
- i za karę za 2 nieobecności muszę przygotować oryginalny tekst angielski, może być neta na szczęście o odżywianiu, umieć go płynnie tłumaczyć, umieć rozmawiać o nim, wyrazić swoje zdanie - wybrałam o błonniku :tak:
- i jeeeeszcze 14 lipca dopiero egzamin z genetyki :szok: bo facet nie może wcześniej, jakieś badania na uniwerku ma.

jest dobra wiadomość !! jak zaliczę piękne sprawozdanie z ćwiczeń z fizjologii
to będę zwolniona z egzaminu za dobre oceny:-D:-D:-D

dziewczyny nie przejmujcie się tak facetami, bo nie warto sobie urody psuć :-)
mój np. zamiast mi pomóc kurcze coś ugotować, coś sprzątnąć bo jestem zawalona nauką, to siedzi na allegro non stop,drugą część dnia w pracy jest... sama z małym muszę ogarnąć wszystko... to jakiś kosmos, ja już sobie zapisuje co o której mam robić bo autentycznie zapominam :)) nie wiecie czy można guaranę brać przy karmieniu cycem ???

ale się rozpisałam, ale jestem tak zestresowana, zmęczona że już się sama z tego śmieje :-D

reklama
Mariolcia no to masz grafik super ;p Dasz rade. Jaka ty szkołe kończysz że takie przedmioty masz?
asik żyje zyje tylko ja mogę raz dziennie na kompa wejść jak kuba śpi w południe bo potem nie mam kiedy bo to jest mały diabełek a jak idzie spać to ja padam razem z nim.

Straszna duchota u nas pochmurno i deszczowo masakra.
Kubulka coś zaczyna pobierać znowu bo zaczyna pokasływać.

Do góry