reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Gosia no teraz ''Milena'' to chyba dość popularne imię . W szkole zawsze jedyna byłam ..;-) i zęby trzeba przeżyć .. ;))
Natka Witaj , żadne tam zamknięte forum . Rozgość się :)

No my też pogoda do kitu .. :angry: aż się nic nie chce ...

No i przede wszystkim .... : Wszystkiego najlepszego dla wszystkich łobuziaków od forumowej Cioci Mileny ; ))) ;***** Ładnie proszę o wycałowanie dzieci od Cioci ;D:-D

MIŁEGO DNIA ....

reklama
Witam nowe mamy :-)
Wszystkiego najlepszego dla dzieciakow :tak:

U mnie zaczynaja sie przeboje z imieniem, dla chlopca byl mniejszy problem, jak sie dowiedzialam ze dziewczynka to istny armagedon :no:

Hej wszystkiego dobrego dla waszych pociech i duzoo duzoo zdrowka ; ***

Paulinka gratulacje :)

Dominisia bedzie dobre i zdroweczka dla Wici ;* Ty chodzisz do zaocznego LO prawda ? robia Ci jakies problemy z egzaminami czy cos ? bo ja niestety mam ten problem baba z matmy sie na mnie uwziela jak jeszcze w ciazy bylam i 2tyg temu mialam egzamin mialam 2 zadania dobrze zrobione i dala mi 1:/ gdzie moj kolega mial jedno a drugie mu pomogla zrobic i dala mu 2 glupie babsko ;/ jutro mam poprawke z matmy i egzamin z WOSu gdzie dopiero dzisiaj mialysmy pierwsze lekcje WOSu ;/ popieprzona szkola ....

Gosia witaj :)

anulah zaglosowane ;)

Milenka w koncu sie pojawilas :D

natka hej :)

My dzisiaj zaczeysmy dzien dosyc aktywnie bo pszyszla rehabilitantka oczywiscie prywatnie bo czekac do sierpnia to nie za ciekawie gdzie niunia ma napiecie miesniowe ale nie zal mi bylo wydac tej kasy:) Pani powiedziala ze Zuzia jest rozwinieta intelektualnie na 5miesiac i bierze raczke w raczke co robia dzieci po 3 miesiacu :D dostalysmy cwiczenia i masazyk po kapaniu :D Wiec mysle ze jak bedziemy systematycznie to robic to bedzie dobrze :) musze uciekac bo jestem u mamuski a jeszcze zakupy musze zrobic a pogoda nijaka;/ wpadne pozniej:*

Alice my właśnie dla chłopca nie mieliśmy imienia ;P
Olcia ja mam ten problem z panią od polskiego od kiedy się dowiedziała, że mam dziecko. ale ona ogólnie jest wredna. z matematyki nic nie umiem, ale pani mi pomaga czasem. w tym semestrze miałam ciężko, bo K. czasem w weekendy miał pracę i nie miałam z kim zostawić Małej, więc tego semestru się boję.. dużo opuściłam. z chemii już wiem, że będę mieć zaliczone, to samo wos i historia..

hej.

wszystkiego najlepszego wszystkim dzieciaczkom i malym i dzym z okzji ich swieta. i nam tez.. rzecz jasna.

z chlopakami bylam dziś w Zoo ( o ile ten ogrodek do zoo mozna zaliczyc ). na lodach, frytkach. zaliczyli tez zjezdzalnie dmuchaną i plac zabaw. chlopcy zachwyceni.

pogoda taka sobie.. wczoraj burza, w nocy deszcz.. dziś jakby lunąc mialo ale sie rozpogodzilo.. ok 21 zaczelo padac. na godzine prąd zabrali.. a mnie juz nosilo. bo co wieczorem robić jak prądu brak??? no ten.. są takie rzeczy do ktorych swiatlo malo potrzebne.. ale Ł pojechal gdzies.

gardlo dalej swatygowane. ciut glos odzyskalam, ale bardziej skrzecze niz mowie. do tego dusznosci mnie atakują jakies..i ten alergiczny kaszel. wykonczyć sie mozna.

Hej.
Renata- super ze tak dzionek fajnie spedziliscie. Fajnie byc dzieckiem :p
Wampi- mojej mamie kiedys tak spuchlo i sie okazalo ze rzesa od srodka sie wbila tyle ze do tego lzawilo jej. A nie zawialo cie gdzies?

Co do tego filmu to jak tylko oddadza lapka z naprawy to tez go obejrze ;)

U nas spoko chociaz nocka nijaka bo mala sie czesto budzila. Wczoraj mielismy ta rocznice i biedny T liczyl na cos ale sie przeliczyl bo ja z Maja po 8 juz spalam hehe:p
Teraz juz po sniadanku, mala drzemie a ja czekam az pranie sie wypierze bo juz wstawilam.
Pogoda u nas extraaaaaaa. Jak bylam po 7 smieci wyniesc to tak grzalo slonkoo mm. Mala jak wstanie to ja biore na podworko ;)

Wczoraj udalo mi sie kupic komplecik na ktory sie juz dluuuugo czailam, mialam szczescie bo ostatni z manekina wzielam. Pan Polak dal bez zaplacenia zebym sobie dobrze zmierzyla i w razie co oddala a jak dpbry to zaplace;). Na chrzest jak znalazl i za 10f do tego buty i jestem ubrana;)

Ja juz uciekam. Milej i slonecznej niedzieli;)

Wampi ja po sobie myślę tak.. gdyby nie brak pomocy od otoczenia to by było zupełnie inaczej. bo ona chciała pracować, chciała coś robić, a miała nieodpowiedzialną, wredną matkę, nieodpowiedzialnego chłopaka i walniętą koleżankę.. gdyby ktoś jej w porę pomógł..

Wicia wydaliła kulkę i poszła spać. w końcu. łapki nareszcie zaczęły się goić. tylko z K. znowu gorzej. powiedział mi, że w ten weekend, jak bardzo potrzebowałam jego pomocy nie może przyjechać bo ma dużo do szkoły a stale siedział przed komputerem i grał i wychodził z kolegami. powiedziałam mu, że się wk****ę, oddam mu Małą a on pożegna się z kolegami, z marzeniem o zostaniu informatykiem, z wszystkim. a jak się dowiem, że żyje tak jak żył to zabieram Małą i już nas nie zobaczy. ja już nie mam siły, żeby się z nim użerać. a on się zachowuje jak ten Kuba z Bejbi, czy jak mu tam było. czasem ma przebłyski, a potem znowu mu odwala co mnie trafia z podwójną siłą, bo wiem, że potrafi..

hej. Życzenia z wczoraj dzisiaj składam wszystkiego naj dla maluchów. My dzisiaj mymy roczek. na 15 goście przyjdą. Upiekłam torta i taki mały poczęstunek jest więcej nie trzeba. Udało mi się chrzciny załatwić odbędą się w niedziele za tydzień. Jak tak to nie jak teraz to wszystko na raz :-D.
Wieczorkiem wstawię fotki z urodzinek.:tak:

hej ;)
Wszystkiego najlepszego dla dzieciaków, spoznione ale wazne ze sa
Papitka wsyztskiego najlepszego dla Kubusia ;** czekamy na zdj ;)

My byłysmy dzis w Krk w kuleczkowie, Julka sie wyszalala i teraz spi ;)
Ja siedze z farba na glowie i mam chwile to weszlam. ;)

https://www.bebiklub.pl/home/konkursy/mamy-zmiany/galeria/?start=820&id=2726 Kochane dziekujemy za głosy i mam nadzieje ze pomozecie jeszcze i zaglosujecie ;)

reklama
wampi tez ogladalam ten film masakra sa ludzie swiry !Tak patrzalam na core i az mi sie plakac chcialo!;)

papitka Wszystkiego Naj dla Kubusia!

Dominisia Super ze z Wicia ok ! ;-)

A ja zrobilam obiad mala przy cycku zasnela moj do pracy poszedl i mi sie nudzi ;-) Wiecie co mam przyjaciolke ktora sie oddalila chyba ode mnie moj mowi ze jest zazdrosna bo sama nigdy chlopaka nie miala. Przykro mi bo 6 lat sie znamy ;/ Wgl tydz temu mielismy chrzciny to wielce mowila ze musi byc na chrzcinach przyszlo co do czego to olala nas totalnie a szkoda pisac...

Do góry