reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Co do wózków, ja mam 3w1 Tako Warrior Monodi
424736_478317438867456_9391721_n.jpg
, a spacerowke tylko wepne w stelaz i juz :)

Dziewczyny czy wy nie macie co robic po nocach?? Jak widze posty pisane o polnocy albo o 1 to mam dosc :D

Spadam bo glodomorrrrrr dostala przebudzenia. A jeszcze sie ogarnac musze bo na 16:30 do ksiedza. Odezwe sie wieczorkiem.

23may- ten mój silver cross tez lekki i dobrze sie prowadzi ale brakuje tacki zeby Dennis mógł sobie ciacha szamać
paulina12- śliczy kolor mas wwózka, uwielbiam zieleń:)

Ja dzisiaj zabiegana, od taza mój P. do fryzjera i zakupy terza sie szykujemy i na 15 musze odebrać Kevina, Później miasto obok do znajomych jedziemy i do motchercare oddac wózek na gwarancje bo kułko zepsułam:/ no i po ciuszki dla małego bo ze wszystkiego wyrasta, Dziewczyny będe wieczorem

Hej;))
Noo weekend sie zbliza i na forumm ciszaaaaaaa:p
Ja dzis bylam na wizycie kontrolnej u rodzinnego, cisnienie w normie, serduszka posluchalam i wsio;)
Od razu kolejna wizyte mam umowiona za 2 tyg w 31 tyg bo dlugo trzeba czekac na zwykla wizyte;)
Zrobilam dzis krupnik na obiad bo chodzil za mna od 3 dni juz, hehe;) taka pychaa wyszla;)

Czekam na T i wyciagam go na miacho, kurde ile mozna siedziec w domu.. samej mi sie nie chce.. Polatam sobie po lumpsikach:D uwielbiam to:D moze cos malej fajnego kupie;) T jeszcze nie wie ze mam zamiar po lumpach latac hehe, ostatnio jak bylismy to tylko w sklepach ktore go interesowaly, a mi powiedzial jak chcialam do ktoregos wejsc ze nastepnym razem, no wiec dzis jest nastepny raz:p haha
Siedze ciagle na ebayu i ogladam kiecki jakies, lub jakies fajne kompleciki;) Juz wczoraj jedna aukcje a w sumie dwie wygralam;)
Wczoraj T byl u dentysty i od pani z recepcji(Polki) dostal dla malej troche ubranek po jej siostrzencu, bo juz ostatnio pytala czy chcemy;) Takie kolorki neutralne, sliczne spioszki, bodziaki i naawet 2 smoki nowiutkie;)
Spioszkow i bodziakow to juz mam multumm.. dlatego teraz sie rozgladam za sukienkami:p
T jak zobaczyl te ubranka to sie zastanawial jak to mozliwe ze corunia bedzie taka jak te spioszki hehe;)

Kurcze juz mam blizej niz dalej.. jak ten czas leci szybko... Krocze mi sie rozchodzi tzn mam takie wrazenie, i jak kaczka bede chodzic:D a kosc łonowa to dalej boli.. jakbym szpagaty robila..;)

Ja tak na szybko , bo miałam na 3 godziny 3jkę dzieciaków na głowie:-D
CO do wózków ja mam taki Wózek 3 w 1 CONECO V3 MUSTANG + FOTELIK PROMOCJA (2958759047) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ... mieszkam na 4 piętrze więc nie trawie tego wózka ;P w sumie Natalia też :-D:-D i na lato będę kupować ten chyba WÓZEK SPACERÓWKA BERTONI FOXY 7 KG LEKKA + OSŁONKA (2953644903) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. .. Widziałam go w sklepie i jest fajny , taki zgrabny :-)

A co do śniegu , brr . ostatnio jechałam do lekarza . a w sumie nie jechałam a ciągnęłam ten wózek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A smoczki , moja ma ..a jaki ? Bóg jeden wie jaki to jest . Dostała go w szpitalu . I nigdy nie miała go dłużej w buzi niż minuta ;PP

Ok Natka wstała uciekam bo mi płacze .

hej hej dziewczyny:)
wrociłam do was moge chociaż??? he postaram sie teraz być na bieżąco no juz powinnam.
u nas w sumie ok, tylko ze mała ma ospe ale dzielnie to znosi nawet mało to krostek najwiecej w głowie

pozdrawiamy was wszystkie:)

reklama
Ksiadz cham. Najpierw pytanie skad jestesmy to mowie ze z Krakowa, potem gdzie slub a ja ze nie ma, a on to pewnie dlatego chcecie u mnie chrzcic bo boicie sie isc do siebie. Myslalam ze go rozniose ale bylam z tesciowa to nic nie odpowiedzialam. Msza dopiero o 18 bo on nie zrobi dodatkowej. Mamy znowu jechac w poniedzialek bo mam dowiezc pozwolenie parafii na chrzest w innej i akt urodzenia. Zdaje sie ze zrezygnuje i bede chrzcic parafie obok.

Do góry