reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

pewnie w kazdej lini jest inaczej ;)

Julka mi zaraz zameczy psa ;/ chce zeby ja gonił a ten głupi własnie to robi ;/
Jutro rano musze zostac z Ola .. zamecza mnie z julka ;D pozniej moze do A. sie wybierzemy ;]

reklama
Kuuurdę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja to chyba mam sklerozę . Po raz 2gi zapomniałam zapłacić za neta ... i chodzi mi jakby chciał a nie mógł . Czas na wpłatę mam do 10go a już nie chce chodzić :no:

Milena moze przekroczylas limit? Jakby ci zablokowali to bys wogole nie miala, mojemu A. tak internet chodzil Szwecji po dwoch tygodniach od wplaty, a okazalo sie ze limit przekraczal

Dominisia
moze sie wywrocila i sie zrazila do chodzenia??

u nas znowu w cyfrowym polsacie jak jest 3 dni do terminu wpłaty to juz na tv wyskakuje ze nie odnotowali jeszcze wplaty ;/ \niedługo z miesiecznym wyprzedzeniem bedzie trzeba wplacac ;/

Hej dziewczyny, poczytalam co tam u was, ale na odpisywanie brak weny więc odpisze ogólnie
Wszystkim chorującym zdrowia, dominisia-może mala sie rzeczywiście czegoś wystraszyła.

Ją w sumie dopiero niedawno do domu dotarłam, po pracy wjechalismy do domu po małego i na zakupy, teraz mały bawi się w lozeczku,
Jutro i pojutrze mam wolne ale i tak jutro muszę rano wstać i odprowadzić Kevina do szkoły a później idę z małym do klubu malucha

reklama
23may mi zablokowali pare razy jak zapomnialam zaplacic :-D
Happy to pewnie ci teraz czas tak szybko lecii ... :))

Do góry