reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Nisiula no zmniejszyłaś mi krąg poszukiwań i... faktycznie chyba się zdecyduję na te w ruloniku:-)
Mam nadzieje że zależy mu na Tobie i Niuńce, niech się chłopak ogarnie i zakasa rękawy, jest odpowiedzialny za Was obie
happymum20 dzięki :) Będę tu węszyć, coś stąd wykminię ;-)

Inka- hehe to fajnie no te w ruloniku są fajne i jak dla was młodych pasują takie zaproszenia... to wybierz pare i z dziewczynami ci jak coś doradzimy hehe... jak byś sie nie mogła zdecydować...hehe... no wsumie masz rację jak mu będzie zależało to nie będzie nas olewał... ale jeszcze tylko tydzień i się dowiemy hehe

Happy myślę że Ci się pomylili i zamiast 57 napisali 67 wiesz jakie to długie dziecko musiało by być??
Obraz.jpg tu moja ma 69 cm. długość musi być adekwatna mniej więcej do wagi. Bo inaczej to taki chuderlaczek by był że szok a Denisek raczej statndardowy się urodził

Inka mi się pierwsze podoba i dwa ostatnie

Według mnie to powinien się bardzo i to bardzo Tobą interesować, jeszcze teraz gdy wyczekujesz na dniach, będziesz go zawiadamiała jak się zacznie? Będzie z Tobą cały czas?

Happy zajebista wręcz suknia, też coś w tym stylu bym wybrała :) Mooooże kiedyś do kościelnego podobną upoluje

Ostatnia edycja:
Happy no bo on był mniej więcej taki jak Dominika ona miała 3340g i 55 cm więc Twój troszkę większy to by się zgadało.
Twoja suknia ba bardzo ładną górę ale od pasa w dół zupełnie mi się nie podoba

inka- jest tez dosyc tania...kosztuje 70 funtów to bardzo mało na suknie ślubną... szczerze mówiąc nie chciałam wydac 500funtów na suknie którą założe raz!

kasiek każdy ma swój gust:) dla mnie najwazniejsze było zeby do bioder była obcisła

reklama
Happy Piękna suknia :tak:

Zdecydowanie facet powinien zarobić na rodzine i się nią interesować . Ale są też tacy ''idioci'' którzy rodziny nie szanują :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mi to zostało czasu na wybór sukni :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry