reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oliwia już dawno śpi a mały buszuje w łóżeczku i ani myśli iść spać. W dzień prawie wcale nie spał i myślałam, że szybko padnie a tu klops...

u nas w p-lu są 2 grupy 5 i 6-latków i 1 grupa 3 i 4-latków

Milena może weź jakąś tabletkę od bólu głowy, po co się męczyć?

reklama
chce mi się wyć:( P coś napadło i przez ostatnue dwa dni(miał wolne) zamienił że mną może 5 zdań... w domu go prawie nie było... chyba zaczęłam mu się nudzić...myślałam że on jest inny a olal mnie zupełnie....

Ostatnia edycja:
Happy- w każdym związku nawet tym najlepszym, zdarzają się gorsze dni. A może ma jakieś problemy w pracy o których Ci nie mówi i dlatego tak się zachowuje? Na pewno jest jakieś sensowne wytłumaczenie... I na pewno się Tobą nie znudził, nawet tak nie myśl

uff, mały w końcu zasnął przed chwilą

Ostatnia edycja:
to napewno nie problemy w pracy, tego jestem pewną. nie poklucilismy się ani nic, byl mi, y ale mnie unikał wczoraj rano pojechaliśmy na zakupy to specjalnie chodził po innych sklepach niż ją, całe popołudnie grał na kopie, o 20 wyszedł do rodziców niby na godzinę a wrócił o00:30, do 6 rano oglądał filmy, wstał o 10 i pojechał gdzieś z tata i wrócił o 15 po czym zaprosił szwagra i grali na ps3 o20 szwagier do domu a on znowu ogląda filmy i nawet na mnie nie zwraca uwagi

sama niewiem pewnie powie coś w stylu a co mam z tobą robić i się poklucimy
asik-dobranoc ide spać jest mi smutno a na smutasa nie będę z wami pisała....
wszystkim życzę miłych snow spokojnej nocki....
wpadne rano

Ostatnia edycja:
to zaskocz go jakąś fajną ( śmieszną, pikantną...) odp. co mógłby z tobą robić. Może to jakoś rozładuje emocje...

dobranoc

Ostatnia edycja:
Witam . ja pierwsza ? ale ze mnie ranny ptaszek .
Miłego dnia ;*

Happy Myśle tak jak Asik pisze w każdym związku , nawet tym najlepszym zdarza się kryzys . Skoro Cie tak ''unika'' pewnie coś go gryzie , może w pracy , może ma gorsze dni . Faceci mają inny tok myślenia , i nie powiedzą co ich gryzie , tylko się zamkną w sobie a ty kobieto sie dołuj i zastanawiaj . :eek:

A jak już o facetach mój P ostatnio ( tydzień temu ) wyszedł w piątek do pracy i wrócił w niedziele :szok: z Piątku na sobote był u ojca , a z soboty na niedziele na mieście :szok::szok::szok: w sobote pisał że przeprasza że to że tamto , po czym zapytał czy jestem bardzo zła , oczywiście napisałam że wku***a ....wrócił w niedziele , prawie na kolanach , i się otworzył ...bał się wrócić bo wiedział że naskrobał . a wczoraj mnie zaskoczył tekstem '' Kotek kiedy są imieniny Grześka , bo w robocie szef stawia , i nie idę wtedy do pracy '' :-D:-D:-D

Wczoraj Natalia się uśpiła a ja zaraz za nią m nawet nie wiem kiedy :-D

23may i co tam u Nisiuli ??

Ostatnia edycja:
asik, milena- powiedział mi wczoraj że nie jestem spontaniczna i że przy mnie mu się nie chce i że mamy zupełnie inne zainteresowania... dziwne przez prawie 5 lat tego n7e zauważał a teraz nagle mi mowi takie rzeczy. Ufama mu ale w pracy otacza go jakieś 200 kobiet...może kogoś sobie znalazł? całe szczęście że jego stosunek do Dennisa się ni zmienił bo mały go uwielbia

Milena-mam nadzieję że teraz tobie i P. się ułoży

reklama
Happy No to wczas ci oznajmił ze nie pasujecie do Siebie a miesiac temu sie zaręczyliście :no::no: to po co te 5 lat z toba siedzi?? moze wpadła mu jakaś ? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry