reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
23may ja mialam okolo 5 h partych....

anula daje tez tylko z kasza mleko i tez poki mala bedzie chciala. taki staly rytual, kapanie, kasza, spanie ;-);-) a jak Twoje noce?

Ostatnia edycja:
Happy to sporo rodziłaś . Z jakiej okazji torcik ? Zjadła bym . a torcika zjem na 7 urodzinach syna siostry dopiero w kwietniu :-D:-D

Ja tu o moim porodzie pisałam tyle razy już że ... :-D:-D:-D https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...zle-i-obecne-watek-glowny-3091/index7156.html tu jest post że mam skurcze co 7 min . :-D:-D I to były początki skurczy ;-) Od razu regularne co ok 7 min ..

Fajnie sobie tak poprzypominać , a to już wieeeki temu było . Natalia padła jak kawka :-)

Ostatnia edycja:
tak z okazji walentynek bo mój ukochany jutro do pracy na popołudnie idzie i nie zabrało by byl czas, dostałam też piękną róże i winko
mój mały dziś marudny wieczorem...marżę żeby już mu te ząbki wyszły

Wampi U mnie też coś wolno chodzi ;//
Jak ja słyszę o tym twoim porodzie (55min) to zazdroszczę mimo że miałam chyba dość lekki poród ;-)
A co do siedzenie na pupce po szyciu , siedziałam ale chwilka i musiałam wstać , więc zamiast siedzieć bo bolało to śmigałam i sprzątałam . A karmiłam na leżąco :-D

Natalia poszła spać koło 22 . i na amciu wstała o prawie 5 i poszła spać do 7:-):-) Jednak jak się chce to można spać całą noc ; ))
Dziś mamcia wraca już na stałe do domku . Oczywiście zostaną kontrole co jakiś miesiąc pewnie ..Biorę się za sprzątanie , i jakiś dobry obiad mamie zrobić by pasowało ;-)

też bym mogła coś robić,... tylko że mnie szyli :( niestety i musze zadbać troche o sb żeby szwy nie pękły:( więc....

Nie pękniesz, szwy sie nie rozejdą chyba ze naprawde byś z pustakami na budowie smigala kilka godnin po porodzie.

Mnie tez zszywali. po F 4 miesiące dupsko me dochodzilo do siebie. Po O czekał na mnie nadpobudliwy 4 latek w domu. codzienne odprowadzanie i przyprowadzanie do p-la. 2 tyg. po porodzie zostalam sama z dwojką dzieci bo Ł musial wyjechac.

I gratulacje jeszcze raz. Sliczna kruszyneczka.

Tak wogole to bry. Odzyskalam radosc zycia. neta oddali. wczoraj nie mialam. No jak bez kawy!!! nie funkcjonuje.

23may Oskar zawsze po podworku ma czerwone policzki. nie wazne czy posmaruje kremem czy nie. czasami mu jeszcze nos czerwony sie zrobi. wygląda wtedy jak Rudolf :)

Happy moj Filip tez od samego początku na krowim byl. po mm pluł, wymiotowal. zadnych uczulen nie mial.
O na krowie przeszedł jakos zaraz po 1 urodzinach. stopniowo dawalam bo uczulenie mial. ale tylko na mleko wiejskie. te kartonowe nie.
Teraz hektolitrami mleko piją. U F to głowny skladnik menu.

M.Ka witaj. sliczni jestescie :)
z jakiej czesci podlasia naszego pięknego pochodzisz ?? :)

Ostatnia edycja:
Renata Tobie neta oddali , a mi chyba kradną , bo ledwo strona mi się wczytuje :wściekła/y::wściekła/y:

My idziemy dziś przebić uszy . A raczej pojedziemy jak moja mama zdąży wrócić do 15..bo pogoda brzydka a kawałek drogi mam , więc nie pojadę wózkiem . :-)

Dziewczyny mnie też czyli mam blizną na jakieś 7 cm. pierwszy tydzień też n7e siadalam, a po 12 dniach już zajmowalam się Kevina i codziennie go do szkoły odpriwadzalam

a nas nicka nie najgorzej...ale dziś mam samotne popołudnie bo mój ukochany do pracy idzie...

Witam.
Jak tam walentynki?
za mną kolejna super noc.
dziewczyny co radzicie na apetyt? Justynka nie chce jesć nam. w szkole tak samo, co bierze ze sobą to przynosi, obiadów tam jeść nie chce.

Nisiula| witaj. słodka malutka. a dużo szwów miałas? Ja dwa porody miałam z nacinaniem i szwami i nie przyszło mi nawt do głowy żeby opiekę nad dzieckiem powierzyc komuś innemu nawet teściowej. a szwy nie bój sie nie pękna od chodzenia, przy tym nie można tylko dźwigac dużych ciężarów.. a ty nie bierzesz córy na ręce nie nosisz po karmieniu żeby się odbiło/
Mka Witaj. zapraszamy,a z Podlasia to dokładnie skąd? może gdzieś niedaleko? taki pucis z Krzysia. fajnego kotka macie. co do termometru to my mamy taki do czoła, i a codzien nim sprawdzamy, ale jak mamy wątpliwości to do pupki rtęciowym, elektronicznym nie ufam, ale wtedy kładę małego na bok i łączę kolanka. tak najlepiej i najbezpieczniej. to rzeczywiście późno mały chodzi spać.

Asik Możes spróbowac z tym mlekiem, raz i zobaczyc czy nie ma żadnych rewelacji, ale ja bym poczekała aż skończy chłopak rok.:tak:.

reklama
Nisiula-mój mały przez pierwsze 6 tygodni jadł co 30 min i prawie nie spał... n7e potrafił najeść się piersią, ale itak zajmowaliśmy się sami, teraz też nie zostawiam małego nikomu bo nie lubię.... a jak byl malutki to nikomu go nie chciałam nawet na chwilę dac na ręce:tak::-D

Do góry