reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wampi- miałam szczęście za szaliczek płaciłam 0, 50 pensów a za dres 3 funty. zaliczek pod spodem ma polar i taką zakladke żeby nie wiązać tylko przełożyć...u nas w centrum teraz duże wyprzedaże są :) a szaliczkow było mnóstwo kolorów i długości

reklama
Milena dobranoc:)

Happy fajnie jak za nieduże pieniądze idzie kupićć coś ładnego. Ja muszę obkupić Oliwię bo wyrosła już prawie ze wszystkiego

Ostatnia edycja:
oj, jak ja dawno sobie nic nie kupiłam. Zawsze wole kupić coś dzieciakom...

piję sobie piwko i czekam na mężula

ja ostatnio byłam u fryzjera przed chrzcinami Damiana czyli we wrześniu. Ale mi wygodnie przy małym w związanych w kitkę włosach, więc w najbliższym czasie się nie wybieram. Za to w sobotę idę do kosmetyczki

asik-ją idę tylko na farbowanie, przy mojej burzy lokow nie da rady zrobić żadnej fajne fryzury :/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry