reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Femme - oj zdróweczka:)
Umi - ja bym chętnie się zglosiła , ale młody zrobił sie tak maruda , że nie mam czasu :(
Milennaa - juz niedługo :)
kasiek- to ty zdolna jesteś :>
eve no witaj , równiez trzymam kciukasy :)

młody spiocha ja troche poczytałam was .
Dowiedziałam sie , że moja szwagierka kochana będzie miała 3 dziecko nie zbyt chciane ale cóż poradzić :) . Lekarka mowiła , że jakies klopoty , ale była na prenatalnym i jest wszystko idealne całe szczęście:) Więc teraz szykuję jej wyprawkę

femme niektórzy pracodawcy osób po studiach nawet nie szanują:-p, albo zupełnie nie chcą takich zatrudnić ale wszystko zależy od regionu moim zdaniem:tak:. W mojej czesci głównie studia się liczą i staż... a to drugie to w sumie bardziej, ale jesli sie nie ma pierwszego to cieżko jaki kolwiek staż zdobyć
kasiek własnie nie wiem od czego to zależy ale własnie kiedyś usłyszałam jak szef czytał sobie CV ( rozmawiałam z dziewczyną z drugiej filii) i nagle słysze " o fajny, eee po studiach to nastepny":eek:. Potem mimo chodem zapytałam o co chodzi z tymi studiami, a ten mi stwierdził że jemu do roboty nie potrzeba filozofa tylko człowieka z pasją:nerd:. Wtedy zaczęłam się własnie zastanawiac jak to jest, bo ogólnie do mojego zawodu najchetniej się bierze ludzi z wyższym wykształceniem. Ale on nie z moich stron to inne zwyczaje ma:-D
ola no to potrójną ciocią bedziesz, na kiedy termin?

Sali ale jaja z tym samochodem :-D ale kiedyś też słyszałam podobną sytuację.

Eve ale super :-) ale jeszcze nie gratuluje ;-)

Femme zdrówka :*

Ola o to będzie styczniowy dzieciaczek mam sentyment do tego miesiaca :tak:
Umi u Nas często włąśnie tak na studia patrzą :no: jak zajdziesz do mc' donalda czy KFC to 2/3 pracowników po licencjacie lub magisterce, paranoja :sorry:

Julka jeszcze na podwórku biega z dzieciakami u sąsiadów za płotem za cholere nie dałam rady jej do domu zholować, zaraz chyba znowu po nią pójde i na siłe przyciągne bo ile można.

Ola no weź bo na prawdę mam wyrzuty sumienia kosztowała 1200zł :p

Umi no ja też nie wiem żeby być celnikiem też trzeba studia a potem żeby Ci papier w ogóle przepchnęli na egzamin;/ W tym semestrze będę miała przedmiot SPEDYCJA:p

Kamma heheh daj spokój ja pamiętam też non stop lataliśmy bo ja to mieszkałam na obrzeżach to też masa dzieci i do 22 biegaliśmy:)

Domka biedna drugi dzień z rzędu nie spała w dzień wieczorem jest tak z mordowana że nie może sobie miejsca znaleźć:p

reklama
Do góry