dziekuje,. narazie tak zobaczymy na jak dlugo. postanowilam ze jak znow jak debil sie zachowa to bede chamska jak on. ciekawe co wtedy zrobi.
Malenstwo ja tak od dawna robie. Kiedys bylam zawsze mila dla Ł. ale w koncu przegiął i ile mozna?? co ja baran jestem, ze mnie mozna zbluzgac, wysmiac, czy dowalić chamskim tekstem, bo on zly lub zmeczony. jak sie odszczeknelam takim samym standardem slownictwa co on to zmiekł. Chyba nie poidejrzewał ze kobieta tez potrafi wiązanke puscić. a dziś nawet szwagier dostał ochran ode mnie. a co!!
ale z Ł juz w miare. skrobalam drzwi z farby a on siedzial i sie gapił. to ja wykorzystując okazje wylalam cale swoje zale na niego. nawet na zapas, zeby mi lzej bylo. i cos chyba dotarło, bo jakos po poludniu taki z lekka inny sie zrobił. nawet przypomnial sobie ze ja na EEEEEE! nie reaguje tylko imie posiadam.
bylam po prezenty chlopcom. i wkurzylam sie. na F zegarku przeplacilam 13 zł. ;/ aaaaale moge odniesc w ciągu chyba 7 dni. zobacze czy w B-stoku bede w ciągu tygodnia.dodatkowo kupilam gre piranie i puzzle supermana. dla O narazie traktor tylko. zegarek na necie zamowie bo nigdzie nie moglam znalezc. I Oskar jeszcze dostanie od chrzesnej prezen. F znając zycie nie. bo chrzestny nie zyje, chrzestna ma swoje sprawy.
chcialam tez choinke kupić. mialam dziś obejrzec. ale kobieta od ktorej mialam ją wziąsc zadzwonila do mnie jak juz wracalam do domu. ;/
zla jestem bo myslalam ze juz dziś ją ubiore. a tak!! musze czekac. do chyba poniedzialku za tydzien. no ja oszaleje tyle czasu!
Milena U nas klecha nieslubnych dzieci nie chrzci. no chyba ze z grubą kopertą pojdziesz. to wtedy wszystko zalatwi. On nawet niektorych ludzi pochowac nie chce.
U mnie problemu nie bylo. Ksiądz jak bylam w ciązy zapytal mojego tate czemu slubu nie mam z facetem z ktorym mieszkam. tato powiedzialam jaka sytuacja, ze ja w ciązy, ze czesato w szpitalu jestem,ze nas nie stac itd..
Filipa ochrzcił bez zadnych "dlaczego nie macie slubu" . Tylko owiedzial mi zebym szybko date ustalała, bo on odchodzi na emeryture i w ramach prezentu na chrzciny Filipa udzieli na slubu za free to wybralam date, powiadomilam Ł, rodzicow i tesciow. no i swiadkow. i miesiąc pozniej bralismy slub