reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Mam na imie Gosia w listopadzie skoncze 22 lata ;) 5 lutego na świat przyszła nasza śliczna córeczka głupie to zabrzmi ale była planowana mimo tak mlodego wieku szybciutenko sie udalo ;)Moj partner ma 26 lat planujemy slub na przyszly rok ;) Jestesmy razem tak jak widac na suwaczku. Nie wobrazam sobie juz zycia bez mojej corki jest grzeczniutka przesypia cale noce karmie piesia mimo podejrzenia skazy bialkowej i wyeliminowania nabialu ze swojej diety jakos daje rade ;) Jestem po maturze mam zamier od tego roku doksztalcac sie zaocznie.

Dominisia123 a no jestem mialam byc styczniowa mama ale mojej malej sie nie spieszylo na swiat i tak wyszla 9 dni pozniej ;D Chce isc w kierunku resocjalizacji ;D Moj mi to odradza ale co tam On wie ;D A jak tam mala doczytalam ze zawsze cos was spotyka? Duzo zdrowka i oby to nic takiego z ta kuleczka ;)

hejka.

Gosia witaj.

U nas chorobowo. tym razem ja. ogólny bol wszystkiego do tego zanikł mi glos. czuje sie fatalnie. ani reką ani nogą ruszyc.

wpadam na chwilę, pewnie odwiedzę was w poniedziałek.
teraz Oliwiera szykuję do mojej mamy, i później na zajęcia...
znowu deszcz pada...:-(
gosia, witaj :)
Renata. zdrówka :-)

Hej.
Ja juz mam zeba naprawionego;) zrobila mi kanalowo i mam nadzieje ze juz spokoj.
U nas poza tym bez zmian. Maja dalej ma katarek, najgorzej nad ranem jak sie zbierze z nocy ehh.. A w nocy to tak krzyczy jak jej probuje wyciagac ze masakra.
Ja juz dzis nie spie od 4. Mam juz prawie posprzatane drugie pranie sie pierze i Majucha jednym okiem drzemie. Zaraz zupe nastawie i wsio;) U nas narazie pochmurno ale ma byc slonko wiec wybiore sie "w miasto" :D moze na ryneczku bedzie Polak bo ost mial fajne rzeczy ale.tylko przelotem widzialam. A interesuje mnie komplecik na chrzest marynarka i spodniczka. No zobaczymy.

Gosia- witaj, ja mam coruche z kwietnia;)
Renata- o matkoo chorowinko zdrowiej;)

Milego dzionka;)

reklama
Gosia no ostatnio mam ogólnie dużo problemów i nie mam czasu, żeby stale patrzeć co ona robi. najpierw poparzyła sobie rączki jak zmywałam naczynia, a potem połknęła szklaną kulkę też jak coś robiłam. resocjalizacja fajny kierunek.. myślałam o tym ale zaszłam w ciążę, wyrzucili mnie ze szkoły i no.. może po liceum jak mi się uda skończyć będę coś jeszcze myśleć.. albo psychologię..

Wici rączka się stale babra. do mamy dzisiaj przyszło pismo od kolejnego komornika. super. i jeszcze ktoś ukradł jej 200 zł, ale przynajmniej nie jest na mnie, bo wie, że ja nie dotykam jej torebki. jej kochany facet wrócił, więc pewnie on.. K. nie chce przyjechać i zająć się Wicią, a stale trzeba Jej pilnować, żeby nie dotykała nic brudnego.. ogólnie mam dosyć. :baffled: nie wiem, czy sobie z nią poradzę jeszcze, bo co Jej po mnie jak pójdę do czubków.

Do góry