reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
wampi-ją też może o parce:) dres.jpg kolory są trochę inne niż na foto dres jest szaro granatowy a szal błękitny

Wampi spaliliście kalorie a córa w gratisie lub prezencie za zrzucenie , jak wolisz :blink:

P sobie POLOTV włączył i tańczy z Natalią po pokoju ;PP

i ja też już jestem

głowa mi pęka:( masakra

muszę sobie nastawić zegarek na bardzo wczesną godz. by iść do kolegi do piekarni po pączki:) i chlebek prosto z pieca.

23may- śliczne z Was laseczki

Milena- ja nie narzekam bo w piekarni pracują sami dobrzy znajomi i zawszę jak ich odwiedzam to dają mi pączki i chleb tylko nie chce mi się chodzić po nocach. Wcześniej, zanim się przeprowadziliśmy wystarczyło, że wyszłam na podwórko, dosłownie 5 kroków i miałam piekarnie

reklama
tak Natalia spi .

ja pączków nie jadłam juz z rok ;//

JA TEZ MYKAM SPAĆ KOCHANE . DO JUTERKA ;*

Ostatnia edycja:
Do góry