reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiowo glowa do gory.. tak jak dziewczyny pisaly Twoj maz jest w Tobie zakochany i zadne inne baby mu w glowie.. dla niego to Ty jestes najiekniejsza.. w koncu Ciebie wybvral a nie inna prawda.. a godziny faktycznie dosc dziwne:baffled:
Ja tez jak sobie tylko pomysle, ze moj A ma pracowac w jakism salonie kosmetycznym jako masazysta to az sie we mnie gotuje.. coz widac taka nasza dola:confused:

No tak, ale jak jak mnie poznawał to wygladałam nieco inaczej, długie włosy (które on uwielbia), pracowałam i oczywiscie miałam 15 kg mniej... no i skóra jędrna i gładziutka:-( pracuje od 9 do 17... ale dojazd do pracy zajmuje mu godzine:-( zadałam mu pytanie jak On by sie czuł na moim miejscu... to po prostu odpowaiada "nie wiem":-( normalnie czasem mam ochote w łeb se strzelic:-( a jeszcze od godziny mi wiercą i robią nad głową... sfiksuje tu zaraz:-:)-:)-:)-(

reklama
Witam Panienki...
Ostatnio jakoś nie mogę za długo siedzieć na forum... Trochę naskrobałyście... Coś ważnego działo się pod moją nieobecność???
Kasia już urodziła, czy nie???

Asiowo ja tez inaczej przed ciaza wygladalam.. niestety pozostaje nam tylko im zaufac, bo inaczej dostaniemy do glowy..
Ewi witaj.. Kasia urodzila wczoraj :-)

No to w końcu ma dzidziusia przy sobie... JAk fajnie...

Netgirl A z ta opiekunką to niezła historia... Ale dobrze, że nie zdążyła nic zrobic dziecku... Dzisiaj coraz więcej takich historii słychać...

Dzieci śpią... Mam więc trochę czasu żeby posiedzieć. Ostatnio to tylko materiałów do pracy maturalnej szukam...
Widzę, że wasze dzieci postępują do przodu. Tu ząbki, tu spanie. A muszę sie pochwalić, że Justynka pomaga mi sprzątać. Jak zamiatam, to wystarczy, że zobaczy że już na kupkę zmiotłam to szuka szufelki w szafce i mi ją przynosi, a jak rozleje picie, to zetrze kałużę.... Fajnie... Ostatnio to w ogóle zaczyna nas naśladować. Jak ja przytulam się do S to ona musi tak samo zrobić, a jak pocałuję to i ona musi dać buzi. Mareczek też już za siedzenie się bierze. Już nie chce leżeć, muszę go podpierać żeby widział wszystko przed sobą.

uuuu ale napisalyscie :-)

Asiowo a ja Ci razdze wez sie w garsc !! wiem ze pogoda brzydka i tylko sprzyja depresja ale takie myslenie ze pracuje z ladnymi kobietami moze zle wplywac na Wasze relacje !!
niektore zony maja mezow tylko w weekendy !! pomysl nawet tak gdyby P pracowal przykladowo jako mechanik z facetami to przyjezdzie jakas blondyna z popsuta wycieraczka i go zbajeruje ale nawet kogos pozna jak pojdzie po pieczywo do sklepu :sorry2:
mowisz ze lubi dlugie wlosy to po co scinalas swoje ? przeciez nietak dawno urodzilas wiec logiczne ze nie wygladasz tak jak przedtem !!
ktos musi zarabiac i spadlo na Niego a z tego co pisalas wczesniej i teraz to On Ciebie i Paulinke Kocha wiec przestan myslec o takich glupotach !!

Madzik nom chcemy kupic ALi szczeniaka golden retrivera albo labradora :happy2:

netgirl az mi sie wierzyc nie chce ze tacy psychole chodza po swiecie :no:

NETGIRL - hehe no w sumie często :-p bo ja nerwus jestem ale zawsze po chwili i tak się godzimy ;-) a z tą historią o dziecku to masakra ... zabiła bym gołymi rękoma tą babę !

GALARECIA - ja już 4 razy szkołę opuściłam :-/ a też co 2 tygodnie mam :-/ ... a ty studia czy liceum ?

POLNA - świetne są te pieski :-)

Ja już wróciłam ale idę chyba spać tak mnie głowa boli i mi niedobrze :-/:-(

feeme .. jak bylam z Filipem w ciazy to wiecej mnie w szkole nie bylo jak bylam :) a skonczylam ja bardzo dobrze prawie same 5 no i oczywiscie dyplom technika .. Teraz jestem Pani technik Logistyk <WoW>

reklama
ale klikacie ech kobiety :-D
a ja mam dośc dziś wszystkiego,dzieciaki dały mi w nocy popalic i do tego pokłóciłam się z danielem bo tak miałał dziecików dośc że to szok .do tego wszystkiego Oliwka jest dziś nie możliwa i nerw mi do niej barkuje:no: a jak powiedziałam że jej w tyłek przyleje to ona sama się w tyłek klepła,ech mormalnie nie wyrupka !!!I jeszcze Daniel mnie wkurza ,wsiadł sobie w samochód i sobie pojechał a ja siedze z tą niedobrzycą w domu!!!!!!!

FEMMKA jak ja byłam w ciąży to mnie tek głowa bolała że to szok i do tego tak bardzo że musiałam brzć środki przeciwbólowe!!!!!

ASIOWO napewno jest tak jak dziwczyny piszą,kilogramy znikną!!!każda z nas zapewne czuje jakiś dyskomfort itd po ciąży ale z czasem zaakceptujesz siebie i wrócisz do dawnej formy potrzeba tylko czasu!!!

NETGIRL ale historia ,normalnie szok jak tak można!!!!ja to niegdy bym chyba opiekunce nie zaufała chyba że był by to ktoś zaufany lub z rodziny.

ech normalnie zaraz szału dostane bo ile to można tak nie wyrzymywać przy dzieciakach .......

Do góry