reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej
Czekam na teściową, przyjeżdża dzieciaków pilnować a my na imprezę idziemy;-)

Mariolcia trzymam kciuki
Milena no to powodzenia
Papitka ja drugiego nie planuję bo już mam hehe ale tak na poważnie to u nas też produkcja już zakończona;-)
Gosia moja kuzynka kąpała dziecko w brodziku ale miała taki głębszy a dla bobasa to wielka frajda

Kurczę, Damian się przewrócił i uderzył noskiem w drewnianą nogę od ogrodowej huśtawki:no: nos błyskawicznie zrobił się siny i spuchnięty. Wystraszyłam się czy aby nie złamał ale na szczęście nie...

reklama
zaczęłam dzisiaj egzaminy. mam 5 z polskiego, bez żadnych przygotowań.! jako jedyna z klasy.! :-D
ale K. za to mnie wkurzył, bo jutro mam na 9 rano matematykę, muszę się uczyć, a ten.. sobie pojechał na rajd rowerowy i wróci jutro wieczorem. muszę zabrać dziecko na egzamin :wściekła/y: no kretyn no.. jego młodszy brat sobie ze mną siedzi i był ze mną w mieście.

składam cv do cukierni w netto. zawsze coś by było gdyby wyszło. ale znając moje szczęście nie wyjdzie :/ :baffled:

normalnie mam ochotę go zamordować jak wróci. a jego brat musi stale słuchać jaki to K. jest..

Hej laski :-) na wsi siedze a wiec klopot z dostepem do neta. Jak A. przyjedzie to mi naprawi.

MARIOLCIA 20.07 moj A. na urlop zjezdza :-)
DOMI kciuki zebym problemy odeszly wkoncu!
MAGDA walcz o pokarm! Powodzenia!
MILENKA powodzenia. Z Balic lecisz?

U nas upaly. Festyn wioske dalej ale wieczorem to tam lekkie buractwo wiec same ze szwagiera sie nie wypuszczalysmy.

Paulina z Balic ..

U nas nudno .. znaczy już nudno bo siostra na zabawie z najmłodszym ;-) a 2-jka u Cioci ... ale już śpią miśki ...aż mi za cicho się zrobiło ...
Zadzwoniłam dziś do P. w sumie chciałam wyjść z siostrą na zabawę , ale coś ty ani nie chcę Natt widzieć .. Powiedziałam mu że lecimy ale nic sobie z tego nie zrobił ...

DOBRANOC KOCHANE ..

MILENA a P. to sie z toba rozstal czy uwaza ze z Natalia tez? Przeciez jego kontakt z Natka powinien pozostac taki sam jak byl. Co z niego za ojciec do cholery...

zaczęłam dzisiaj egzaminy. mam 5 z polskiego, bez żadnych przygotowań.! jako jedyna z klasy.! :-D
ale K. za to mnie wkurzył, bo jutro mam na 9 rano matematykę, muszę się uczyć, a ten.. sobie pojechał na rajd rowerowy i wróci jutro wieczorem. muszę zabrać dziecko na egzamin :wściekła/y: no kretyn no.. jego młodszy brat sobie ze mną siedzi i był ze mną w mieście.

składam cv do cukierni w netto. zawsze coś by było gdyby wyszło. ale znając moje szczęście nie wyjdzie :/ :baffled:

normalnie mam ochotę go zamordować jak wróci. a jego brat musi stale słuchać jaki to K. jest..
Gratki 5 :*

hej
Kurczę, Damian się przewrócił i uderzył noskiem w drewnianą nogę od ogrodowej huśtawki:no: nos błyskawicznie zrobił się siny i spuchnięty. Wystraszyłam się czy aby nie złamał ale na szczęście nie...
Dobrze ze nic sie powaznego nie stało ;D

gosia mój kuba jak tylko zaczął siedzieć to w brodziku go zaczęłam myć nie mamy ani zbyt głebokiego ani też płaskiego wody da sie nalać i jak siedzi to mu nóżki zakrywa.
Milena to co on sobie myśli że z mała nie musi się widywać czy jak?
Pogoda u nas piękna. Kubulek śpi od godziny. Wczoraj sie przekonał do truskawek małe postępy są. Chodzi sam coraz pewniej trzeba go jeszcze asekurować ale juz jest super. Całymi dniami na dworku siedzimy. Miłego dzionka :*

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj gorzej, bo matematyka i 2. W sumie to nic nie powiedziałam, ale Pani wie jaką mam sytuację i jeszcze usłyszała jak mówiłam koleżance, że nie wiem, czy Damian sobie poradzi z Małą i pytała gdzie jest K., że on z nią nie siedzi. wrócił już i śpi, bo jest bardzo zmęczony.. :no::wściekła/y::angry::crazy:

Do góry