reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

cześć mamusie

Wszystkiego dobrego dla dzieciaczków z okazji wczorajszego święta!!!

Czasu nie miałam bo K. we wtorek był ostatni raz w starej pracy więc dużo się działo:happy: Ciągle gdzieś jeździliśmy, a jak wracaliśmy wieczorem to byłam padnięta i nie miałam siły na forum. A dzisiaj pojechał do nowej pracy... ciekawe jak mu pójdzie..

aaa i witam nowe mamusie;-)

postaram się być już na bieżąco..

reklama
hej
:)

dominisia super ze Wicia wydalila kuleczke :)

asik hej :)
reszcie niestety nie odp bo nie wiem co kto pisal z na tele jestem

papitka najslodszego dla Kubusia :* niech zdrowo rosnie :)

ja juz mam koniec szkoly pierwsza klasa zaliczona :) i znowu nie mam
czasu na nic bo musze cwiczyc z Zuza a ona nie chce i placze a jeszcze
nie ktore cwiczenia trzeba robic w 2ososby ehh a dzisiaj jeszcze tyle
spraw lekarz sad i zus yhm

mam pytank moja cora ma 1,5miesiaca a od wczoraj przewraca sie z
brzuszka na plecy czy ktores z waszych dzieci tak mialo? i czy to dobrze
ze tak wczesnie zaczela?

Ostatnia edycja:
Witam.

na wstępie taka informacja od administratora

"Poszukujemy osób do współpracy redakcyjnej, które będą współtworzyły z nami serwisy. Jeżeli masz pomysł, w jaki sposób mogłabyś/chciałabyś zaistnieć. Pisz. A może, któraś z dziewczyn z Twojego działu jest utalentowana i potrzebuje żeby ktoś ją odnalazł? Daj znać Czekam na pytania, wnioski i opisy"

jak dzieciaki po dniu dziecka?
ja się zastanawiam nad tortem dla Marka bo w czwartek już urodziny. co prawda imprezy nie będzie ale niech chłopak ma pociechę i odczucie że ma urodziny.

Bartek śpi, Marek u dentysty siedzi a Justynka w szkole.
jest praca na kasie, coś w sam raz dla mnie, 8 godzin dziennie, czasami praca w święta. tylko jedyną przeszkodą jest Bartek, nie mam co z nim zrobić i przeleci mi koło nosa. przydałoby mi się zajęcie.

a pogodę mamy dizsiaj ładną za oknem.

Dominisia No niestety trafiają się tacy wredni lekarze. no a przeboje z małą masz niemałe. biedna z ta rączką, oby szybciutko się zagoiła.

Renatat Zdrówka.

Olcia Ja miałam podobną sytuację jak Bartek miał miesiąc. intelektualnie wyprzedzał rówieśników, i właśnie bawił się już rączkami a nawet na prostych rekach się podpierał. teraz dopiro czeka nas rehabilitacja tylko na osłabione napięcie mięśniowe.

Bartek tez się przewracał z brzuszka na plecy, jak miał miesiąc, rehabilitantka twierdziła że raczej przypadkowo, a ja widziałam, podnosił się na prostych rękach i przechylal głowę żeby przeciążyło i się przewracał. potem jakoś to zniknęło i wróciło w 5 miesiącu dopiero. moim zdaniem jeśli dziecko same cos robi to niech to robi, po co chamować. jedno jest pewne nie można poganiać.

Papitka Sto latek dla Kubusia.

Aneta Witaj, dzieci już masz niemałe.

Natka Witaj i gratuluje od razu. o do terminu już niedaleko. jak się czujesz?

Milenaa współczuję tak niespokojnego ząbkowania. bartkowi już przebija isę górna lewa jedynka i też marudny, no ale na szczęście na nockach nam się to nie odbija.

Gosia Witaj. Słiczna dizewczynka z Milenki.

Wstawiłabym wam zdjęcia żeby uaktualnić ale nie mam jak zegrac ich na kompa, a dzisiaj będe miała zdjęcia z chrzcin to coś potem wrzucę.

Ostatnia edycja:
Hejka :)

Olciaaa czy ty jestes z tego Lubina kolo Legnicy? :-)

U nas pogoda sie poprawila, ale parno jest :/ wrrrrrrrrrrr.... wiec pewnie znow popada :p
starszaki w zerówce a ja z mlodym w domku :-)
mysle co na obiad zrobic... - odwieczny problem :D heheehehe

EWI jak byla te rehabilitantka to mi wlasnie nic nie wspomniala o tym napieciu tylko o asymetri bo ona sie urodzila z asymetria prawostronna wiec juz sama sie pogubilam eh

Liza tak dokladnie z tego Lubina :D

Olcia no to fajnie :-) ja za miesiac prawdopodobnie bede sie tam przeprowadzac i mieszkac :tak: :-)
ja u swoeich dzieci nie pamietam jak to bylo juz z przekrecaniem, ale chyba tak standardowo kolo 5-6mies.

Olciaaa Nie jeszcze dokladnie neiwiem gdzie, szukamy narazie mieszkan :-)
Ale bedzie okazja, i nie bede sama w tym miescie hehe jakos mi latwiej moze pójdzie :-D a ty gdzie mieszkasz? moj facet ma tam rodzinke rozsianą hehe i mame i babcie i ciotke ;)
napisalam Ci prw. sprawdz skrzynke

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry