reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Siema :) przepraszam że nie wchodze tu codziennie ale mała jest niekiedy marudna... wczoraj od południa dałą mi troche w kość bo płakała ale już wiem co jej zaszkodziło zjadłam zupe jarzynową a tam był kalafior i brokuły niestety byłam głupia bo posłuchałam cioci która powiedziała zebym jadła wszystko bo jej siostra jak urodziła to jadła wszystko i było okej... ostatni raz słucham kogoś wole jeść pomału i wprowadzać po trochu inne potrawy niż później nie spać w nocy... i martwić się co jej mogło zaszkodzić.... dzisiaj też jest troche marudna brzuszek ją jeszcze boli myśle że do wieczora przejdzie....

reklama
Witam. Ja znowu jestem wściekła ... ;/
Ja tam DADY używam bo mi odpowiadają . Ale zastanawiam się bo są PAMPERSA w poromocji za 150szt 53zł chyba .. ale boje sie że znowu będę miec problem z pupcią ;/

Ja czasem wkładam tetrówki , ale tak na góra jeden dzień żeby Natalii dupcia odpoczęła :tak: Nie wyrobiła bym z praniem :szok: Podziwiam tych którzy trzymają w tetrówkach RenataT ..

A ja dziś na obiad placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym ;) Uciekam smażyć .;) Miłego dziooonka;)

Wampi jak by Niki podzielila moje losy to ja babcia zostane w wieku 32 lat :sorry2:
Milena co sie stalo??? Teraz mam smaka na placki ziemniaczane...

Paulina Poczęstuje plackiem; ))

A ja nawet nie dopuszczam do siebie że Zostane Babcią gdy Natalia będzie miała 17lat :-D ( ja 35 ) ...ale jeśli już co zrobić... Zrobię to co zrobiła moja mama :-)

mały jest dziś boski, nie marudzi wogóle:tak: więc byliśmy na zajęciach w klubie malucha i wróciliśmy ok11:30 o 12 mały poszedł spać i jeszcze śpi :-) ja gotuje obiadek

reklama
Milena ja nie wyobrazam sobie postapic inaczej jak moja mama bo mialam i mam w niej niesamowite oparcie :)
Happy super ze jak narazie nie marudzi. Moja w dzien tez jest spokojna i usmiechnieta ale noc tragedia

Edit

Anula 44 lata to spoko wiek na babcie :tak: No ale w moim przypadku 32 to troche... przesada :-D

Do góry