reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
No to czekamy na kolejne forumowe dzidziusie ;} i oczywiscie bezbolesnych porodów, a i magdzie oby jak najdluzej wytrzymała ;p

U Nas po staremu. napadalo sniegu ze hoohoho.. a juz wielce wiosna miala byc ;/
Julka sobie sniaka na policzku nabila ;/ biegla i wpadla na drzwi biedula mała :(
no a mnie choroba rozklada nadal. mleko z miodem sobie zaraz zrobie ;/

dominisia gratulacje rocznicy ;]]

Mnie A. tez nie pytał o chodzenie jako tako.. zreszta to było skaplikowane z mojej strony ;/

Kojotek moja dzidzia tez sie prawie urodzila w 31tyg.. Na szczescie udalo sie zatrzymac akcje porodowa. Dostalam tabletki na skurcze i zastrzyki na rozwiniecie jej plucek. Twoj maluszek lezy w inkubatorze? Jak duzy sie urodzil? Wszystko ok z nim?

U nas dobrze wszystko, wykapalam sie i niunia mnie maltretuje. Macalismy ja dzis po stopie hihi spore ma;) od kolanka do stopki mozna bylo wyczuc ja;) brzuch moj to tak smiesznie sie rozciaga na boki jak ona sie rozpycha;) po pupce mozna poglaskac hihi;))

Magda tak synek leży w inkubatorze waży 1320g i mierzy 40cm.Umie sam oddychac tak wiec nie potrzebuje respiratora,karmiony jest przez sonde od wczoraj lezy pod lampa gdyz podskoczyla bilurbina i zmaga sie z anemia i zapaleniem pluc:(

reklama
Paulina tak sobie siedzieliśmy, film obejrzeliśmy.. Nic specjalnego..
23may u mnie było z K. straszne zamieszanie.. na początku ja chciałam być z nim, ale on nikogo nigdy nie miał i nie wiedział, czy chce, później się strasznie pokłóciliśmy i w ogóle nie rozmawialiśmy, po jakimś miesiącu zadzwonił, żebym przyszła na herbatę i tak już zostałam.. a 14 marca oficjalnie zostałam nazwana jego dziewczyną u niego w domu. już chyba się nie pyta, czy ktoś z kimś będzie, tylko się jest.. ostatnio z koleżanką rozmawiałam jak w podstawówce ktoś jej przysłał karteczkę przez kolegów "chcesz ze mną chodzić? TAK NIE" ;)
szkoda, że ten Dziad nie chce mi się oświadczyć.. zwłaszcza, że mu mówiłam już kiedyś, że nie potrzebuję jakiegoś extra pierścionka, bo nie lubię drogich rzeczy, a to ma być tylko symbol przecież :(
Kojotek mi w 32. tygodniu jak setny raz leżałam na patologii przyszedł lekarz jak byłam pod KTG i powiedział, że dzisiaj urodzę, bo "góry i doliny". nic nie czułam. dali mi sterydy (Dexaven, czy jakoś tak) na rozwój płuc Wici i kazali czekać :/ się zaparłam, powiedziałam, że nie, nie ma mowy, ja czekam do walentynek i koniec. a i tak Mała się urodziła 2 dni przed. Ważne, że Kacperek oddycha sam ;) będzie dobrze, zobaczysz. mniejsze dzieci się rodziły i rosły zdrowe ;) musisz wierzyć i być przy Nim. będę o Was myśleć. jakby coś to tutaj zawsze ktoś się znajdzie z kim będziesz mogła porozmawiać ;) trzymaj się dzielnie ;)

Do góry