reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Tak chyba wie co go czeka ...
ja z nim pisałam eski wczoraj - naobiecywał :-D:-D:-D i powiedział że wróci później bo chce załatwić cos kasy , no to spoko i ze wyrobi sie do gora 20 . no i pisał eski jakie to on był zły i że zmienić się chcę itd że na ślub go póki co nie stać ale choć cywilny by chciał :-D:-D:-D i nagle o ok 18 przestał odpisywać ... o 21 napisałam mu esa z racji tego że wszyscy go szukali że jak wróci do 23 to obedzie się bez kłótni . i mamy zmienionego P - na gorsze chyba . Nie wrócił . telefon od dziś rana wyłączony ma . ja nie wiem ..

Papitka jak Kubulek lubi się bić to nie dobrzę , bo Natka mi tu już zaczyna , pobili by się :-D:-D:-D Tak mnie wczoraj zadrapała po nosie ze wyglądam jakbym z krzewem jakimś się biła .

Miłej niedzieli ..

Renata , a kiedy Twoi chłopcy zaczeli mówic ?
.

Filip jak mial ok 1 rok, potem sie zatrzymał. i na ok 3,5- 4 lata byla przerwa.wyrazami zrozumialymi dla ludzi jak mial prawie 5 lat. wczesniej wypowiadal pojedyncze slowa, nie umial ich nawet w dwuwyrazowe zdanie zlozyc, a wiekszosc rzeczy to byla tetetetetete

Oskar mial 1 rok jak zaczął pojedyncze slowa mowić, jak mial 2 lata nawijal jak nakrecony ale sporo wyrazów mowił po swojemu, np nie auto tylko brum.

Happy ale sie nic nie stanie jak w domu przez jeden wieczor bedzie chlew, jak pan niemąz zrob i sobie kanapki na kolacje, jak nawet sam sobie bedzie musial pozmywac.
Ja juz dawno przestalam robić wszystko na blysk.. a i tym bardziej denerwowac sie jak nie zrobie. Moze mi sie zwyczajnie nie chciec.

Matko i coro.. Milena, a on nie umie przyjsc porozmawiac?? tylko w pisanie smsow sie bawi. I slub on chce?? on niech dorosnie najpierw, bo dla mnie to on dzieciak jest jak nic. niewiem jaki jest na codzien.. ale z tego co tu opisalas to ja bym mu doradzila dojrzewanie a nie slub. po slubie bedzie musial utrzymac dziecko i ciebie. a teraz tylko dziecko. No wiec.. przy piciu i gubieniu wyplat to sie za grom nie kalkuluje.

spalam do 8. dzis juz koniec ferii.

Ostatnia edycja:
Papitka Kubuś świetny chłopak:)
Paulina i jak nacieszyłaś się narzeczonym;-)
23may i jak, już pogodzeni z A.?
Happy dziś forma lepsza?
Milena On chce ślubu??? Niech najpierw dorośnie...

Wczoraj do K. kolega dzwonił i tak od słowa do słowa wyszło, że przyjedzie ze swoją dziewczyną i bratem zaraz na kawkę. Oczywiście na kawce się nie skończyło bo kolega 30-tkę kończył. Posiedzieliśmy do 2 w nocy. A Damian bawił się w łóżeczku i ani myślał iść spać. Koleżanka była w szoku, że on taki grzeczny bo ani razu nawet nie zapłakał a zasnął dopiero o północy.

dobra, muszę ogarnąć chatę bo w nocy już mi się nie chciało i tylko powkładałam naczynia do zlewu

a i teściowa dziś na obiad przyjeżdża

dziewczyny u mn7e nic spokojną, wczoraj se wszystkim sie wyrobilam, wiem że n7e muszę zawsze mnie porządku ale ty daje mi poczucie że że wszystkim sobie radzę.

Dziś kolejne samotne popołudnie

Oj happy zapracujesz sie nam.
Mailena Niech sie najpierw zmieni a nie juz o slubach gada. Szybko obietnice mu uleciały bokiem skoro nie wrócił i nie odpowiada. Oj tam dadzą sobie rade oboje. Kuba to klockami najbardziej bije albo lepa po głowie czy twarzy dostane. Ostatnio stały blachy do pieczenia na stole wział łyzeczke u zobaczył ze jak stuka to jest głosno i tak walił ze az uszy bolały a on zaciskał oczka, ząbki i coraz mocniej.
asik no to miło wieczór spędziliście com?

Mój A wrócił napruty jak bombolot z roboty. Bo lider stawiał i zeby miec lepszą robote to i on sie wkrecił. Fajną robote mu ojciec załatwił jak nie pijesz wracajac z drugiej zmiany w ostatni dzień to nie ma normalnej roboty no masakra jakaś;/:wściekła/y: Wkurzyłam sie trochę. Ale z jednej strony mu sie nie dziwie bo postawili go na wacie szklanej jak przestał z nimi sie zadawać i ma aż otwarte rany na rękach bo to strasznie uczula :-( Nocka z jedna pobutką na piciu o 4 no i do 7 spał juz ze mną. Teraz dzemie sobie.:-D

papieska-ją dam rade nie martw się:) Cieszę się jak niewiem że mój P. pije bardzo rzadko ostatnio wypił piwo jak grał na ps3 ale nawet niecałe, a przedtem w sylwestra :D

milena-szczerze mówiąc brak mi słów na tego twojego, domyślam się że chcesz to ratować al3 zastanów się czy warto...

happy on nie pije ogólnie ani nie pali jak juz to piwo czasami z kolegą jak sobie siedzimy. Nawet na swojej 18 sie nie upił. Pierwszy raz mu sie zdarzyło i mam nadzieje ze ostatni.:tak:

reklama
Do góry