reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

EVE witaj nie znam Cię, nie kojarzę ale gratulacje dzidzi.
Ja też się bałam jak to będzie bo moje córcia to istny diabełek i bałam się, że drugie też da czadu tak samo jak Melka od początku ale jestem pozytywnie zaskoczona bo Kacperek jest na prawdę przeciwieństwem swojej siostry, to grzeczne, złote dziecko.

MILENA bóle???? Zapewne przepowiadające, jakby nie patrzył już prawie końcówka.

OLA gratki dla szwagierki.

KAMMA to długo mała lata-wytrzymuje, ale śpi jeszcze w dzień???

LIZA u nas też już ogóreczki są swoje-pycha.

Witajcie ja dziś nie do życia, malutki obudził się o 6.45 ale od rana chodzę strasznie śpiąca-chyba ciśnienie niskie jest.
Mój mały nie zależnie o której wstanie rano czy jest to 6 czy 7.30 tak jak przez ostatnie dni to godzina zabawy, gadania i robi się mała maruda z niego i trzeba go uspać i śpi godzinkę znowu.
Melka zaczyna marudzić, że już tęskni do przedszkola i nie chce bym do pracy chodziła.
Włoski dziś mi szefawa ufarbowała bo kolorek się spłukał, pracy tak sobie, powiem wam, że jak jest mało pracy to wracam do domku bardziej umęczona niż jak jest dzień gdy jest zapiernicz.
Jutro wolne mam, mama moja ma lekarza i małego na szczepienie zabieram i chyba muszę swój telefon do naprawy oddać bo coś się psuje, głośnik mi szwankuje i ładowanie, dzis w domu cały ranek ładowałam i nic, zmieniłam na drugą ładowarkę też nic dalej czerwona krecha, zabrałam w pracy by ładować i dopiero teraz się naładował, aż dziwne bo wyskakuje, że się ładuje a jak po czasie odłańczam od prądu to dalej rozładowany.

Dziewczyny 25 lipca mój K ma imieniny a za tydzień 1 sierpnia urodziny i głowie się nad prezentem. Jak zasłuży to mu coś dam tylko nie mam pomysłu żadnego-jakieś rady od was po proszę, no i muszę chyba zrobić jakiegoś grilla dla niego i zaprosić znajomych bo to okrągłe urodzinki-w końcu raz w życiu kończy się 30 lat.

reklama
Dorotar moja Kaja lata do 21 ale spi do 9-10 w dzien juz dawno nie spi w dzien...

Dorotar 30 bedzie mial jeszcze 9 lat hehe 29 mógł huczne wyprawic bo w koncu ostatni raz miał 20-scia hehe.

Pomysł na prezent hmmm podpowiedz co lubi?czym sie interesuje?ma jakies hobby?

EWI MIALY GŁOSOWAC DZIEWCZYNY KTÓRE UDZIELAJA SIE NA MM A TEJ BASKI TO SORY ALE NIE KOJARZE;P

Ostatnia edycja:
KAmcia może pogoda... A jak dziewczynki i mąż z tym kolanem czy kostką bo już nie pamiętam??

Dorotar ja nie mam pojęcia też się głowię a to dopiero 3 września:p

Sali Baska to już bardzo dawno była ostatnio na weterankach się udzielała

I sprzątam i sprzątam;/

Sali oj wiem. Nie ma co sie unosic. Dlatego jest zrobione jawne glosowanie zebym widziala kto glosowal. Baska pisala kiedys, na weterankach sie odezwala ale jesli mam nie brac pod uwage jej glosu to tak samp potraktuje glos elwirki.

SALI uffff czym się interesuje??? On ogólnie lubi praktyczne prezenty, np. 2 lata temu na spółkę z moją mamą kupiliśmy mu wiertarkę i szlifierkę-he he. A w zeszłym roku wyrobiłyśmy mu kartę wędkarską i wędkę kupiłyśmy bo rybki. I nie mam w tym roku pomysłu a i fundusze małe.
Ale podobno życie zaczyna się po 30-he he.

Jestem Żyje!!! W końcu odzyskałam komputer...
tak wogole to witam nowe mamusie (te stare też:-p)

u nas ja pracuje, mała gada całymi zdaniami juuuuuz wszyyyystko:)
a jest taka fajna.:)
pogoda u nas dopisuje az za bardzo bo na dwor nie wychodzimy:zawstydzona/y:

Co u Was słychac?:)

Ewi ja sie nie uniosłam w zadnym wypadku;P Jakbym sie uniosła to zrobiłabym wykrzyknik a nie "jęzor";p;p

Dorotar a chcialam napisac ze wedkę na "rybki" hehe albo kołowrotek moze nowy?

Ostatnia edycja:
Witam ; ) Pochodziłam dzis po sklepach , dokupiłam tetrowki i juz chyba wszystko w komplecie . A ja włączyłam internet i w zasadze musze już spadać , buuurza ogromna ; // Więc na szybko odp bo u mamy na kompie siedzie a jak jej tak szczeli to uhuhu .; PP

aleksandra
Gratulacje dla szwagierki . Oby było wszystko dobrze aż do rozwiązania .
dorotar nie mów nawet , mi do szpitala daleko ;PP PObolewa i przechodzi . Te prezenty to najgorsze , ja w ym roku mojemu kupiłam Zegarek , Akurat mi sie udało Bo z miesiac wczesniej szlag trafił stary ;PP
gosia Hej ..

MIłego dnia .. ;P

reklama
Do góry