reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam.
Ja jak położyłam się spać w nocy tak obudziłam się o 6.30 z S w łużku. szok bo Bartek zawsze ok 3-4 się budzi na jedzenie. zawsze na noc ścielę jeszcze jedno łóżko żeby potem nie kłaść małego spowrootem do łóżeczka i śpie już z Bartkeim do rana.
MILENA A dzieciaki zdrowe, Justynka jak zwykle z gardlem wyskakuje ale u niej to normalka. w poniedziałek jedzie do Białegostoku na okulistyke na zabieg na zezika, o ile będzie zdrowa. A jak Natalka? nie choruje? no leci leci ten czas. Czyjeś dzieci to zawsze szybko rosną. Milo mi ze choć jedna pamięta :-) i zauważy:tak:

Wlasnie dlatego ciezko sie wbic bo nas "starych" mamusiek nikt nie zauwaza juz :-) :p, już nie te czasy

LIZA Justynka nie miała ferii, takie widzi mi sie dyrki. dla niej to i tak wsio ryba bo oba lubi do szkoły chodzić.

reklama
Ewi Ja was tam zawszę widzę , smutno tu bez was :-)
Natalia zdrowa , ale chyba zębolki idą bo nerwica taka ze szok :szok: ze zaraz gardło ją bedzie boleć ... Natalia już 6miesiąc zaczęła , ja nie wiem kiedy to zleciało ..Mi Natalia przesypiała nocki .. ale juz jej sie odwidziało i wstaje ze dwa razy , choć dziś też przespała ładnie :)

Renata noo wlasnie mi sie tez tak brzuch stawia.. a wczoraj to juz tak co chwile ze stracha zlapałam.. ale wzielam no-spe i przeszlo.. wiec dzis tez juz wzielam i zobaczymy jak sie brzuch bedzie zachowywac;) Kurcze moze cos złapali.. teraz tych wirusów to pelno wszedzie..
Milena hehe mój ostatnio chciał wyczaić na jakim forum siedze (BB) ale wylaczylam hehe:p co go to interere:p Hehe;) A poza tym lepiej niech tego nie czyta, bo jak nieraz na jego mamuske musze ponarzekac wiec po co ma sie stresowac chlopaczynka:p
Ewi kurde jak to tak ze ferie dzieciom zabrała?? Przeciez ferie dzieciakik musza miec..;/ bezsens... Wstawilabys fotke swoich dzieciaczków;)

I jak tam nasza Niusiula? Ktos cos wie??

Happy ile lat temu Ty wyjechałaś z Polski że nie wiesz że ferie są obowiązkowe:p Przedszkola normalnie działają ale jest mniej dzieci i robią łączone grupy

Ewi a co ta dyrka wymyśliła?? Ale Justynka chodzi do takiej normalnej szkoły czy to jeszcze przedszkole??

Magda uuu współczuję to Cię poczyściło

Witajcie,
Bartek wlasnie zasnal wiec mam chwile;-)
Magda, pokojnie no spe mozesz brac, ja od 6 mies brala jeden lek rozkurczowy 4 na dobe plus nospa x2 i magnez a jak widac maly jest zdrowy;-)
Ewi, jak ten czas leci Bartek ma juz 3 miesiace. Zagladaj czesciej;-)jak radzisz sobie z 3 dzieci?ja czasami przy Bartku wysiadam:zawstydzona/y:

Magda o Nisiuli to chyba 23may tylko będzie coś wiedzieć . Mój P tez kiedyś chciał poczytać idiota :-D:-D:-D

Moją Natalie coś dziś ''czyści''

Anula ja jeszcze biore magnez wlasnie z przepisu ginki z PL.. bo tutaj oni stwierdzili ze nie musze brac.. bo po co?;/ na pewno na 2 ciaze sie tutaj nie zdecyduje.. dla nich wszystko naturalnie, a jakiekolwiek choroby to biora sie z powietrza i same przejda.. coz oni maja inne podejscie.. owszem nie faszeruja tutaj tak dzieciakow jak w PL antybiotykami ale jak uslyszalam ostatnio chlopca na ok 1 rocznego i tak kaszlal ze malo pluc nie wypluwal a pani doktor powiedziala ze przejdzie za pare dni..;/
Milena no to czekamy:p hehe.. kurcze cos naprawde musi wisiec w powietrzu..;/ podawaj jej duzo cos do picia..

kasiek-myślałam że w szkole ferii nie było i dlatego się zdziwilam, a że czasem w przedszkolach nie zawsze są ferie to wiem :)
Mój P. na szczepienie interesuje się tym o czym z wami pisze :-p

reklama
Happy w szkole to ferie są w całej Polsce. Tylko nie wiem jak to Jest z Justynką Ewi czy to oddział przedszkolny czy jak bo typowa szkoła to chyba nie.

Do góry