Kasiek zobaczymy w poniedzialek, tez jestem za tym zeby byla dziewuszka hehe ale sie okaze, bedzie chlopiec to tez bede szczesliwa Brzuszek hmm.. no coz tato moj twierdzi ze mam ciaze urojona bo on zadnego brzucha u mnie nie widzi Mama mowi ze widzi delikatny, T mowi ze rosnie i jest juz fajniutki, a ja stwierdzam ze dopiero zaczyna sie wypuklac, ale ciuchy nosze normalnie swoje, mieszcze sie bez problemu, takze nie jest zbyt wielki. Zdjecie wstawie jak T dostanie nowy telefon, bo ma tam aparat dobry, bo w moim aparat sie nie nadaje
Milena oo kurcze to juz 3 msc A pamietam jak pisalas ze to chyba juz, ze boli bardzo, po jakis czasie, ze bardzo mocno boli i jedziesz do szpitala hehe
Renata kurde wspolczuje alergii u mlodego.. wiem co to znaczy miec na kurz uczulenie..;/ bleee
A co do czytanek, to wydaje mi sie ze kazde dziecko tak ma, badz wiekszosc.. moi bracia tak samo w szkole wychwalani pod niebiosa, mama w domu do czytanki a tam wymyslanie i krecenie, ale przeszlo im to kuzyn to samo mial
Milena oo kurcze to juz 3 msc A pamietam jak pisalas ze to chyba juz, ze boli bardzo, po jakis czasie, ze bardzo mocno boli i jedziesz do szpitala hehe
Renata kurde wspolczuje alergii u mlodego.. wiem co to znaczy miec na kurz uczulenie..;/ bleee
A co do czytanek, to wydaje mi sie ze kazde dziecko tak ma, badz wiekszosc.. moi bracia tak samo w szkole wychwalani pod niebiosa, mama w domu do czytanki a tam wymyslanie i krecenie, ale przeszlo im to kuzyn to samo mial