reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina jakis chory ten ksiadz.. Oni mysla ze rzadza na tym swiecie i ktos bedzie blagal ich na kolanach zeby ochrzcil dziecko.. Powtarzalam to juz kilka razy ze sory ale to jest ich zas***y obowiazek!! U nas nie bedzie problemu bo to znajomy taty, czesto mu tato cos napprawia lub pomaga. Glowa do gory,i nie przejmuj sie jakims chorym ksiedzem..
Happy hmm no to slabiutkie zakupki;p ja tez nic nie kupilam dzis bo taka lipka byla. Jeszcze zaszlam do maca do wc a tam 3 ogromne murzynki darly jape bo jakas babka wzgledem nich za dlugo siedziala i jak wyszla to taka jazda byla ze myslalam ze ja pobija normalnie.. Jedna ja pchnela w moim kierunku a tam taka ciasnota a pelno kobitek do wc ze z wrazenia mi sie odechcialo i wyszlam bo balam sie ze pchnie ja i ta wpadnie mi na brzuch.. Normalnie patologia:p

reklama
Happy noo ja mam nadzieje ze moja córunia mi psikusa nie zrobi hehe:p Chociaz dwóch różnych lekarzy to potwierdziło takze watpie zeby było inaczej..;)

23may moj T ciagle chodzi i mowi ale beda jaja jak sie urodzi a sie okaze ze ma jajeczka hehehe;) Ja od początku jakoś przeczuwałam ze to dziewczynka i wiem że tak jest:D hehe chociaz gdzieś w głowie to siedzi:p
Kolejny weekend i na forum ciszaaaa tak jak w tamtym tygodniu;))

U nas dzis taka piekna pogoda, słonce aż chce sie żyć:D A jutro to nawet 10 stopni zapowiadaja, pełne szaleństwo hehe;)

reklama
U nas wczoraj była cudowna pogoda słoneczko nawet rękawiczek nie trzeba było bo ręce sie pociły. A dzisiaj brr -11 W tej chwili zobaczymy potem. Muszę jednak zmienić mleko Kubulkowi. Specjalnie jak wprowadziłam bebiko 2 nie wprowadzałam w tym tygodniu nic nowego zeby potem nie szukać przyczyny problemów brzuszkowych. Dwa dni pił to mleko i od nowa dzsiaj płacz kupy brak nie wiem juz. Muszę kupić hipp bardzo znajome chwalą wlaśnie te których dzieci miały problemy z kupą po mleku nastepnym a kazda z nich przechodziła na bebiko 2 wiec mam nadzieje że to dobry wybór. Zaraz nadrobie troche bo wymeczony płaczem zasnał.
Kupiłam mu dwa obiadki w słoiczku bo czasami coś nowego mu daje ze słoiczka bo sama nie bardzo wiem jak co ugotować i nakupić wszystkiego to kupe kasy i jest promocja na słoiczki i za dwa po 5 zł zapłaciłam 5 z groszami. A dodatkowo mam kartę rabatowa rossne z rossmana i jeszcze taniej mam.

Do góry