reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hmmm .... a więc o ciąży dowiedziałam się dość późno bo w 6 miesiącu ciąży....byłam bardzo zszokowana bo nic mi nie było żadnych dolegliwości nie miałam, nic kompletnie nic mi nie było... czułam się świetnie... nie miałam takiego znowu dużego brzuszka jak niektóre mamy, nawet okres miałam do któegoś tam miesiaca... pewnego dnia wróćiłam ze szkoły i mama dała mi test ciażowy bałąm się strasznie go zrobić bo nie wiedziałam co wyjdzie... ale po dłuższym namyśle postanowiłam że go zrobie... poszłąm do wc zrobiłam ten test i po paru minutach wyszły na nim dwie czerwone kreski strasznie sie wystraszyłam jak to będzie i wgl... no masakra....

No wie.... ale nie wiadomo czy do siebie wrócimy czy nie....

23 may .... no pewnie podjerzewała coś... no milion pytań na sekunde ... z kim kiedy i wgl

A czyli tatuś póki co nie z wami .. oby wrócił . a mamcia musiała podejrzewać jak sama test kupiła .

Moja mama pyta kiedyś mnie w którym tygodniu ja to jestem bo siostra pyta . mówie ze 19 , a ta do mnie chyba 9 pomyliłaś sie hahahahah

Ja wyczuwałam ciąże w ok4 tygodniu . ale do testu czekałam i zrobiłam w około 5-6tc ..a u gin byłam w 8 .

reklama
Do góry