reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kasiek my 2 tygodnie temu kupiliśmy nową kosiarkę i staram się na nią uważać jak na razie 2 razy kosiłam moje "hektary" i jeszcze żyje ciekawe jak długo :rofl2: Dzieciaki fajna sprawa ja jeszcze lepsza że prawie wszystkie to rodzina :-D
A co do celnika bo wcześniej mi umknęło mój brat ma magistra z prawa i właśnie pracuje jako celnik, miał za małe "plecy" żeby robić aplikacje :sorry:

Witam. nie nadrabiam, przepraszam. tylko witam
Eve
trzymam kciuki za testy.
dobrze że umi dała tu link bo jak ja dodałam watek tak potem już zajęta byłam.

Hej wieczornie:-) Ja miałam okazję się dziś poopalać znowu, już niezła ze mnie murzynka:-) No ale korzystam bo czas leci a urlop do niedzieli, bu. Wieczorem grill był, mmm, i moje ukochane karczki z grilla:-D

Dorotar ja mam płacone od godziny jako niania, 8h na godzinę. Moje wypłaty więc od godzin są zależne, ale najczęściej te 900-1000zł mam. Nie jestem zgłoszona. Praca do końca sierpnia;-)
Eve już po cichu piszę gratulacje:-) I tak po cichu zazdroszczę, hehe.
Sali hehe, mnie kiedyś do piekarni podwiozła mama swoim autem a jak wracałam to były 2 takie sama auta obok siebie. I oczywiście weszłam do tego niewłaściwego:-p Ale spiekłam buraka:-D
Renata u nas dziś o dziwo zimna nocka była, zakrywałam się kołdrą po same uszy:-) Eee tam, fajnie byłoby mieć 3cie dziecko z kwietnia:-D Teraz czas na dziewczynkę u Was:-D

Padnięta już jestem, czas na sen:-) Za parę dni robię platynkę:-p

Dzięki wam dziewczyny za kciukasy i gratki licze na syna tzn.Wiki chce braciszka bo dziewczynki są feee więc zobaczymy ;-) późno jestem teraz bo musiałam zjeść kolacje na musa bleeeeeee trochę mnie mdli :( Vegas ty nie zazdrość tylko się postarajcie ja płakałam właścwie nie wiem czemu czy ze szczęścia ,czy ze strachu bo Wiktoria taka niegrzeczna i żeby krzywdy nie zrobiła jak na razie nie chce żebym ją nosiła ani nie chce się bawić ze mną tylko kładzie się na brzuchu mi i całuje miłe ale lęk jest zawsze jakiś a już nie mogę się doczekać wizyty u położnej :/
Wczoraj byłam z małą u lekarza bo się zaziębiła i stwierdził ,że musimy jechać do szpitala na badania bo mała ma za duże cycuszki miałyście może taką sytułacje prosze pomóżcie bo my tu nie wiemy co robić lekarz powiedział ,że może się za szybko rozwijać ,a ja czytałam o nowotworze o kurczakach ,hormonach itp.już mam tej anglii dość :/
aleksandra87 gratulacje dla cioci ostatnio moja siostra miała pozytywny test ale okazało się ,że to nie ciąża a ziarnica i polipy i o nici z mojej radości :/ ale nie ma przypadkowych ciąż każda w jakiś sposób jest oczekiwana :)ja tak uważam moja teściowa nie jest zadowolona z mojej ciąży wręcz przeciwnie chciała ,żebym usunęła myślałam ,że ją rozerwe dobrze ,że M był koło mnie bo nie wytrzytmałabym i by czymś oberwała :/
życze wam miłej nocki i do czytania jutro również nie wiem o której bo wiadomo jak szatanica zaśnie po połódniu :D Pozdrawiam was mamusie i cału****e :**

Hejka
KAMMA no to Julka zaszalała ale jak padła Ci szybko :-D
EVE witaj milo! Dawno cie nie było :tak: po cichu gratki fasolki, potwierdzaj potwierdzaj ciążę ;-)
VEGAS czekamy na Zdjęcia z platynką :tak: :-) ciekawe ;-)
EWI jak sie czujesz? kurcze ale ta ciąża leci :-D

Ja ubieram dzieciaki i ide na dół, dzis w planach ogórki konserwowe robię, wiec troszke roboty mam.... :p ale szybko sie uwine pewnie :-p :-)

A w jaki sposób wprowadzać nowe mleczko? Bo już się pogubiłam i nie bardzo wiem jak. Na pudełku pisze żeby je mieszać w butelce i miarki zastepować nowym mlekiem, ale nie wiem co ile zwiekszac porcje nowego mleka a zmniejszać starego.

reklama
Hejjj!!

Jesli chodzi o moderatora to ja mam dwie kandydatki:-ppoczekam na liste;)

Kamma moja Kaja tez ma chyba uczulenie na komary...ma bąble na pol ręki od jednego ugryzienia na nogach bąbel na bąblu jak od pszczoły;/ masakra...nie wiesz co jest dobre do psikania i dla jej wieku odpowiednie??Mam Off ale jest od 6 lat wczoraj ja popsikałam bo juz nie mogłam patrzec na te bąble;/;/

Moja Kaja biega po dworzu(na dzialce) do 21 zawsze dotleni sie tu za wszystkie czasy zanim do bloku wrócimy...wrrr nie wyobrazam sobie tego juz;/

Kasiek to ładnie nabroiłas...a babcia juz wie ze to wy popsuliscie?Moja wczoraj kupiła sobie kosiarke za 700 zł zobaczymy jak długo pochodzi...my mamy juz nasza kupe lat i nic sie z nia nie dzieje (odpukac):-p

Do góry