reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja cała ciąże malowałam paznokcie, tylko pod koniec nie malowalam juz. Włosy tez farbowalam kilka razy ;)

reklama
Nisiula Nie , rodziłam w Olkuszu . I nie pisz posta pod postem ;-) Jeżeli nie minęła godzina od poprzedniego posta użyj ''edycji'' inaczej uznają to za nabijanie postów ...
Kasiek nie ma za co :tak:

no ja prawie całą ciąże robiłam sobie paznokcie żelowe hehe....

oki oki Milenaa... a linka na fb ci już wysłałam

Milena to jak sie zrobi cieplej to pakuje mała i śmigamy , najlepiej do kuleczkowa haha ;D

głowa mnie boli cos ;/

23may mamy czas. namyślimy się . ;-);-)

ale śpiący dzień:shocked2: Napiła bym się mocnej kawy , ale potem Natka mi spać nie będzie , więc idę na herbatkę z cytrynką . :-D
Dziś na obiadek zrobiłam sobie devolaye , ziemniaczki i buraczki :-D:-D:-D

wrzuce wrzuce już niebawem... a z olkusza dokładnie skad bo ja mam tam rodzine w olkuszu ;d.... mam do was pytanie... bo czytałam na różnych stronach i chciałąm sie zapytać czy można malować paznokcie w ciąży czy to jakoś zaszkodzi maleństwu?...
Ja malowalam, non stop. Wlosy tez, nawet scinalam :D co nie podobalo sie babkom wkolo.. bo dziecko mi sie lyse, chore, czy bez glowy urodzi.

A z Filipem to nawet piwo sobie wypilam. Bo mialam taką ochote.tylko zeby zaraz nie bylo ze chlalam do nieprzytomnosci. Pol szklanki raz na jakis czas.

Linka na fb tez poproszę :) od tych ktorych niemam.
kurde a z moich okolic to nikogo nie ma :/

z moich tez nie. Chyba.. albo sie ukrywają.

bez przesady ciąza to nie choroba, przeciez nie bedziemy chodzic zaniedbane ;/ bez przesady

Renata masz link ;)

reklama
Do góry