reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Siema :) przepraszam że nie wchodze tu codziennie ale mała jest niekiedy marudna... wczoraj od południa dałą mi troche w kość bo płakała ale już wiem co jej zaszkodziło zjadłam zupe jarzynową a tam był kalafior i brokuły niestety byłam głupia bo posłuchałam cioci która powiedziała zebym jadła wszystko bo jej siostra jak urodziła to jadła wszystko i było okej... ostatni raz słucham kogoś wole jeść pomału i wprowadzać po trochu inne potrawy niż później nie spać w nocy... i martwić się co jej mogło zaszkodzić.... dzisiaj też jest troche marudna brzuszek ją jeszcze boli myśle że do wieczora przejdzie....

reklama
Witam. Ja znowu jestem wściekła ... ;/
Ja tam DADY używam bo mi odpowiadają . Ale zastanawiam się bo są PAMPERSA w poromocji za 150szt 53zł chyba .. ale boje sie że znowu będę miec problem z pupcią ;/

Ja czasem wkładam tetrówki , ale tak na góra jeden dzień żeby Natalii dupcia odpoczęła :tak: Nie wyrobiła bym z praniem :szok: Podziwiam tych którzy trzymają w tetrówkach RenataT ..

A ja dziś na obiad placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym ;) Uciekam smażyć .;) Miłego dziooonka;)

Wampi jak by Niki podzielila moje losy to ja babcia zostane w wieku 32 lat :sorry2:
Milena co sie stalo??? Teraz mam smaka na placki ziemniaczane...

Paulina Poczęstuje plackiem; ))

A ja nawet nie dopuszczam do siebie że Zostane Babcią gdy Natalia będzie miała 17lat :-D ( ja 35 ) ...ale jeśli już co zrobić... Zrobię to co zrobiła moja mama :-)

mały jest dziś boski, nie marudzi wogóle:tak: więc byliśmy na zajęciach w klubie malucha i wróciliśmy ok11:30 o 12 mały poszedł spać i jeszcze śpi :-) ja gotuje obiadek

reklama
Milena ja nie wyobrazam sobie postapic inaczej jak moja mama bo mialam i mam w niej niesamowite oparcie :)
Happy super ze jak narazie nie marudzi. Moja w dzien tez jest spokojna i usmiechnieta ale noc tragedia

Edit

Anula 44 lata to spoko wiek na babcie :tak: No ale w moim przypadku 32 to troche... przesada :-D

Do góry