reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
wampi , waga nie wazna, lepiej zeby nie chorowala ;))

milenaa to nawet jak głodna to nie wezmie butli? a jakbys jej dała mleko łyzeczka?

aaa nici z butli :szok:

:szok: to ja waze 45
O ja. Ja przed ciażą ważyłam 46 teraz 53. Chyba tak zostanie ;-)

Hello.. Jutro testujemy z kleikiem ryżowym lub kukurydzianym :)) mam lekkiego stracha..
Nie ma czego. Od razu piszę ryżowy zapycha a kukurydziany rozluźnia kupy. Nie ma czego tylko po mału zacznij od pół łyżeczki albo miarki do mleka ja miarką sypie.

Nie ma sie co strachać. Moje bardzo upodobały sobie kaszkę ryzowo-kukurydzianą wieloowocową z Bobowity. A zaczełam od kaszki zbozowej z Nestle po 1 miesiącu zycia. bedzie dobrze zobaczysz:)[h=2][/h]

mój niunio jadł 150 ml i do tego mu wsypywałam zaczęłam od pół miarki żeby sprawdzić czy nie zaszkodzi i czy kupa jest. Jak wszystko dobrze było to 1 miarke do tego wsypywałam. Bo małemu 150 ml za mało było a jak jadł wiecej to ulał nadmiar a gęściejsza mu wystarczała w ilości 150ml. Potem Kupowałam kaszki po 4 miesiącu owocowe ryżowe i do tej pory tym mu zagęszczam bo smaczniejsze jest mleko owocowe. a na noc 2 miarki ale to jak był w wieku twojej małej teraz na noc ok 3-4 miareczki na gęsto i przez smoka przeleci i oczywiście na 150ml.. A ile mała wypija mleka teraz bez zageszczenia?

Hejj;))))
Ale mam lenia, masakraaa jakas.... Popijam cappucino i do tego rolade wcinam:p maleńka moja kochana sie rzuca i w zebro mnie atakuje;)
Tak u nas wieje ze malo glowy nie urwie.. masakra.. Moze dzis wyskocze jak T wroci na miasto bo chce dla brata kupić buty na urodziny, 4 dni pozniej ma nastepny ale on juz jako "dorosly" wiec dostanie jakas kaske i niech spada:p
W piątek mój T robi swoje urodzinki, bo ma 5-go i tez trzeba cos przygotowac;-)

Papitka fajnie ze udalo wam sie z mlekiem.. a jest duzo drozsze od Bebiko? a Kubusiowi zupki sama gotujesz czy kupujesz gotowce??
Happy no wlasnie teraz sa w asdzie na Huggiesy fajne promocje;)
Milena noo moja droga to ty mozesz pół osiedla wykarmić hehe;))

23may Nawet głodna nie złapie butli :szok: a łyżeczką zje, ale nie wyobrażam sobie nocki z łyżeczką .
papitka Ja przed ciążą ważyłam 52, w ciąży dobiłam 62 . Z porodem spadłam do 53 czy 54 i tak lece w dól .
Madzia No jestem w stanie wykarmić nawet całe osiedle:-D:-D nie wiem skąd tyle mleka w tych moich ''cycolinkach'':-D:-D:-D

A ja czekam na księdza ;-) Trzeba wpuścić bo potem będzie jazda jakby trzeba coś załatwić kiedyś ..że ledwo po chrzcie a ja nie wpuszczam :-D:-D:-D

reklama
Milena hehe to niezle ze az tyle pokarmu masz:p noo lepiej księżulka wpuść:p Bo ci później wypomni:D

Ja jak zaszlam wazylam 54 a teraz doszlam do 60:p chociaz nie wiem z ktorej strony te 60 bo tylek mi nie urosl wcale swoje spodnie wciagam tyle ze nie zapne bo brzuch hehe;) Wypycha mi w brzuch a nie np w tylek.. a no i oczywiscie w cycolki hehe nawet wczoraj zauwazylam ze delikatne rozstepy mi sie zrobily mimo ze sie coadziennie po kapieli smaruje ale coz.. biedne bo zawsze taki mini mini mialam a tu kurde cycki jak dla mnie superr:p jedyna okazja zeby miec takie cycki hahaha:D

Do góry